tisdag 29 april 2008

Tre dagar små

Har jag nu jobbat på taxi, eller det är väl som fortfarande mycket att man känner sig för, klantar sig å fifflar till det med taxametern. Men tar körningar som alla andra :D Det känns bra. Är ju kanske lite långtråkigt mellan varven, mest av allt känner man sig som en belastning å kostnad, men det kanske släpper.

Helgen var toppen! Jobbade på corona på fredan, hade ett härligt pass med tokbra stämning å det gick bra, även om det inte rörde sig om så himla mycket pengar, men det är inte det som överväger alla gånger! Inte för att det inte är trevligt med cash, men ja ni fattar.Fest Lördan tema:Färg och regnbåge, med gästspel av nästintill civilklädd, eller vilken färg som helst och det var mycket trevligt. Synd bara att kvällen slutade som den gjorde, eller där den gjorde... Blev bra tillslut med kaffe.

Söndagen födelsedagsfika hos min kära vän Sandra mycket gott fika och trevligheter, synd att man var lite bakis. På kvällen lite förfest hemma hos mig med ett par körsbär (lugn bara lugna, endast en 3.5:a) sedan vidare ut på olles. Lite halvtråkig musik och morgondagens åtanganden hängde som ett moln över mitt huvud så det blev en hyffsat tidig kväll. Tar helt klart igen det någon annan gång, men jag klagar egentligen inte var ju i trevligt sällskap och det kan rädda det mesta.

Sedan har jag jobbat å rännt runt lite i allmänhet. Köpt ett skåp i holmsund som kommer hem imorgon (fick inte plats i volvon), det var jättebra pris så jag kunde inte låta bli!! Kommer att bli så fint när jag har lutat av det å eventuellt slängt på ett nytt färg lager *längtar* Efter den trippen så fick ja hjälp av annasara å jocke för å byta till sommardäck, det gick råfort! Endast en halvtimma å då hann vi spola av skitbilen också, Ni ska ha stort tack!

Ja, detta var en uppdatering i 120 om vad som händer ungefär, nu ska ja sova så att ja orkar köra bil tidigt imorgon bitti med! Har inte tänkt börja försova mig redan!

söndag 20 april 2008

Underbara liv

När det har varit så vackert och soligt ute så kan ju inte livet kännas som något annat än en dans på rosor, eller hur? Allt känns bara så mycket lättare med lite solskenHar jobbat i helgen och det var väl inga toppass direkt tyvärr... men funkade ju, alla pengar är välkomna tillskott i min skrala kassa *haha* Längtar efter lön å skatteåterbäring!

Nåt mer som jag längtar efter är jord... gud andå, snart köper jag en tomt så att jag får påta. Var på plantagen i fredags en sväng, och inte för att jag blev sådär jätteimponerad av det i stort. Utomhus sidan vågade jag dock inte ens titta åt, det värker i hela mitt väsen.

Hade världens bästa fredag innan helgen. Klarade kartprovet så i nästa vecka kommer jag att börja köra på riktigt! Nu först utbildning. Efter jag var färdig med det så åkte jag och tvättade av bilen på ok:s gör det själv hall, sen hem å städa den invändigt. Jag är så jäkla duktig! Och min bil är kanske den finaste volvon som rullar på gatorna just nu! Eller ja... den renaste åtminstonde... jaja... okey då, men den är min!

Drog årets första grill idag, synd att vädret hann mulna ihop men det var ju jäkligt gott i allafall! Bananikins birthday så det fanns ju skäl att fira! *wooohoo*

söndag 13 april 2008

Kyligt

Som attsiken hemma i min lägenhet.... Har varit såhär i typ en vecka nu och det börjar bli lite tröttsamt. Märker mest av det när jag är själv och stilla. Till saken hör att jag vanligvis inte är särskilt kinkig och brukar sällan tycka att det är kallt när andra gör det. Måste vara nåt fel på elementen. Ska nog ringa hyresvärden imorn.

Sen sist så har det varit både skoter-vm i malå, lite fest och andra trevliga aktiviteter. Försöker att hålla mig hyffsat lugn och borta från stan så att jag inte ska bränna alltför mycket cash, men det går väl lite sådär.
Var hos tandläkaren när jag var i malå. inte så farligt som det kan va men betalade 2-års tandförsäkring. Har så bra kvalitet på tänderna att jag fick den billigaste premien, det är dock nästan 500 spänn. Jippie. Nåja slipper oroa mig över det nå mer under ett år i allafall.

Min bil blev påbackad i helgen, så den som skrattar åt min nya buckla ska veta att jag faktiskt inte orsakat den! det var en liten nybliven förare... synd om. och synd om fröken beige. Men det får gå... Hon är i stort behov av en storstädning och tvätt. Ska nog kolla vad det kostar att hyra en gör det själv hall på ok. Kan bli kul.

Prov imorgon och jag kan inte. Ångest ångest ångest. Det kostar i allafall inte att göra omprov, men måste komma igång och jobba snart!!
Over and out