torsdag 28 maj 2009

Blond

Jajjemen, nu har jag bestämt mig, jag är minsann mer blond än pippigul, och jag är nog rätt nöjd till och med, kan jag nöta på det här i sommar.

Fått promenera hela kvällen, tur att det har varit finväder i allafall, igår blåste det ju ty storm så jag känner att jag valde rätt dag. Blev en behaglig eftermiddag, promenix från jobbet till sandra, hon bjöd på middag å sen for jag vidare till anna som hjälpte mig med min fina klänning! Nu har vi sprättat ut den så att jag kan andas, samt att vi ändrade axelbanden (dom var så jäkla korta!!) från att vara mer i mitten å över axlarna till längre ut och halterneck! Jag är jättenöjd! bildbevis får ni.
Nu ska ja pjött iväg isäng, en stor dag imorgon med besök på tinget å arbetshets på jobbet.... borde packa innan jag somnar dock. annars kan det bli taiht om tid imorrn. Hem till malå direkt efter utstämpling. I helgen ska jag pussa på min familj.

tisdag 26 maj 2009

Mest för att jag vill

och oj vad jag vill mycket. Orken finns dock knappt så hur det ska gå till är osäkert.
Ska bli skönt med lite sovmorgon imorgon, sen ska anna-sara hjälpa mig med det nästan pippigula, dags för slingor med andra ord. Men det känns faktiskt lite bättre redan, vänja sig lixom. Rub it in bara.
Jag, som så många andra, fick lön igår. Det var kul. Men snabbt blev man ju deppad när ca 75% av ens surt förvärvade slantar omedelbart flaxade iväg för att betala räkningar och andra äckligheter. Usch ba, inte nån bra månad. It's just too much.

Ikväll måste jag träna, Jag ska! Igår tog jag en promenad med lillebror istället. Så nu. Ett måste, iväg. Jag har kommit fram till att om man ska gå på gymmet är det som mest behagligt mellan 22.00 och 23.00. Minst folk då. Det är bra, jag gillar lite privacy.
Jag har ju nån slags plan om att gå ner lite i vikt tills semestern, Jag tror inte att det är omöjligt, äta bättre, träna mer, köra bil mindre. Patrik skrattade åt mig. He's got no faith. jag kände för att klappa till honom just då, men har kommit fram till att det är bättre om jag bara lyckas.
Det är inte rättvist att killar har en helt annan förbränningspanna än kvinnor till att börja med. (överlag i allafall) Sen att min dessutom är segare än dom flesta andra kvinnor bidrar ju inte till min fördel. Nåja.

Inget nytt om stugan, har bjudit 60.000 men snart har nog någon bjudit över, ska ringa och prata med gubben snart nån dag. Högre än så går jag inte. Tyvärr.

Jag måste avboka körlektionen jag har på fredag. Det känns dåligt. Om jag inte vore så trött å apatiskt skulle nog paniken infinna sig rätt omgående. Jag behöver ju alla körlektioner jag kan få! Uppkörning inbokad och i knoooow nothing. Måste dock jobba fm på landet för jag ska hem på kvällen, allt måste alltså vara klart inför morsdag på söndag.... hur ska jag hinna? Alltså, inga lediga hojj-körar timmar, det är stressigt som det är!

Nu, träna. puss

tisdag 19 maj 2009

Blond eller pippigul?

Det är den stora frågan.
Jag kan inte riktigt bestämma mig, men det lutar nog mer åt pippigulshållet. Har fått min vanliga släng av "jag vill vara ljus på sommaren" den jag tror att många drabbas av, och det slutar ju som vanligt ungefär, knepig färg och torrt å risigt hår.
Snart blire väl en mörkare toning igen... Men herregud jag är ju söt ändå så jag ska ju inte klaga *hrmm*

Varit duktig ikväll och gått på spinningpass, dock så kom patrik å försörde min duktighet eftersom han bjöd på kexchoklad när jag bjöd på kaffe, sååå dåligt. Men jag har redan bokat in mig på bodypump inför imorgon så ett litet kex borde jag väl kunna unna mig, jag fick en puss också så det var kanske värt det?

Inte nå klokare idag när det gäller stuga v.s. lägenhet heller. Det har inte gått tillräckligt många dar än, men jag tror att jag måste höra av mig till gubben så att jag i allafall får se insidan, det kan nog ta kål på alla mina fagra drömmar ganska kvickt. Jag måste bli sämre på att dagdrömma, där i min alldeles egna lilla värld så är tillvaron ganska enkel och underbar. Inte alls som verkliga livet.

Mc-lektion, samt bilbesikting och lägenhetskoll på schemat inför imorgon alltså! Wish me luck, det känns som att jag kommer att behöva det!

Så trött så trött...

Seg som sirap i hela kroppen och måste masa mig isäng nu.Inga större planer för morgondagen förutom jobba och träna så man ska väl egentligen inte känna alltför hård press, borde dock försöka byta glödlampor på bilen också.... det är lite kvar som ska göras å besiktningen är på onsdag.... kanske blev press det här ändå :S

Jag drog med mig jive och jonte för å titta på en sommarstuga ikväll! Huuuuur mysigt som helst, fruktansvärt mycket att göra dessutom, men i rätt prisklass!! Men jag kan inte riktigt bestämma hur jag känner inför den. Ska fara å titta på lägenhet på onsdag... kanske kan ge mig lite klarhet i det hela, känner mig fruktansvärt ambivalent just nu, eftersom jag dessutom väldigt gärna skulle ha köpt mig en motorcykel. Jag har klarat teorin, så nu är det bara resten som fattas! :D Å då ska man ju dessutom ha all utrustning... nu äre väl mest bara stället och skorna kvar för min del, då har jag i allafall det mest basala. Pengar blire i allafall!!!
Ja... Det kanske hörs att mitt största problem här fortfarande är pengabristen. Varför ska man ha så många intressen för? det är ju väldigt dumt... Sen vart väl inget bättre av att jag har ett sådan ohyggligt stort behov av shopping just nu... det är sommaren som gör det!! Jag klarar mig ganska bra på vinterhalvåret men Nu! Det bara kliar i hela mig för att få sprätta pengar på onödigheter.

