tisdag 24 mars 2009

Förhastade beslut...

Ja... jag vet inte, jag är ganska duktig på dom.Mitt humör är inte på topp, även fast solen utanför fönstret borde få mig att skutta runt av glädje känns livet lite surt.

Jag har rensat duschavloppet idag. Det var riktigt äckligt. Luktade och såg ut som att en kattunge krupit ner å dött där. Höll nästan på att kräkas litegrann. Å ångrade att jag inte tagit tillvara på ditt erbjudande om hjälp. Jag kan ju som sagt själv. Eller? Nåja Det är i allafall ett jäkla mirakel att jag ens har hår på huvvet! Får vara tacksam för det lilla.

Ska ut å gå nu hade jag tänkt, det blir till å handla mat i eftermiddag istället. Måste ut i solen å se om jag kan fylla på mitt glädjebatteri.

lördag 21 mars 2009

Jag har fått en ny bäbis

Sony Ericsson w715, hon är rent ganska söt. Jag hade väl egentligen tänkt mig en mindre komplicerad och billigare modell men jajja. Den ska väl hålla ett tag ändå. Har inte tänkt tappa henne i golvet fullt lika ofta som hennes föregångare.
Köpte också en fåtölj på blocket igår! Fick till å med in den i volvon, så frakten hem var ju easy! Helt underbart, grön å randigt konstigt tyg, otroligt studsig å fjädrig i sitsen, men den kostade ju bara 50:- så det får vara värt det ändå!
Allt detta inhandlande har dock lett till att månaden blivit lite dyrare än vad jag hade räknat med... ja inte så mycket för fåtöljens skull men telefonen... Jag har iallafall inte spårat ur fullkomligt, pengar finns kvar till hyra å dylikt, å fick ju ett bidrag till nåt fint av mormor å morfar så det kanske blev just telefonen det då!

Hemma på lunch just nu, solen skiner och det finns ju inte sådär supermycket att göra för oss som kör taxi. Nu tycker jag att folk ska sluta gå å cykla överallt, man kan ju ta Taxi! koooom igen.

Jag har fortfarande inte hitta något nytt sommarstugeprojekt dock. Ca.100 000? någon som har ett tips eller en idé?

Oooh, just ja, har ju glömt det här med vikten! Vägde i morse 90.3 :( Jag vet inte vad som är fel! Har ätit rätt okey å dessutom varit duktig å tränat 3 ggr hittills denna vecka... får nog försöka klämma in ett pass imorn med. Innan jobbet kanske...

nåja. Back to work

söndag 15 mars 2009

Drömmen gick i kras

Jag blir ingen stugägare, inte just nu i allafall, och vet du vad, det känns överjävligt.Folk är såååå dumma, och fruktansvärt dåliga. Men men, det blir väl till att festa upp sina surt förvärvade pengar istället för att lägga dom på något vettigt...

Sitter å ska betala min fackavgift, har dock inte skickat in ansökan ordentligt än, man ska föra in hur många timmar man har jobbat dom senaste 5 veckorna...*hehehe* snittar 55 timmar i veckan... Men det här med ansökningen...jag förstår inte hur ja ska skriva in mitt andra jobb? Ska jag ens det överhuvudtaget? det måste ju räknas, eller?
Har försökt ringa facktelefonen och få lite hjälp men hon var ju bara stressad och otrevlig så det var ju bara till å glömma hjälpande ord därifrån.
Skulle ha tagit reda på om facket täcker så att ja har en hemförsäkring, annars skulle ja ju ha skaffa de också. Jag tycker att sånt här pappersgöra är så Fruktansvärt Tråkigt. I allafall det jag inte förstår.

Har för ovanlighetens skull varit ledig i helgen, Ja, förutom fredagen då jag jobbade sista passet på cherry... men man kan ju inte vara så säker, kanske återkommer i framtiden. Just nu räcker inte riktigt tiden till 3 jobb... Annars förflöt helgen utan att ha gjort några större planer det var jätteskönt, har mest legat och fisit i soffan och faktiskt så har jag inte ens lite dåligt samvete.

Hann träffa Sara på lördagen å det var ju jättekul! Henne har ja inte sett till sen dagen då vi tog studenten!

Nu ska ja va duktig å diska klart, jag hatar att diska...

måndag 9 mars 2009

Ny måndag, ny vecka

Det värsta var ju att börja veckan med en försovning.
Somnade igår praktiskt taget med luren i örat så misslyckades gravt med att ställa alarmet, vaknade sedan klockan 8.... Det är en inte så bra tid eftersom jag då ska vara ute på grubbe och börja jobba. Nåja, blev bara 22 minuter sen ändå!
Igår var jag så trött så trött, jobbat hela helgen en massa massa timmar, var ute på mösalopps-festen på lördagkväll, enbart nykter och moraliskt stöd.
Upp klockan 6 på morgonen, köra till 16.30. 17.00 stod ja utanför Jive, hon va söt å drog med mig på ett bodypump pass. Efter det var ja så trött så att ja knappt kunde gå an mindre laga mat så jag bjöd in mig själv på middag hos Jive och Jonte. Sen hem å dusha.... ett stycke apatiskt lik, huvva se hemskt, anna-sara kom dock förbi en sväng för att förgylla min tillvaro, men jag var nog svårflörtad.

