onsdag 30 september 2009

Måste sätta fart igen

Har varit sämst veckan som passerat å tränat dåligt, ätit dåligt (kaka, flera gånger om! :S) sovit mest å bara varit allmänt omotiverad.
Det var ju dags för domen igår å vågen stannade på 88.4 Vilket innebär att jag bara gått ner 4 hekto sen förra veckan, men jag är inte förvånad. Inte ens det hade jag förtjänat! Och nu ligger jag fel mot min veckoplan! Har i allafall gått ner 4 kilo på 5 veckor så jag har ju iallafall bevisat för mig själv att jag kan... Dags att fortsätta då med andra ord.
Ska iväg å träna en sväng nu alltså... Får sova en stund på eftermiddagen istället.
Trött å seg idag.

måndag 28 september 2009

Over knee stövlar?

Njaeh, snarare on the knee stövlar.... Så går det när man är lite längre än medel, mina ben är längre även dom vilket innebär att ett stövelskaft som på normallång människa räcker över knät... ja låt oss säga att det inte riktigt blir samma effekt på mig. Jag köpte dom ändå, hitta mina stövlar på skokanonen :D sjukt bekväma, billiga (550 spänn!) och jag gillar dom, punkt slut, jag kan ju alltid köpa ett till par om jag hittar några bättre! Det är det som är så underbart.

Köpte även den guldiga klänningen från HM som jag dregglat på tidigare, tröst-shopping kallas det. Vart nog faktiskt lite bättre... en aning, i allafall en stund. (ser sjuk å ledsen ut på bilden, är inte sjuk, lovar... och jag vet att jag borde vara lite mer solbränd för att kunna ha den guldiga klänningen, ska jobba på det.)












Tänkte köpa nya högtalare till datorn också men Media markt sög så det blir nog i morgon på microshop istället... Patrik, min personliga elektronik rådgivare har sett ut ett kit. Låter bra tycker jag.

Nassinass.

söndag 27 september 2009

Raka motsatsen till lättroad

Jag är verkligen inte på topp. Känner att minsta småsak får min puls att stiga och jag blir otroligt arg för saker som jag i vanliga fall irriterat mig på, men kunnat svälja. Det här är inte bra... Hade Planerat in en shoppingrunda imorgon, kanske kan mitt humör stabiliseras om jag får sätta sprätt på lite pengar? Skor brukar fungera minst lika bra som choklad på mig... Men nu får vi se hur det blir. Ska fara å öva lite lyft på min nya arbetsplats (innan jag börjar på taxi på eftermiddagen) Måste ju erkänna att jag är lite orolig. Om det inte går bra och jag blir dumförklarad så är det inte säkert att jag kan svälja det å bara se söt ut... som sagt, humöret inte på topp. Nu när jag kom hem fick jag dessutom en så där rackarns hjärtrusning igen, undrar va fan det är för nåt egentligen? Det gick i allafall över efter 20 minuter så det var ju bra.


Hade tänkt fara å träna men tror ja struntar i det. Kanske tar en promenad senare ikväll istället, helst av allt så skulle jag spendera resten av kvällen hemma, utan att röra mig en millimeter. Bara mysa med mina nya pyjamasbyxor. Dom är ungefär det bästa som händer i mitt liv just nu (Tack H&M). Jag har äntligen kommit på det som så många försökt pränta in i mitt huvud! Dom är tunna, har resår i midjan och dom känns ungefär som att ha på sig ett par byxor av luft. När man inte kan vara naken är dom alltså ett alldeles ypperligt alternativ! Sen är dom ju grymt gulliga å har fickor och små kanter av spets också. Så fort jag kommer innanför dörren så åker alltså andra kläder av å pyjamasbyxor på. Har än så länge inte inhandlat nåt linne till, men det blir nog i veckan.
Och jag SKA lära mig säga nej. Med början NU.
nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej
(öva ba lite)

