fredag 27 februari 2009

Hemma i Malå

Är hemma hos min mysiga mamma och pappa i helgen. Det ska bli så otroligt skönt att få va ledig en hel helg, inte behöva oroa sig om jobb förrens på måndag, jag vägrar tänka på det innan dess!
Tråkigt dock att Patrik började må så himla risigt, var ju tänkt att han skulle haka på men är man sjuk så är man, det går inte att göra så mycket åt saken... det värsta är att jag har lite ont i magen... jag hoppas att det bara är sympatisjukan jag vill inte bli sjuk jag med, hur ska det då gå?
Planerna för helgen är i vilket fall såhär;
Lördag: Sova, Köra skoter, hoppträna Alida med syster, äta middag, åka pulka, dricka folköl.
Söndag: Uteritt med syster, gratta morfar, pussa på mamma, äta middag, köra hem, träffa körsbär. Jag tycker nog att det känns ganska stabilt.

När jag får lite dötid över så måste jag försöka läsa i mc-boken, har bara läst halva än, somnar varje gång jag försöker, kanske inte ett bra tecken? Kanske bäst om man bokar en tid för att skriva teoriprovet, jag funkar ju bäst under lite stress å press. Ett välkänt fenomen.

Håll tummarna för fint väder å mindre magont för min del! Jag tycker nog att jag förtjänar det.
sköt om er puss puss

onsdag 25 februari 2009

En bättre dag

Jag har dött och kommit till himlen.Spinning-himlen. Har varit på mitt första spinningpass på iksu, tyckte att det passade bra en onsdag morgon 07.15 och det var alldeles, alldeles underbart. Jag ville nästan börja gråta, men log lite finurligt istället när jag satte mig på en av dom fina cyklarna. Deras lokal är uppbyggd i Nivåer, Jag tror inte du förstår riktigt, det känns som en amfiteater. Jag bara älskade!
Inte ens det faktum att jag höll på att spy när vi skulle stretcha kan få mig att tänka negativt på det här passet, och det är ett ganska bra betyg.

Igår tappade jag bort mina nycklar (ja, igen) Så det blev ett projekt att styra ihop livet ändå, tack vare jessica tog jag mig in i mig lägenhet, och fick tag i min bilnyckel. Tack vare patrik så kunde hämta själva bilen på grubbe. Underbara människor. Nycklarna är dock fortfarande försvunna, på blomsterlandet mellan lagret och kylen... Grattis mig

Lyssnade just på kjell höglunds "man vänjer sig" Jag kan inte låta bli att skratta här hemma i min ensamhet, visst känns livet just så ett par vardagar i veckan? Här kommer ett litet utdrag från texten för er som ej hört den.

"Man vaknar varje morgon med en hemskhet i sitt bröst
kan inte äta, dricker kaffe, åker buss till jobbet
där är långa, trista timmar, meningslösa klyschor
ingen öppnar sig, man stirrar bara tomt
och pratar strunt och skrattar till
men man vänjer sigman vänjer sig

Och jobbet som man gör, det har man ingenting för
det är nån annan som drar nytta av det
ingen aning vem
man bara flyttar sina papper, drar i sina spakar
hämtar sina pengar
det känns dumt och idiotiskt
men man vänjer sig
man vänjer sig"
AND it goes on and on and....Ja ni fattar. Love it.

Jag ska Luncha med Jenny idag, det känns som en alldeles underbar idé i det alldeles underbara soliga vädret. Kanske till och med går ner på stan, idag har jag tid att glassa, steg ju upp så ohyggligt tidigt å börjar inte jobba förrens kl 14.

Idag väger jag 89,6 (det är nog pizzan i lördags som spökar) Och jag mår sjuhelvetes mycket bättre än igår!Puss!

Jag ville va fin idag, då fick jag det


tisdag 24 februari 2009

less

Jag hade tänkt skriva nåt meningslöst, som jag brukar göra.
Men jag orkar inte...

Just nu, känns det inte kanon.
Men jag ska få åka hem till Malå i helgen, hoppas att det känns bättre sen.
puss

tisdag 17 februari 2009

Förvånad?

