lördag 27 december 2008

Sjukare än nått annat

Så mycket överjävligt.
Allt har sen sist rullat på som vanligt, mycket jobb, lite ledigt men så, äntligen var det dagen före julafton och jag skulle få fara hem och fira med familjen.
Dock så var min kära pappa rätt sjuk och det är här det börjar gå utför...Jag var trött som en gnu på julaftonskväll och vaknade på juldagen med, just det, feber. Mamma var också rätt risig. Försökte gaska upp mig eftersom vi skulle gå på hotellet, men jag hann bara va där i nån timme sen gav jag upp och for hem och sov. Så risig.
Körde tillbaka till stan på annandagen eftersom jag egentligen skulle jobba och var tvungen att beställa blommor. Så fort jag kom hem från den bravaden la jag mig i soffan och dog. Efter ett par timmar va min feber så hög så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Började spy när jag tänkte dricka vatten.
Sen så har jag försökt sova bort det onda och knaprar mer ipren än vad jag egentligen tror är nyttigt.

Julen var faktiskt i allafall bra, jag ska inte påstå nåt annat. Mysigt att vara med familjen och fick en perfekt julklapp av kära syster så jag ska inte gnälla alltför mycket. Hade ju dock varit trevligare om man fått va frisk.

Det jävligaste är ändå att min barndomsvän Frida gifter sig idag och jag kan inte. KAN inte vara med.... sanslöst, det trodde jag aldrig skulle hända...

Nu ska jag fortsätta sysselsätta mig med det jag gör bäst. ligga i soffan, se på tv och knapra ipren.

tisdag 16 december 2008

Återfunnet!

Mina fina nycklar har hittat sin väg hem igen! Inte helt på magisk väg utan Fredrik hittade dom hängandes på en cykel, breve sandras mc i deras garage.... Herregud, vi kollade ju runt den men inte fasiken tänkte man så långt som att kolla på grannens cykel. Nåja tillbaka är dom i allafall och det är ju jävligt skönt om jag får säga det själv!

Firade ju att jag kom ett år närmare döden förra veckan, underbart att så många kom å drack kaffe med mig! Sen så fick jag ju även en massa gulliga presenter. Trots att jag inte egentligen tyckte att jag borde fått några nåja... Sötnosar.

Mer än så då...Gick på stan med frida en snabbis igår för att hitta lite fina bröllopskläder och insåg att jag inte har nåt inför nyår... inte för att jag har specifika planer än, lite vaga bara! Men det skulle va kul att klä upp sig lite. När ska jag hinna styra det då tro? Och det värsta är att jag känner mig lika fet som en.... ja jag vet inte vad, lite less, men jag ska ju se till att börja träna nu! Fick ett träningskort av mamma och pappa i födelsedagspresent så i januari drar jag igång. Känns inte som att jag har tid just nu Den går åt till JOBB just det, ja jag jobbar å jobbar å jobbar helt enkelt.
I helgen körde jag taxi och det gjorde min sovklockan helt koko. Sov inte alls nå bra fredag natt, lite mer lördag och som en klubbad säl på söndan. Det är uuunderbart. Jobbat arslet av mig på blomsterlandet också. Dessa två dagar ska man ha färdigbeställt allt inför jul och nyår på fredag. Hur fan ska jag veta vad jag ska ha för blommor då?!? Det är ju typ länge kvar... Tur att jag får hjälp av malin... mycket hjälp!
Räkna inte med att jag kommer att vara så social i resten av december... inte för att jag varit det hittils heller Jag är värdelös....

lördag 6 december 2008

Nu äre jul.. Igen!


Roligt roligt. Har i veckan som just flyger förbi oss hunnit med både det ena och det andra... Det ena var att tappa bort Hela min fina nyckelknippa till: lägenheten, bilen, cykeln tvättstugan, ALLT! Dessutom på en ytters liten yta (och Ja dom är fortfarande försvunna) det andra var att knipsa upp nån annans förråd än mitt eget när jag inte längre hade nyckel...Ooops... Jag var ju tvungen att få fram mina mysiga tomtar och julpynt! Granen är minst lika fin som jag minns den! Jag har även för ovanlighetens skull köpt en ny tomte! Det är inte ofta jag köper sånt ska jag meddela så han är väldigt speciell och utvald, står vid min gran :D.

Har även bränt knäck, kokat mer knäck, satt upp julgardiner, bakat lussebullar (ikväll t.o.m) samt hetsat arslet av mig på jobbet.
Jag måste verkligen ta å lugna ner mig lite på min nya arbetsplats. Tempot jag håller nu, håller inte i längden. Och jag hatar verkligen när folk dumförklarar mig.

Jessica och Jonte har flyttat! Nu bor dom... just det ÖST PÅ STAN! öst på stan ÖST på StAAAaaaan!! (för oinvigda ser detta jättekonstigt men vi andra förstår, och älskar) Va å hälsa på efter mitt never ending bakande. Dom har fått sig en sån himla fin lägenhet och jag ska bo i deras kontor om jag blir utkastad från mitt place, det känns bra att ha en backup ;)

Kört taxi idag också, det har gått bra, kör fm så slipper i allafall vända på dygnet, men får inte en endaste sovmorgon. uvva.

Det händer så mycket och jag missar att skriva ner typ 99%. Jag hinner inte just då det händer och att komma ihåg två veckor senare känns helt meningslöst. Men ska bli duktigare jag lovar.
Slängt upp lite bilder från tidigare roliga festarhelger och längtar till nästa gång!
Veckan som kommer kommer att spenderas så lugnt som det bara går, ser inte framemot nästa helg=jobb :( Om man ser till det positiva så kommer i allafall mina underbara föräldrar och grattar mig nu på måndag, längtar efter dom så mycket! Sen så blir det lite fika här för alla andra på tisdag! Jag har gjort mitt bästa för att styra upp fikabröd! :P Usch, det är inte kul att bli äldre längre, nu finns det ju som lite kvar att se framemot...

Uah, imorn börjar jag 06.00 så nu e det bara att lägga sig å sova. Godnatt folket, vi ses på vägarna.