torsdag 16 oktober 2008

Borta bra

Heelt underbart att fa komma ifran allt ett litet tag! Har spenderat 9 dagar nu med att ata, shoppa, dricka vin och ja, allmant ha det jakligt bra. West Chester har bjudit pa 25 grader och sol i stort sett varje dag forutom idag da det ar mulet. San jakla tur!! Det ar visst ovanligt for sasongen.

Har lite angest for att jag har i allafall bestamt mig for att inte halsa pa grabbarna, kan bli lite underlig stamning, som mamma sa, battre att minnas dom som dom var. Foraldrarna skulle nog inte uppskatta det heller kanns det som.
Naja. Har funderingar pa att aka till till chestnut hill anda nagon dag, men har kommit pa att det faktist ar ganska langt harifran! Tar nastan 45 min en timma att kora dit, har aldrig tankt pa det forr.... Var i allafall i narheten haromdan, korde till mitt gamla mall, och dom hade oppnat en Wet Seal affar! Remember julia? Hittade en fin fin trojja.
Det kanns som att jag har shoppat a shoppat men inte kommer mig hem med sa mkt. Vet inte riktigt vad jag har handlat.... men 4 par skor, varav bara ett (1!) enda ar hogklackade stovlar, resten ar bekvama fulskor

Annars har vi varit och lyssnat pa reggae, atit en massa... Har avverkat en sisadar 4 restauranger som statt pa var lista och har inplanerat ett matschema for att hinna med dom andra innan det ar dags att aka hem (Jag kommer att rullas in pa planet...)
Imorgon ska vi ata pa fogo de chao, min absoluta favoritrestaurang. Kommer vara vara konstigt att vara dar utan min babe.... det ar jattekonstigt att vara har overhuvudtage utan henne. Det saknas nagot, jag saknar henne.
Men Brian ar precis som vanligt, en gentleman som behandlar mig battre an guld. Varldens basta ar han.

Men ja det var val allt fran mig. Idag ska vi nog ivag och titta pa hans gamla skola och grejjer, ska bli spannande. Trist bara att min kamera tokprotesterar! Har tagit na kort pa brian nar han tranar sina "kids" och sen dess har den inte velat vara med och leka, oppnar inte linskyddet sa ja, det verkar inte bli mycket filmbevis fran den har resan. *suck*

tisdag 7 oktober 2008

Off I go

Om en sisådär 5 timmar sitter jag (förhoppningsvis) på planet till stockholm som sen ska föra mig vidare till London och efter ännu ett byte; Philadelphia. Det känns ruggigt jobbigt å nervöst som det alltid gör innan jag ska flyga någonstans, vet inte riktigt vartifrån denna oändliga hispighet kommer ifrån.

Jag har i allafall lyckats packa ner mitt liv i handbagaget. Rymde 2 par skor så jag slapp välja! Men jag kommer att behöva shoppa... eller tvätta? Vilket låter roligare.... just det.

Nåja måste dock sova nu, ska ändå upp om 3 timmar :S
Tänkte bara säga hejdå till er alla mina sötnosar, jag är hemma igen på 2 veckor men lär väl säkert logga in nån omgång innan dess.

Förresten så tror jag att min lillebror har smittat mig med halsont. Jag har råont i halsen, Håll tummarna för att det inte blir så, finns risk att min semester blir aningens tråkigare :(