Jag är oinspirerad och på otroligt skumt humör så bättre än såhär blire inte idag... grattis

tisdag 12 maj 2009

Det bidde inget handfat

Kan inte annat än tänka på den stackars lilla gubben från folksagan

- Jaså, bidde det ingen rock? Vad bidde det då?
- Det bidde ett par byxor... etc

Inget grönt handfat alltså, tror det bidde ett beige fågelbad? eller kanske en fontän? eller alternativt en blomkruka... Man får inte vara alltför fast i detaljerna om man ska lyckas vara kreativ, herregud va besviken jag skulle få göra mig själv alltjämt. Slänger ute lite pix i album på apberget, så får ni spana om ni vill.

Sen sist allt väl, tränat, festat, ölat, solat, grillat, jobbat. Ska helt enkelt inte klaga. Imorn så får ja köra taxi igen, En hel vecka sen sist!! Innan det ska jag förhoppningsvis tagit mig snäppet närmare mc.kortet, jag berättar sen om hur det gick.

Deppar lite idag för det här med lägenhetsköp på tomtebo verkar gå käpprätt åt helvetet, de e bara att fortsätta hålla ögonen öppna då antar jag...
Vet dock inte ens om jag får låna pengar till nåt överhuvudtaget så äsch då, det e ju bara att sluta hoppas. Det Suger litegrann.

söndag 3 maj 2009

Jag har blivit för gammal för sånt här

Jag har dragit en tredagars med intag av alkohol och det kan faktiskt aldrig vara en bra idé. Men jag har haft jättetrevligt! Har då bränt pengar som att det inte fanns någon morgondag och imorgon infinner sig nog ångesten som ett brev på posten. Har fått andra otrevliga saker med posten också, typ räkningen för att försäkra bilen. huvvaligen, jag ska gömma mig så att ingen vet att jag finns. Har dock köpt den sötaste vackraste finaste klänningen någonsin, bild får ni den här gången, tänk bort larmet å jeansen bara ;) det var inget budgetköp, men jag vägde upp det med reafynd på H&M, ett par riktigt, riktigt gula trekvarts brallor, kan lätt se mig i dom i sommar! Fyndade även 2 söta handväskor på returmarknaden, blott 55:- för båda! Så jag är ändå nöjd. Jag var supersöt på sandras födelsedagsfest! Det var torsdagens nöje, underbart trevlig kväll, årets första grill med människor jag tycker mycket om. Jive och jonte kom även förbi, jag har ju saknat mina thailandsresenärer och det är så skönt att dom är hemma igen!
På fredan hittade jag åt therese och sen blev det lite härlig hemmafest på tomtebo hos nina, det var kul tills securitas kom så då for vi ner på olearys. Dock va ja lite seg så efter lite shake på dansgolvet drog jag hem å somnade i soffan där min söta pojke hittade mig med en sodastreamer flaska i knät. Hade tydligen varit mer död än levande då jag dissade hans erbjudande om macka å gick å la mig, brydde mig inte heller om att flaskans innehåll spilldes ut i soffan då jag reste mig upp.... tur att han är snäll min sötnos, städade upp efter sitt fyllo.

Lördagen var också härlig, hade en heldag med sötnosen, köpte mc-handskar och brännbollsset. Blev lite hetsboll och kubb på öbacka, med ett härligt hopplock av folk. Jag älskar solen och denna underbara försmak av sommar. Några öl på det och lite mer taxifolksfest, drog dock hemåt rätt tidigt, trött var jag samt sugen på att spendera lite kvalitetstid med Patrik, vi har väldigt lite tid tillsammans annars.

Myst hela dan idag bara en kort utflykt för att fynda mc-handskar med sandra och sen bio på kvällen med Patrik, Annika å hennes kille Tomas, vi såg woverine, jag tycker att den var helt ok, inte tråkig i allafall, min sötnos tyckte det var för lite action ;)
Konstigt har det varit att vara ledig så länge, inte ha en tid att passa, inget jobb att planera in... jag skulle kunna vänja mig vid det.
Nu peppar jag inför en händelsefylld vecka! Till å börja med så har jag sista keramikträffen imorgon!! Nu håller jag tummar å tår för att inte handfatet har spruckit... guuuud va nervös jag är! Skänk mig en tanke runt kl 6, då vet jag...

Sen så har ja mc-lektion på tisdag igen!! Sist gick det bra å han släppte ut mig i trafiken! Jag måste nog läsa på lite teori så jag vet hur jag ska bete mig riktigt ;) Måste läsa på ändå för ja har ju även bokat in teorin...
Har två lägenheter som jag ska fara å titta på på onsdag, exakt likadana, ligger nån kilometer ifrån varann å en prisskillnad på 100 000, kan nån förklara det för mig?

Sen händer nog inte så mycket, men jag Ska vara duktig på att träna, alla dessa öl har nog satt sina spår... å nej jag vill inte veta vad vågen säger...
Långt blev det här, men jag är bara harmonisk, fridfull å glad just nu så jag har nog en tendens att babbla lite.