måndag 27 april 2009

Håll hårt i pengarna för fan!!!

Herregud jag är så otroligt less på att det finns så mycket som jag vill köpa och inte medel till ens hälften, Trött på att jobba Arlset av mig, helger, röda dagar, kvällar, nätter och ändå tjäna ungefär som en vanlig heltidare inom kommun eller dylikt. Livet e fan inte rättvist. Det är väl bara att inse, men nåja jag är inte lika bitter som det kanske låter här. Enda anledningen är att ja just har suttit å tittat på lägenheter och motorcyklar och JAG VILL HAAA..... Min andra körlektion på mc imorgon, wish me luck! Jag längtar jättemycket, men hoppas att det är finare väder imorrn än vad det har vart idag :S Hade jättekul första lektionen, även fast jag fick lite skäll... Det ska man väl få.. eller???

Har varit så duktig idag, efter jobbet for ja å handla mat, så nu har ja 16 söta portionslådor i kylen. Bra för mine ekonomi och för vikten... Det har gått sisådär på sistone, vågar inte ens ställa mig på vågen, blir så mkt äta ute när man inte har ro att laga mat hemma...

Nu hade ja i allafall tänkt iväg på iksu för att träna lite, brukar vara så fruktansvärt mkt folk på måndagarna. Brian förklarade det för mig, "At the gym monday was "guilt night" from the weekend eating and drinking...by friday it was empty again" Stämmer kanske ganska bra även här i sverige.

söndag 19 april 2009

Produktiv helg, trots jobb!

Härligt med en helg då man inte känner att tiden varit helt bortkastad.Började ju med en mycket intressant fredag. Upp tidigt som attsiken fredag morgon, för jag hade ju bokat in mig på spinningpass kl 07.15 på morgonen, väl där kom jag ihåg att jag hade bokat en personlig tränare kl.10.00. Så det kändes ju dumt att slita ut sig redan då!! gick en stund på maskinerna istället och åkte hem för att dola på en stund. Tillbaka klockan 10 på iksu och fick hjälp till ett jättebra träningspass, känns som att han vägde in alla möjliga faktorer, kunnig helt enkelt. Dom ska dessutom börja med kettlebells lät det som!!
Sen vart det ju riktigt kul, jag var lagomt stressad eftersom jag hade bokat en tid för visning av en liten lägenhet, skyndade in i dushen på iksu och ut till skåpet, men där var det stopp, ingen nyckel till låset!! Jag hade blott en handduk på mig. ROLIGT? Frågade en kvinna om hon kanske kunde gå upp till receptionen och be dom komma med en bultsax. Hon var egentligen för stressad och sugen på att säga nej, men när hon insåg att jag stod där i handduk och inte hade så mycket mer så mjuknade även hennes järnhårda träningshjärta.
Några minuter senare kom en liten späd tjej från receptionen som tvivlade på sin förmåga att få av låset.... Det var inte så mycket mer att göra än att släppa handduken och alldeles naken knipsa av låset själv. Kul att man stod just innanför dörren också. Snart har jag hunnit med att göra det mesta tror ja :P

Hann i tid till lägenheten i allafall, nu är frågan: Ska jag klara av att flytta till något mindre?? Det är en etta på 40kvm... jag vet faktiskt inte, att bo rymligare är ju aldrig några problem, men motsatsen... Man måste skaffa så många smarta lösningar då. Kanske loftsäng?
Var dessutom väldigt mycket att göra på den lägenheten. Helrenovera toan är ett måste, allt annat snäppet mindre akut... men det enda som var riktigt bra var månadsavgiften och den fina inglasade balkongen jag skulle ju hellre ha riktig mark... Man kan tydligen inte få allt?

Vidare till jobbet och efter det en mycket trevlig fredag kväll som kickstartade med middag hos Sandra, vidare till öl-drickande hemma hos mig, gott med öl och trevligt sällskap. Isäng i lagom tid, vaknade obakis på lördag fm. Slet upp lillebror ur sängen och fick städhjälp, plugga lite mc kort sen iväg å jobba 17-04. Blev bjuden på middag av min sötis under rasten å sen när passet var slut så fick jag stupa isäng. Lovely.