Jag är nu officiellt en träningsnörd, eller jag ska åtminstonde bli. Det blev inte träningskort på tenton. Inte heller på umeå simhall, som trots allt varit en stark kandidat. Vart, undrar du då kanske. Jo. På IKSU! Better belive itför jag har numera ett guldkort i börsen.Jag ska även börja föra viktdagbok här på bloggar å dagböcker. Mest för att fler än mig ska hålla koll på vad jag äter. Here we go Tis. 17/2 89.kg. Precis på pricken!

Nu ska jag åka till stockholm, vidare till tidaholm med Linda från landet! Vi ses igen på onsdag kväll!
Ciao

söndag 15 februari 2009

Jag är fortfarande lika värdelös

Har nämligen inte inhandlat något gymkort... Jag skulle kunna lova mig själv och er att det blir imorgon! Men nu har jag lärt mig av mina misstag. och låter bli.
All denna tid då jag alltså varken har tränat eller ens inhandlat gymkort har jag istället jobbat *Shocking* ,umgåtts med mina fina söta vänner, tvättat och sysselsatt mig med the never-ending disk. Gotta love my life.

Vi hann ju ha både fredag den 13:e och alla hjärtans dag den 14 i helgen! Jag är helskinnad efter både dessa helvetesdagar, och hoppas att resten av världen är med mig.Helgens favoritaktivitet blev helt klart korvgrillning vid nydalasjön. Jive, med tillhörande korvbröd Jonte. Ni förgyller alltid min tillvaro. Efter den utflykten så fick jag se film på Carlshem, det var inte helt fel det heller.

Jag är trött, seg och oinspirerad just nu. Inte ens lite harmonisk (för att använda mickes favoritord) Det finns tyvärr inte så mycket positivt att berätta om. Jag återkommer då detta sker. Puss

tisdag 10 februari 2009

I cry when angels deserve to die

Just nu lyssnar jag på system of a down. Det är mer än vad mina högtalare klarar av.

Det finns mycket som jag inte klarar av just nu också. Livet känns fruktansvärt omotiverande.

Gymkortet jag lovade mig själv i slutet på förra veckan är fortfarande inte inhandlat. Jag ska köpa det på torsdag. SKA och nu blir det inget vel om vart å hur. Det blir på simhallen, orkar inte fundera, leta provträna, dom små detaljerna som inte känns rätt måste jag just nu strunta i.

Helgen har varit fylld med jobb å andra trevliga aktiviteter.Var ledig fredag kväll å mina söta syskon kom ju från malå för å flytta aron så vi tog tillfället i akt och gick ut på krogen för första gången som samlad syskonskara! Det var kul. Jag älskar dom.

Lördag morgon ut på snabb shoppingrunda, Jag köpte en tokmönstrad blåaktig åkerspöks-klänning.


Har absolut ingen aning om när jag ska använda den, men den var ju så sjukt billig.
Vidare på kidnappningsbowling, patrik fyllde år i veckan å hans söta syster å vänner styrde upp. Jag tog med mig klanen arvidsson. Vi var sämst nog på att bowla... Jag var dålig Men Isak var sämre! *moahaha*. Syskonen hade ärenden att ta hand om men jag fick äta kidnappningsmiddag också, sen jobba för min del. Körde en hel del idioter. Men har nog aldrig haft en kväll med mer inkört/timma så det var väl positivt.

Fick sova lagomt bra, dock alldeles för lite å sen var det iväg till fotografen på söndag fm. Vi skulle ju ta en syskonbild! Kära mamsen fyller år snart å det är faktiskt en grej som hon har önskat sig. Vi blev söta. Efter det var jag tvugnen att dö en stund i soffan, å mina kära kära syskon packade ihop arons lägenhet.
Sen åkte dom och jag började jobba.

TRÖTTHET

Igår efter jobbet så låg jag ner, sov tills idag då jag började jobba och nu har ja tagit mig hem från jobbet. Mina enda planer för kvällen är att diska och läsa mc-boken. Lovely pretty.