måndag 25 februari 2008

Snabba vändningar!

Ibland går det riktigt fort, och inte alls som man har tänkt och planerat. Dock så behöver det ju vara varken utspecifierat positivt eller negativt. Jag hoppas att det blir positivt. Det känns positivt... jag är faktiskt väldigt glad och hoppfull!

En massa energi går just nu till att försöka få rätsida på allt och plugga lite. Man kan ju inte ha vilka förhoppningar som helst så här snart men äsch då.
Julia och Mamma var här i helgen, det blev kanske inte som planerat riktigt eftersom jag hade väldigt lite ork till att haka med dom på alla affärer.
Men hade myskväll med mamma på fredan å handla lite på expo med dom på lördagen! Fick med mig en tavla, lampa, handdukar, ljuslyktor, glas och koppar till hemmet. Det är alltid kul att shoppa. Jag älskar mitt hem mer och mer, kommer att gråta blod när jag måste flytta härifrån. Jag vill just nu inte bo någon annanstans *kärlek*.

Detta är ett konstigt och flummig inlägg som helt klart blir mest vettigt och förklarbart om man känner mig å vet vad som pågår just nu.Men annars så, ingen oro. Ja mår bara fint! Ska ta det jävligt lugnt ett tag framöver, men sen då jäklar!

onsdag 20 februari 2008

En helg har rullat förbi

Utan att jag riktigt märkte det. Fort gick det och innehöll alldeles för lite nöje...Alldeles för mycket illamående och jobb däremot, men det kommer gladare dagar (måste jag ju i allafall tro) Lillebror huserade här å hjälpte mig bära. På torsdagen var jag och Anna-Sara ute å rekade ett skåp. På fredan for jag å han iväg och handla! Gulligull, grönt å hörnformat. Står sådär lagomt ur vägen å sväljer lite glas å grejjer. I och med mitt snetak i köket finns det inga överskåp å därmed lite plats. Dom för everyday use får stå på öppna hyllor men dom lite finare är ja ju rädd att kruncha. Jag vet inte vad det har blivit med mig och glaskross!! Har smashat det ena med det tredje på sistone. Däribland ett av mina fina vinglas och jag som är en antalsmänniska! Jag HATAR verkligen ojämna antal å nu har jag 5 vinglas i en serie där jag har 6 ölglas och 6 snapsglas... det är inte lätt att vara jag. Övervägde seriöst att krasha några till så att jag bara har 4 av varje men insåg rätt snart att detta vore idiotiskt eftersom jag då bara skulle ha kvar 3 nästa gång en olycka är framme... Jag ska bara försöka låta bli att tänka på det helt enkelt... och köpa nya vardagsglas, dom är snart slut. Djuuupa andetag.


På jobbet är det mycket. På fritiden är det mycket... Det är människor ÖVERALLT och jag äter kopiösa mängder med mat. Känner mig som en bottenlös tunna. min kropp skriker högt efter ro.Gav mig själv en riktig myskväll i söndags. Starta en film på datorn, flyttade hit fåtöljen, byggde en fotpall av soffdelar å laddade upp med den fetaste godispåsen tillsammans med ceula . Det var skönt., jätteskönt. Fruktansvärt längesen jag gjorde något sånt. Har nog inte sett en film själv på evigheter, blir oftast alldeles för rastlös. Den var rätt bra dessutom, Atonement.


Nu ska ja sova så jag kan plugga imorrn, så att jag kan kugga på fredag (jag tror det är då jag har prov) Det kommer säkert att bli jättebra. "what goes around comes around" Jag gillar Karma

torsdag 14 februari 2008

För jag är så Jävla bra!

I alla fall lite nu och då, haha! Helt jävla underbart!

Jag klarade mitt första prov och bestämde mig för att jag skulle få en belöning så nu har jag nyinhandlat ett par fina byxor (igår). Med nya byxor måste man även köpa en ny hoodie åsså slank kanske världens fina blå handväska med mig hem!
JA, jag vet att detta inte är tiden för mig att få shoppingryck egentligen, dessutom har jag hittat ett hörnvitrinskåp som jag ska handla i helgen men just nu så För helvetet. JAG VILL! En jacka är på ingående sen också, men inte just nu. Jag klarar mig ganska långt utan nya jackor. typ jämt.

AAAH Allt är så bra! i allafall för det mesta. Och jag har hittat ett hus jag vill riva! Den ni, en vacker dag ska jag också bli vuxen och riva hus, men till och med jag inser att det inte är dags för det riktigt än. First things first... En happy Paula och kanske ett fast jobb så att man kan och får, Sen pappa, då ska du få hjälpa mig riva och bygga med skräckblandad förtjusning! Vi vet alla att du längtar litegrann.