Dagen har annars förflutit snabbt å smärtfritt blev bjuden på lunch av Patrik så for till eastern palace å käka med han å Danne. Är fortfarande så jävla mätt att ja inte ens vill tänka på middag.

Ikväll har jag ju keramik kurs igen! Så jag har inhandlat en Jättefin bottenventil!! Den är av pop-up modell och supersnygg! Jag är lite kär, så nu hoppas jag bara att handfaten jag ska ge mig på att tillverka blir vackert nog att föräras min fina bottenventil. Har köpt en stor grön tubtrug från blomsterlandet som ska få agera som mall, sen så blir den fin till att förvara saker i!
Wish me luck, nu ska jag iväg och gegga!!

torsdag 5 mars 2009

Duktiga fröisar

Dom spirar och växer så fint i sina frölådor. Snart är det ju dags att skola om dom, vart ska då alla rymmas?
Jag har pratat med banken idag, å dom tycker att det skulle vara helt ok att låna mig lite pengar till en sommarstuga. Det känns jättebra, men jag har ju såklart en hel del frågetecken att reda ut, tar ju inte beslut i en handvändning, å det kan väl kanske vara både negativt och positivt.
Man undrar ju alltid om man kan hitta något bättre? En tomt närmare stan, en stuga som är i färdig-att-bo-i skick etc, etc... Om man vill ha den "perfekta sommarstugan" så kan man ju få leta i evigheter, och den kanske inte ens behagar visa sig.
Men det finns ett buddistiskt talesätt som jag har börjat tänka på mer och mer. Något vi läste om för hundra år sen i typ nian. Minns inte precis hur det löd, men innebörden är att vi människor är som apor, vi hittar en fin banan, men svingar oss ändå vidare i jakten på den perfekta och girigheten och rastlösheten leder till att vi aldrig får någon banan överhuvudtaget... Nu handlar detta ju inte alls om att man ska konsumera och köpa en stuga, utan mer om att man ska vara lugn och fokuserad. Men jag gillar ändå banan metaforen. Det kanske finns en finare stuga å tomt. Men den här kanske e precis så bra som jag behöver? Önskar bara att jag hade fått med mig stöd i även denna fråga, om inte det så åtminstonde accepterande.

Nåja inge mer konstiga funderingar såhär på kvällskvisten, kan ju bli lustigt värre.
Jobb imorn å i helgen Grattis! ;)

måndag 2 mars 2009

Kräkis

Japp, trodde att jag hade klarat mig eftersom jag mått hyffsat ok i helgen i allafall, lite ont i magen men inte värre än så. Inatt däremot så vann jag kräktävlingen, och inte det minsta alkohol var inblandat, otrevligt...Stannade hemma från jobbet med andra ord, vill ju inte riskera att smitta ner hela bygget. Men har mått rätt bra idag ändå. Dock inte så matfrisk. Har tänkt fara till jobbet imorn i allafall, bara ja inte kräks mer... Då stannar jag hemma.

Helgen blev riktigt bra. Dock ingen pulka och folköl i tjamstan, stackars jonte va ju så sjuk. Sen vart det inte heller snowboardåkning. Turister i backen! Hade ju nästan glömt att det var sportlov :S. Åkte skoter istället. lyckades med bedriften att köra av ett skoterspår och fastna... skratta inte! Värre var att jag å syster inte kunde få lös skiten heller, utan var tvungen att åka efter pappa. När julia körde iväg fick ja snällt sitta å vänta på att dom skulle komma tillbaka men så kom en gammal barndomskompis lillebror förbi å frågade om ja satt fast. (no shit?!) Man skulle ju dock kunna tro att jag satt där bara för att sola mitt vackra rödflammiga- ap-svettiga ansikte (det är jobbigt att stampa lössnö).
Enligt honom så såg ju inte skotern ut att sitta så hårt och efter lite snabbt trampande av snö och ett litet lätt lyft där bak så var den lös och han körde upp den på spåret igen... Han sa att jag skulle köra försiktigt, och jag fick rodna och mumla nåt idiotiskt tack till svar, sen möta upp pappsen som redan dragit igång räddningsaktion "Paula i diket." Men ibland hatar jag att män kan saker, bara sådär! Utan att anstränga sig. Sen å andra sidan, så älskar man det ju också... men det kan väl få se lite jobbigt ut? Jag kände mig som ett riktigt idiotiskt spån. Och min mamma tycker att jag har blivit en stadsfjolla... Jag älskar min mamma ändå, och hon älskar nog mig också.















Annars var allt som vanligt hemma, god mat, mys med familjen och hästaktiviteter.
Malå bjöd på strålande väder och fick mig verkligen att längta hem. Det känns helt rätt att planera in nästa lediga helg hemma också.


Igår cherryfest, mindre fest för mig å mer chaffis å dricka vatten å lära sig spela poker, det gick bra från början! Men dåligt sen... nåja, ett tag va ja ju med. Kommer ju att sakna alla mina söta körsbär, är inne på sista månaden som dealer, i allafall för nu :(