fredag 27 juni 2008

Rackarns väder

Midsommar drog vi ner till Norfällsviken som ligger en bit nedanför ö-vik. Där hade det samlats en hel hög med folk för att förtära alkohol och umgås. På det stora hela en bra helg, men jag börjar bli för gammal för tvådagars :S I allafall när jag inte får bo hemma. fy vad bökigt det är att bo i stuga utan rinnande vatten säger jag bara! På vägen hem från campingen då vi körde genom ö-vik stannade vi för att spontanbada jag och anna-sara! Jocke var så bakis så han ville bara sitta i bilen.... Vi var rätt snälla å badade inte så länge, men kul var det! Man blir som barn på nytt med alla rutshkanor (har fan det nu stavas?!?) Jag måste dock köpa en ny bikini....

Jobbade sedan måndag tisdag denna veckan och sen var jag ledig. onsdag och torsdag. Naturligtvis, enbart för att jag börjar jobba idag, jobbar eftermiddag/natt till och med söndag så ska ni se att det kommer att vara fint väder hela helgen. Nu skiner solen och ja... jag har sovit bort större delen av dagen redan, ångest. jag hatar¨ vädergudarna.

Syster har varit här på mina lediga dar och vi har tokshoppat saker till hennes nya lägenhet. det blev mycket stora möbler och mycket turkosa lulllull men förhoppningsvis så blir allt bra, ska bara hitta henne ett köksbord med. Speglar har jag kommit fram till att man ska fynda second hand eller på typ myrornas. 100kr där vs 1000 spänn på expo eller liknande... Jag tycker nog att man kan leva med en lite tråkig spegel om man får spara in så mycket. Man kan ju måla/fixa/ändra ramen!

Drog ut onsdag kväll med jenny jossan jullan å fick två stockholmare på släptåg. Dryga ja men den ena bra mycket trevligare än den andra. Men som jag sa, ögongodis är ju aldrig fel.Mycket öl blev det, helt klart en bra kväll på det stora hela.
Vaknade bakis dagen efter, inte fullt lika peppade att dra ut på stan.Gjorde det ändå, snälla jossan hängde med oss och var chaufför. Runt halv 6 var vi klara i allafall å packade in allt i släpen och jag drog vidare till iksu spa för att umgås med maria, medans julia styrde kosan tillbaka mot malå.

Nu om 45 minuter, är det dags att börja jobba, oj vad jag inte vill....

torsdag 19 juni 2008

Odning är till för idioter

Genier behärskar även kaos.
Like it, love it. Live it.

Tiden går fort nu, sommaren är här och med den mycket positivt. Det är så mycket lättare att leva på sommaren. Mängder med aktiviteter i allafall på min front. Sen sist:
Hade först en underbar vecka (?) på jobbet, eller nåja på fritiden iallafall, lillebror tog studenten förra tisdagen GRATTIS LILLEBROR! Firades med pompa och ståt eller i allafall plakat och ballonger. Sen följde syster med mig hem till umeå. Vi hann städa min lägenhet, shoppa, hälsa på farmor och hade allmänt jättetrevligt (även om jag vissa dagar hade sovit lite lite och var en grumpy little biatch) festade fredagen, ut på olearys and shaka little ass, Skogsnissar i hela stan! Men det var jättetrevligt, sen åkte hon iväg lördag morgon, snortidigt, usch ba.

Lördag kväll spenderades även den i samvarons tecken då sandra först börja med att bjuda på grillat å förfest, jag fick med mig en Ida! vi 2 drog vidare till Anna-Sara och Jocke å for ut på stan, för att hamna i en båt och sedan bege sig hemåt runt 3 tiden. Dock ringde ju Sandra upp än en gång å det var efterfest på g på västra esplanaden, så jag bytte bara kläder och begav mig sen igen. va väl isäng runt halv 6-tiden. Jättekul!

Denna vecka har det jobbats å umgåtts å ja, mycket helt enkelt. Det är bra
Idag har det jobbats och sprungits ärenden på systemet inför helgens midsommarfirande! Blir fetfest i stugby med en sjujäkla massa folk, peppen är igång!Efter shoopandet det så drog jag vidare hem å hann umgås lite med min Sandra, skutt in i duschen sen tacobuffé med jimmy på droskan. Nu på kvällskvisten matlagning och andra förberedelser inför imorrn. Dygnet har alldeles för få timmar! Varför ska ja upp å jobba 5 imorgon bitti? :S

Nu finns inte mer tid till det här, jag ska packa.
Ha en underbar midsommar folket!

söndag 8 juni 2008

Jobba, sola, supa

Det är ungefär dom beståndsdelarna som mitt liv består av just precis nu.Förra helgen och veckan som passerat var helt underbara, jag kan inte säga något annat.
Spontanfest förra lördagen som blev otroligt lyckad men samtidigt oändligt grisig. Rödvin uppefter väggarna och ett vardagsrumsbord som aldrig blir sig likt, samt vardagsrumsmatta som helst skulle behöva bli avspolad med högtryckstvätt, men som just nu ligger hoprullad och skäms brevid soffan.

Fortsättningsvis så har veckan fyllts av mig i bikini på öbacka (troligtvis inte någon njutbar upplevelse för någon annan än mig själv) En massa grillning på samma ställe och öl. Jag gillar verkligen öl, men ack så synd att vågen inte gör det. Lite mer spontanfest både onsdag och torsdag och slutligen mitt allra första nationaldagsfirande! Inte var det lätt att veta vad man skulle göra men Sandra, Annika och Peter höll ribban högt då Kanadensaren Mike skulle får se hur det gick till så inledde vi dagen med surströmming och snapps, vidare på gammlia, hem till sandra igen för att grilla och sedan sysselsätta oss med det vi svenskar är bäst på. Förse varandra med alkohol och umgås med ett trevligt sällskap. Jag fick dock lov att dricka min sista gnutta vin till middagen, har jobbat sen 6 i morse och är inte särdeles sugen på att varken förlora jobbet eller körkortet.

Denna dag kan ha varit den lugnaste lördagen jag haft på evigheter.... garanterat faktiskt. Jag har i och för sig jobbat men sen jag kom hem så har kvällen spenderats i lathetens tecken. I sängen med Loka, chillinötter och en riktigt bra bok.
Nu ska jag återgå och försöka sova ett par timmar till innan det är dags att leva igen imorgon, tänkte bara uppdatera snabbt. Vi cs