Jag har jobbat klart för vardagsveckan i allafall. Imorn är jag helt ledig å sen är det jour och krogen på lördag samt jour på söndag. Det känns ändå ganska soft, frågan är bara vad man ska roa sig med imorn? plugga för nästa prov kanske... Jag tror faktiskt inte tror att man kommer att kunna glida igenom lika lätt :S

Dags att sova nu tror jag. babelfish

och nej för den som nu undrar och faktiskt följer min lilla diary. jag har inte ändrat åsikt sen förra inlägget, men bara för att man tror att det kommer att gå åt helvetet så kan man ju inte ge upp. Som förklarade för Brian när han ifrågasatte mig (han är för övrigt tillbaka i mitt liv, en väldigt dedikerad on-line tränare och vän)
"I do believe that the world is ending, I just want to be surrounded by flowers when I die."

söndag 10 februari 2008

Hur ska man kunna somna nu då?


I do not know... Farligt att jobba enbart kväll/natt på helgen och inte sysselsätta sig med så mycket annat. Då sover man bort hela dagarna och är pigg som en lärka på kvällskvisten när man normalt ska sussa Yepp yepp... Kanske ska ta å leta reda på någon avslappningsskiva? hade ju tänkt va på jobbet 07.00 imorgon bitti så man verkligen kommer igång. Vi får väl se hur det går.


Jag har målat naglarna. Dom blev röda och jättefina. Det är något med röda naglar som får mig att känna mig som en äkta kontorsråtta, fast på något sätt med mer makt. Man ler lite varje gång man råkar se sina händer och när man sitter vid ett tangentbord så blir det ganska många smajls på en dag... Nu ska ju jag säkerligen mest vara ute å köra bil samt komplettera imorrn, om det inte vill sig så jäkligt att jag rentutav får dela. Så mina fina naglar kommer inte att vara fina så länge till. Men nåväl, är ju kul så länge det varar.


Det gick rätt ok att jobba igår, dock så hade jag ju inte särdeles mycket spel, väldigt lite folk ute på olles så det var en rätt lugn kväll på allas håll. Förstår inte riktigt vad det är som har hänt. Personligen är jag inte så överförtjust i coverclub så att jag skulle känna behovet av att vara där varje helg. Men alla är vi ju olika.


För övrigt så har jag börjat med den jobbigaste ovanan ever. Jag avslutar mina samtal med något så otroligt fult som "topp" Och inte topp som i trädtopp, utan som en förkortning på "Toppen" Och jag drar ut på det något så det blir som "to--pp." Det slinker till och med in i meningar strax före hejdå, utan att något är det minsta lilla Toppen! Än så länge har ingen kommenterat det, kanske på grund av att ingen vettig människa har en aning om vad det är jag vill få fram *suck* jag ska försöka sluta. Det här med att sitta i telefonen och försöka vara trevlig leder till konstigheter.


Annars så ja, jag pluggar börjar få rejält med ångest inför veckan! blarch.

lördag 9 februari 2008

Jag vill också bli gammal.

Jag vill bli en söt tant som går omring i en basker, bärandes en tygpåse, med min gamla gubbe vid min sida. Vi ska hålla hand och bära matchande, fula, beiga jackor. Vi ska dricka te på kvällarna och titta på någon fånig frågesport innan vi pussar varandra gonatt och lägger oss att sova. Han kommer att behöva öronproppar för jag snarkar.
Kommer detta någonsin att ske? Livet blir inte alltid som vi vill och med dagens utveckling så tvivlar jag faktiskt på att jag ens kommer att bli gammal.
Elaka föraningar om att världen vi lever i inte kommer att existera tills dess cirkulerar i mitt nojjiga huvud... Om den gör det så tror jag inte att den upplevs såsom vi ser den idag. Jag kanske kommer att berätta för mina barnbarn om sjöarna man kunde bada och fiska i, himlen som var blå och luften som gick att andas.
Jag vet inte... Undrar om man kommer att ta bort sig själv innan det går så långt. Finns det en gräns på vilket liv man tolererar? och vad är det som gör det värt att stanna kvar?
Hujedamig. Ingenting att fundera på i dagsläget, vi är ju inte där än.

Nu ska jag koncentrera mig på att jobba istället. som en duktig liten svensson.
Blev inkallad till jobb på krogen och det är väl egentligen inte fel, med tanke på min hägrande ekonomiska situation :P
Nåja, tillvaron brukar ha en tendens att lösa sig, det har det ju gjort hitills så vafan, jag kan ju om jag vill.