fredag 30 januari 2009

It's the end of the week as i know it

Vilket innebär en jaevla massa jobb. *wohiii*Ikväll hittar ni mig på corona! Senare i helgen så kör jag taxi, eftermiddag/natt Lär bli rolit eller nåt...

Det har hänt en massa kul i veckan! Har som jag nämde tidigare anmält mig på mc kurs, har en fin bok och en fin räkning här hemma så nu är det bara till å börja plugga! Känns otroligt spännande men jag hoppas att jag klarar av det här nu.

Har även fått svar från folkuniversitetet och ska börja en keramikkurs i februari! Känns jättekul! Har saknat det som satan sen jag slutade gymnasiet!

Sen var jag duktig igår också och provade ett spinning pass på medley, alltså simhallens gym. Det var bra men lite halvfuktig, varm, simhall-luft i lokalen och det känns lite jobbigt! Jag har riktigt svårt för dålig luft då jag spinnar... Och det är ändå ett så pass viktigt pass för mig.
Ska nog kanske prova träna på iksu ändå eftersom jag blev ruggigt sugen på att börja simma... Så synd att tenton inte har nån pool :(. Men innan slutet på nästa vecka så ska gymkort vara inhandlat, I promise!

Nu ska jag iväg å jobba, börjar på blomsterlandet om en halvtimma å idag ska jag INTE va mina söta fem minuter sen... drygt äre.
puss puss

måndag 26 januari 2009

"Världens värsta vän"

Jag kandiderar för titeln! Känner mig riktigt urusel som inte har tid att träffa alla mina nära å kära å då det väl sker är jag oftast trött, grinig... allmänt dåli. Försöker snika till mig en fika här eller eller en middag där, en snabbvisit, ibland kanske en timma av en förfest innan det är dags att dra vidare. Inte alls bra... JAG UPPSKATTAR ER ÄVEN OM JAG INTE HAR TID ATT VISA DET!
Jag ligger bra till för att vinna "sveriges sämsta familjemedlem" också. Blä. Men mina älskade föräldrar är ju då äntligen hemma från utlandet så jag kan ringa dom varje dag om jag vill! Har saknat det.

Stockholmshelgen blev lyckad men inte alls som vi hade väntat oss i allafall på lördan. Bra ändå och jag har bränt pengar som om det vore tändstickor!! Men många nya plagg har letat sig in i garderoben så det är ju trevligt. och ett par skor... Ett par jättefina skor! på rea Jag gillar rea... Men nu blire till å spara. Ska nog åka å anmäla mig på en mc-kurs imorgon. Ännu lite pengar som ska brännas upp. Men förhoppningsvis blire en vacker bokstav på körkortet av det i slutändan.

Förra veckan var en mardröm jobbmässigt och jag hoppas bara att denna blir lite lugnare. Kan inte bli värre i allafall, Allt var kaos från onsdagen och framåt mot helgen. Gårdagen på taxi var i allafall rätt lugn. Men ska jag till å behöva hämta å parkera 15 många gånger i det nya garaget, då LÄR det bli både repor å byngler på bilstackarn. Ska varna chefen om det faktumet...Det blev sent innan hon stod på plats... Åsså försov ja mig i morse Don't know who to blaime....

Nu ska jag hoppa in i dushen, för jag luktar blomma, å sen så ska jag ta med beiga faran på äventyr. En såndär snyltmiddag är i antågande!Puss puss

torsdag 15 januari 2009

Ledig helg!

Framme i stockholm och har planterat mig å medföljande gäng i pappas mysiga jobb lägenhet, Inte alls fel faktiskt! Hur kan jag inte ha utnyttjat detta tidigare?
Tokcentralt å bra. myyys.

Det blir en helhelg med min kära vän Anna. Vi ska på formex å nå interflora grejs.
Kommer att bli hur bra som helst! Shopping står även det på schemat... vi kommer nog inte att ha särskilt mycket dötid....

Ikväll har vi hittat åt en skum restaurang med rätt bra mat, men det värsta av allt; karaoke. Folk vågar skämma ut sig, det tycker jag är ganska coolt....Har någon fler tips på fräna ställen man kan hänga på så skulle det ju inte vara fel. Vi är lite lost i pannkakan..

Det ska bli så fruktansvärt skönt att få va ledig i helgen. Har haft en riktigt intensiv vecka... eller.. det har varit intensivt längre än så men ja, ni förstår. Jag är ledig!!!

Önska mig lycka till å be en bön till shopping-gudarna. Jag vill ha nya skor, väskor och... ja allt man kan tänka sig!! Detta kommer att bli kuuul.

torsdag 8 januari 2009

jojo...

Försökte skriva ett dagsboksinlägg för nå dar sen sådär men då hängde sig datorn å allt raderades... då orkade faktiskt inte jag börja om.

Sen sist, inte mycket nyheter. Nyåret kom och gick. Det var trevligt med middag och fyrverkerier med folk jag tycker mycket om. men det hade ju varit ännu trevligare om jag vart frisk å kunnat va med på kvällen istället för att powernapa. Nåja, nästa år...Men nu är jag frisk igen och tillbaka bland mina mysiga jobb.

Har haft en arbetsvecka fylld med en massa vardagslyx. I måndags gick jag å patrik på droskan och åt buffé, sen gick vi på bio och såg yes man. Den var riktigt bra faktiskt, jag brukar inte vara så förtjust i jim carrey.
Sen tisdan blev det middag med anna-sara och vidare till waynes för att fika me micke å caroline , mycket trevligt.
Nu idag kom jag nyss hem från Bion, igen (shocking jag brukar faktiskt sällan gå på bio, så två gånger på en och samma vecka är ovanligt). Var och såg australia med jive å jonte. Den var bra, men lång! Hade kunnat vara två filmer för handlingen var rätt uppdelad.

Nej, roligare än såhär blir det inte. Ska nu försöka fortsätta vara duktig. Började städa igår å har nå tjafs kvar.Roliga aktiviteter som att vika tvätt och diska... Jobbar i helgen så om ja städar nu så... äh who am i kidding, det blir inte mer helg för det!

puss å sånt