torsdag 31 januari 2008

Äckligt att vara trött


Råkade somna på soffan när jag kommit hem från jobbet idag... Jag som ALDRIG (typ) tar mig en tupplur sådär mitt på dagen, vi får väl se hur det går att somna ikväll :S Lite spännande. Håller på att tvätta och vara duktig fortfarande så jag har ju ingen tokpanik om att ja ska lägga mig alldeles på en gång.
Borde dammtorka också. Hade tänkt börja morgondagen med att städa riktigt ordentligt, (ja Jag är jourledig!) Sen gå på stan en sväng, eventuellt fara upp på myrornas eller nåt. Jag har fortfarande inte hittat det lilla skåpet som jag har beslutat kommer att vara lösningen på alla mina problem! Sen ska kaoset på toan vara Väck! Jag längtar. Tycker även att den efterspanade tvättkorgen kan ta och uppdaga sig som ett annat mirakel. En sådan behövs känns det som. Jag har ett klädberg i min gamla korgstol istället och det är inte särskilt attraktivt.



Idag hann jag vara och hälsa på mitt gamla jobb Berghems blommor, så mysigt att vara där å babbla bort en stund. Fick mig lite kaffe å bjöd på bulle. Härligt att dom kan vara kvar som min extrafamilj litegrann även fast jag inte längre jobbar där! Köpte mina första tulpaner för i år så nu längtar jag riktigt efter att få sådär vårfräscht hemma (ja, snart är det tammefan sommar!) så att dom riktigt kan få stå å bara vara vackra!




Just Gotta Love It!

onsdag 30 januari 2008

Wönderfult

Jorå, sen ja sist så har väl visst allt varit helt okey!Hade en toppenhelg på det stora hela, dock med jobb på fredan (Dryg jävla idiotpersonal om ja får vara riktigt ärlig) Satt och frös arslet av mig vid dörren och hade både små fingerisbitar samt frusna fossingar, inte det lättaste att jobba då, men det gick. Förlorade dock lite för mycket för min smak :S

På lördan däremot blev det utgång. Först shopping hela dan å jakt efter partykläder. Gick mindre bra, hittade en kjol som ja tänkte ha på kvällen men det sket sig eftersom den hann bli för stor innan jag ens hunnit ut genom dörren. Istället drog jag på mig ett par gamla jeans och nåt linne! Ombytt och iväg på wokmat hos Jive, vidare till inflyttningsfest hos Manne. Överlag trevligt folk, i allafall mina vänner, sen blev det ena väldiga diskussioner om mansgrisar och dylikt. Spännande helt klart.
Jag lyckades övertala folket att vi skulle på Olearys och det var ett helt korrekt val! Kul kul, myket folk, härlig gammal musik att studsa runt till och ja! BRA! Du gör mig så lycklig varje gång jag träffar dig *hahaha* Gillar livetDock så söp ja bort min plånbok... Den återfann mig på måndagen via apberget! Ärliga människor älskas! Så jag fick ta en liten roadtrip upp på tråggränd för att hämta hem henne.

Söndagen well. lite inflyttningsfest här, trevligt folk å ja bra!

Lite mindre kul är detta. Har dragit på mig någon otäck otrevlig förkylningshistoria som ger mig feber och otroligt ont i huvudet, sen så har även mina kära kollega lyckats gå och skada sitt knä, så ni får väl se om det kommer någon reklam till er i helgen mina vänner. Vi ska försöka pussla ihop det :S

Lots of löve.

måndag 21 januari 2008

Lite glädjesprall ändå.




Hade en toppendag igår! Det var utgång med Norrlands Cherry hopen och personalfest på O'learys. Mycket mycket skoj! Vaknade dock rätt sent på söndagen 13.30 *glip* Eftersom jag jobbade kväll/natt både fredag och lördag så var dygnet var ruskigt omställt :S Men det var ju som rätt grymt att veta att folket körde igång förfesten klockan 13.00 medans man själv låg i sängen.... pust suck och stön det var bara att masa sig upp, hoppa in i duschen och knäcka en berrs :P

Det gick dock över förväntan! Jag blev inte alls drängfull och oj så duktig på att varva med vatten. Dock så var jag ju som en bottenlös tunna och blev aldrig mätt! Åt både buffé till middag, en "liten" nachotallrik där på natten å avrundade med en glass på max..... yepp jag är nog lite äcklig jag. Men det gör ingenting jag tycker om mig ändå. Efterfesten på hotellet fortsatte nog till långt senare än 3 då jag avvek men ja var trött å man har ju ändå ett jobb att spendera dagarna på. Annars har det nog inte hänt särdeles mycket sen sist mest bara jobb. Men Oh! Brian är tillbaka bland dom levande och det är helt fanatiskt roligt att prata med honom igen! Nu slipper man gå omkring och bara vara orolig över honom i allafall. Det gillas skarpt.