Idag har jag sovit ut, lagat en miljard matlådor (eller i allafall 8.) och nu har jag en timma att fylla med vad jag VILL innan det är dags för att jobba igen. Kanske lite mer mc-plugg? Jag kan inte påstå att jag känner mig sådär supersäker...

Like it love it Live it

måndag 13 april 2009

Summa summarium

Mitt liv flyter på riktigt bra, har inte fått vara påskledig, men haft rätt trevligt ändå. Lyxade till det med finmiddag och 3d-bio på torsdagen, sen lugna gatan fredag kväll, middag med blomsterlandet kollegor på lördan å in för att göra ett appearence på inflyttnings(?)fest på tomtebo.
På det stora hela en riktigt bra kväll, avslutningen kan ju dock ha varit bättre. Vi talar inte samma språk jag och mitt lilla sockerhjärta så alltför ofta blir det konflikt. Dock så backar jag inte på den här punkten, och tycker rent i allmänhet att folk ska sluta vara så jävla falska.

Har också hunnit med att plantera om mina blommisar och ställt ut mina söta utemöbler, idag är det ju fan sommar!!

Nu ska jag återgå till mitt liv, som sagt, alldeles för fint väder för att sitta still!

torsdag 2 april 2009

Tänk om jag får kniven... i Ögat!!!

Jajjemen mina tvångstankar är kvar. som mina närmre vänner (och kanske även andra) vet så har jag ju nåt allvarligt fel. Jag tror verkligen att mina ögon är ungefär den mest äventyrliga och riskbenägna delen av min kropp, eller blir det ansikte? kanske sinne? Nåja. Hur jag kategoriserar dom är egentligen inte viktigt, utan jag måste bara sluta involvera dom i så mycket dumheter.

Under de senaste två veckorna tänker jag Minst en gång per dag (MINST!) "Oj jag har en väldigt vass kniv, tänk om jag snubblar å får den i ÖGAT?!" Alternativt. "...Oj jag håller i en kniv, Tänk om nån stöter till mig och jag får den i ÖGAT?!" Eller helt enkelt "Kniven kan ju hamna i ÖGAT?!"Nu kanske man inte anser att det här är så himla knäppt å konstigt, för jag kan ju fakiskt snubbla och få kniven i just ögat, men det är värre än så. Om jag promenerar, kan jag få för mig att en vajer kanske lossnar från whatever vajrar sitter fast i och snärtar mig i Ögat, eller en virknål, eller en planka eller VAD som helst nästan!! Man kan falla i en trapp och få den i ögat... Oftast är det dock vassa och blanka föremål med förmåga att göra sönder eller sticka hål på.... Det är ju ganska konstigt, å detta vet jag att jag hållit på med i flera år med. Tidigare var jag även tvungen att göra en grimas och liksom blinka för att skydda mitt öga då den ondskefulla tanken dök upp... men det gör jag bara ibland nu. Vet någon vad detta beror på? Mina ögon har egentligen aldrig upplevt något traumatiskt?

Men annars mår jag bra.
Var hemma i malå nu senast och fick vara ledig en helg... så dumt att dricka alkohol då för man blir bara trött och vill sova bort hela dagarna. och det har jag ju egentligen inte tid till.Haft en helvetes vecka på jobbet med alldeles för långa å många dagars jobbande...Inventering, usch. Gäller bara att komma in i andra andningen, nu dröjer det till nästa gång (ledighet alltså, inte inventering, inventering är alltid alldeles för ofta)
Har mellan hetsen på jobbet hunnit med att göra bottenhål till handfatet (Det har inte spruckit än!!) Shoppa loss en fm med mamma (jag har köpt en massa fina träningskläder) samt sovit å gosat.

Uppdatering här har dröjt p.g.a invasion av Arvidsson klanen. Har haft mamma pappa Aron och Isak här hos mig i en vecka av varierade orsaker. Jag har rymt till carlshöjd för att sova. Men igår åkte alla utom pappa, så ikväll har vi suttit å fisit i soffan tillsammans, det var mysigt.

å jag vet faktiskt inte vad jag väger för jag har inte varit i närheten av min våg på en vecka. Det är förmodligen inget bra tecken. Nåja, nu ska ja packa ihop lite kläder så ja tar mig till gymet imorrn.