fredag 22 augusti 2008

Sensommar eller höst?

Nu är jag less på detta eviga gråtråkiga väder. Om det inte ska va sommar längre vill jag ha fina klara höstdagar. Sådär så att det ligger lite is på vattenpölarna på morgonen och man får ha halsduk på sig! Jag måste köpa en ny höstjacka.... Får se när jag har råd med det annars kanske jag håller mig till oktober å hittar mig en i staterna istället.

Annars så försöker jag hålla mig i skinnet och ur vägen för Öl och hans polare Vin, Drink och Shot. Det går faktiskt ganska bra. Jag har ju inte festat på typ 4 veckor. Förra helgen var det kräftskiva på lördagen, jag hade jouren på Cherry men behövde inte rycka ut så jag var chaufför åt fyllesvinen. På det stora hela en bra kväll... typ.

På söndagen så åkte jag och Frida till lycksele. Vi bodde på hotellet och var på spa. Det var jättemysigt! Ett minus i betyget dock för maten som vi fick äta i lappkåtan. Fridas klyftpotatisar var riktigt riktigt sönderfriterade....synd. I vanliga fall skulle vi fått äta i restaurangen men den var stängd på söndagarna. Efter middagen så fortsatte vi spaa och då unnade jag mig en öl (faktiskt) Det var så gott att dricka en kall i bubblet!!

Sen har jag haft nattvakten i veckan usch va jobbigt och jag ställer om dygnet till förbannelse.... lite less men det ska nog gå bra. Nu ikväll har jag jour igen på cherry så vi får väl se vad som händer. Kanske den här nattvakenheten är till min fördel. Annars så jobbar jag ju även imorn. Då blir det på Rex!

Nu ska jag försöka ta mig i kragen å tvätta. Sen skulle dammsugaren fått komma fram ur sitt gömställe också. Det är dags....

fredag 1 augusti 2008

Smultrondoftande diskvatten

Jag älskar saker som luktar gott. I juli månad hittade jag en produkt som kanske kommer att toppa listan för bästa inköp på väldigt väldigt länge. Grummes ängsdoftande diskmedel som luktar precis som mormorssaft smakar, Smultronsorten. Jag blir lycklig varje gång jag diskar och det vill inte säga så lite eftersom jag hatar att diska. Enda faran är att jag ibland blir supersugen på att dricka diskvattnet, men var inte oroliga jag ska nog lyckas hålla mig. Men ja, det sätter guldkant på tillvaron helt enkelt så jag rekommenderar alla därute, köp ett riktigt go' luktande diskmedel. Så värt.

Tiden har flugit förbi sen jag skrev här sist och det allra sista ni hörde var ju att min babe var på väg! Vi hade en helt fantastisk vecka. Jag hämtade henne i stockholm lördag natt. Vi gick ut på patricia, stannade inte så länge tillbaka till hotell rummet, hade ett toppenhotell comlumbus och sen spenderade vi söndagen med pappa på stan. Gick i gamla stan, shoppade lite, blev bjudna på lunch i kaknästornet. Det var en helt underbar dag och stockholm bjöd på hyffsat väder.
Bilade upp igen till Malå. Det blev en rätt dryg bilfärd men vi var framme runt 1 tiden på natten. Norra sverige bjöd på en helt otrolig rosa solnedgång den natten så det fint. Vi hann även se både ren och älg innan vi parkerat bilen.
Dom dagarna vi var i Malå så regnade det konstant. Lite tråkigt och det gjorde att vi bestämde oss för att åka tillbaka till umeå lite tidigare. Körde via skellefteå och lunchade med Mamma och Julia sen vidare hem och gissa vad, hon älskade Umeå ;)
Som det ska vara helt enkelt.

Drog ut på rex tisdag kväll, shoppade lite på onsdagen, utgång på olearys på kvällen efter lite reagga i parken. Härligt helt enkelt. Torsdagen dök mamsen å pappsen förbi å vi käkade middag på lottas sen åkte dom hem och vi for på öbacka på kvällen. Fredag dag så hann vi ligga på stranden och på kvällen var det grillning och fest här som gällde.
Sammanfattning av hennes vistelse. Underbart Roligt till att börja med, roadtrip, sommar, sol ,bad, strand, drinkar, öl och vin. God mat trevligt umgänge och Semester helt enkelt! Jag skulle vara avis om jag var du :P

När lördagen väl kom ack så vemodigt vi var väl ungefär en millimeter från att beställa en ny biljett åt henn om hon bara hade kunnat stanna längre men tyvärr gick ju inte det så det får bli att hon kommer tillbaka snart igen, annars dör jag ju. Helt underbart att alla mina viktiga människor från olika delar av mitt liv äntligen har fått träffa varandra... dom flesta i allafall.

Kanske blir det en resa i vinter, kanske till våren men jag ska spara pengar helt enkelt.

Sen Carol har åkt har jag mest jobbat och legat på stranden. Har fått världes fulaste soleksem på benen. Tidigare så har dom mest bara svullnat upp blivit röda och sen sjunkit tillbaka men nu ser det ut som mer djupliggande typ skrapsår över hela smalbenen. Hjälp! Jag vet inte riktigt hur detta ska sluta.

Nåja det var allt för nu, Jag vet att det blir otroligt tråkigt när allt bara spiltas upp på detta vis men läs inte då :P