Sen så har stolen blivit grönmålad och fin, står ute i hallen minsann. En vacker dag kanske ni får bildbevis! Har även hunnit grundmåla bordet som skrivaren står på så nu ska jag bara handla färg till det och sängbordet, sen kanske projekten får vila en stund... Eller förresten, luta av en trästol ska jag oxå göra... Jag gillar projekt! Har det framkommit ännu? När vi nu lix pratar om möbler så kan jag ju även nämna att jag gjort typ det bästa möbelfyndet EVER! Nästan lika bra som skrivbordet! Jag har köpt ett jätesnuttigt pluttigt fint brunt klappbord för 350:- och jag Älskar det! Det står lite fint hopvikt och fungerar mest som en liten bänk men oj ändå Helt perfekt är det... och senast i förra inlägget sa jag att jag inte skulle skaffa fler bord, men jag kunde helt enkelt inte låta bli. Bord-raggade egentligen åt Sandra men då hon inte ville ha de så ja. Det blev mitt helt enkelt.

För övrigt så fick jag ju typ världens bästa telefonsamtal i morse och hur det kommer att gå med den saken framkommer säkert inom en snar framtid. Ni lär ska märka när och om det sker. Jag hoppas bara att jag fortsätter ha samma flyt en liten stund till... bara lite lite.

Nåja, time to do something important eller nått. inte för att jag har så herrans mycket att göra. Diska?

söndag 13 januari 2008

Såhär efter helgen.

Det är väl egentligen tänkt att man på söndagkväll ska känna sig antingen utvilad eller ha ångest inför nästkommande dags jobb. Nu har ju jag dock jobbat hela helgen så jag har aldrig haft ledigt! Det är bara en ny dag! *wohiii* Man kan ju välja att se det negativt, som att man inte har fått vila ut sig. Men man kan ju även se det positivt, eftersom jag har måndag hela veckan, behövs ingen måndagsångest!
*hurm..* ja, jag kanske försökte låta lite glättigare än jag känner mig men äsch då det har ju gått rätt bra ändå. Ska i allafall inte ha jouren nästa helg så då blir det bara jobb vid bordet. vilket innebär att man i allafall får sova ut på mogonen.
Idag har jag annars roat mig med att slipa och måla en hallstol samt mitt sängbord. Dom har nu blvit grundmålade i allfall och jag ska snart ge mig i kast i att måla stolen en så härligt spännande färg som Limegrön! Me likie starkt, får se hur det börjar synas när den hamnar på stolen. Sängbordet skall få bli helvitt, den färgen har jag dock inte köpt ännu. Det är så svårt att gruppera och bryta av färgerna i här i lägenheten jag har ljust gula tapeter överallt, förutom i toan där den är vit med blå segelbåtar... det gör det hela lite lätt enformigt men man får jobba med det man har helt enkelt!
Något som jag skulle behöva köpa är en bra tvättkorg! Jag vill inte ha en i tyg, å jag vill inte ha en i plast... den ska rymma mycket men inte ta för stor plats. Vart fasen hittar man en bra å stabil sådan? Ja jag vet inte, har jagat tvättkorg sen jag flyttat in nu. Sen så saknar jag även ett litet vitrinskåp och någon slags förvaring till toan. Sen så ska det inte in nåt mer, snarare ut. Men vart ska man hitta dessa små go'bitar? Mitt bästa köp hitills måste vart skrivbordet jag just nu sitter vid. 250kr av en kvinna i lycksele och det är huuuur fint som helst! Visst, lite skamfilat i hörnen men det gör ingenting tycker jag. Bilder kommer nog att läggas upp då jag har fått min nya laddare till digitalkameran. Att tappa bort den kommer att kosta mig 800kr, då får man vara missnöjd. Det jag tröstar mig med är att den ändå smält sönder mot en lampa och var troligtvis ändå en tickande bomb, en blivande brandfara. Just ja! Hemförsäkring ska jag skaffa!

lördag 12 januari 2008

Välkommen

Då kör vi! Detta är officiellt det första inlägget på min blogg... Jag har aldrig bloggat förr, har nog alltid tyckt att namnet haft en fjantig klang (no offense). Men se, här sitter man ju till slut i allafall. Med alla förhoppningar som en nybliven bloggare kan tänkas ha. Mina är dock inte särskilt högtflygande, jag hoppas nog mest på att jag kan få tillbaka rutin i mitt dagboksuppdaterande som hitills alltid skötts på communities. Nackdelen med dom dagboksinläggen är att dom kräver användare och lösenord för att läsas vilket har lett till att mina föräldrar allt som oftast lånar min systers användare för att se vad jag skriver om. Ingenting negativt i det, men jag tänkte att det här kanske kunde underlätta lite för dom. Sen så är det ju så lätt att bli inspirerad när man surfar runt på nätet och hittar det ena med det tredje. Bloggar som är ägnade till mode, till foto, pyssel av alla det slag. Det kommer ni troligtvis inte att hitta här, i alla fall inte inom den närmaste framtiden (även om jag tycker mycket om allt som blev nämnt). Det kommer inte heller underbara reseskildringar eller djupa filosofiska diskussioner. It's all about me. Men å andra sidan så är den ju till för mig också... så Fuck it.