fredag 25 september 2009

Ovanligt omotiverad

Kände det när jag var på IKSU. fyfan, allt gick som i sirap å vet ni vad. Då gav jag mig. Efter 40min på crosstrainern så fick det vara nog. Jag for hem, nu ska jag äta frukost. Jag har lite lätt ångest över det såhär i efterhand. Men träningen måste ju kännas lite rolig i allafall. Annars blir det ju svårare för varje gång att motivera sig iväg. Har lix gjort bort mig den här veckan, tänkte baka en kaka till mina fikagäster. Hur trodde jag att jag skulle kunna låta bli att provsmaka?!? Dessutom blev den grymt misslyckad p.g.a lite oklarheter vid gräddningen... Men den kan nog vara en riktig höjdare om man bara lyckas med den... nåja jag ska inte prova nå mer just nu. Typ efter nyår kanske?

Nu ska jag ta mig en lång varm dusch å sen måste jag peppa igång mig på att jobba. Vill helst bara krypa ner i sängen å försvinna en vecka eller två. Gråmulet å trist idag... Är det regnet som trycker ner mitt humör i botten? Jag hoppas det, lättare att skylla på något så enkelt som vädret.

onsdag 23 september 2009

Pain!

Städade ur lite i badrumsskåpet igår å hittade de där överblivna vax remsorna sen jag sist gav mig på det där med att vaxa benen. Jag minns alldeles riktigt å rätt, ont gör det! Nåt så mycket överjävligt! Men nu har jag i allafall avänt upp dom sista och kan övergå till grymt lurviga vinterben inom några veckor! Kommer säkert att få nån fix idé lagomt till nästa sommar igen, det känns stabilt.

Har idag fått lära mig en massa om mitt nya jobb, fikat på berghems, handlat mat och snickerifärg samt en bläckpatron till skrivaren. Nu kanske jag äntligen kan få lite ordning på mitt liv! Har till och med diskat! (hör och häpna) Ingen taxi ikväll så lite tid över att hinna ikapp. Det känns som att jag behöver det.

Nu ska jag jävlas med min skrivare, vi är lite griniga på varann...

tisdag 22 september 2009

Nytt jobb!

Var på anställningsintervju igår så imorgon ska jag på inskolning för att börja på torsdag! Här går det i allafall undan! Är ju lite nervös bara. Jag har nämligen fått jobb som personlig assistent och har ju faktiskt aldrig jobbat med något liknande tidigare. Det ska bli spännande, man måste ju prova! Går det inte så går det ju inte. Då får jag hitta på nåt annat då. Nu ska jag bara få mitt blivande schema att gå ihop med alla gamla scheman :S

Vägningsdag idag också! Det har gått rätt bra, vågen pekade på 88,8 ;) Men jag kanske måste kalla det 89.... Det känns så himla skönt att vara på väg åt rätt håll! Sen har jag ju mått lite risigt å inte kunnat äta/träna exakt så som jag borde ha gjort i helgen, men nu, ny vecka, nya tag. Igår gick vi på bodypump och ikväll ska vi på stepmuskel. Det är så bra att ha träningskompisar så man verkligen tar sig iväg! Min kettlebell blänger anklagande på mig från hörnet breve soffan. Henne har jag försummat alldeles för länge, borde göra nåt åt det.

Nåja, ny dag ny äventyr! Up up and away!

söndag 20 september 2009

Ilsken e ja

Kan inte påstå att jag har varit på mitt goaste och mysigaste humör i helgen.Igår var jag Jätteless. Fick alkiskörningar och bom körningar och aldrig äta, samt ont i magen. Det var inte bra. Idag är inte bättre, ungefär samma skitkörningar och folk som luktar illa... Denna ilska har jag just tagit ut på dom stackars syndikalisterna ( i mina ögon verkar det vara ett fackförbund för slackers) som har lokalen nedanför min lägenhet.
Detta är en konflikt som har trappats upp under en längre tid och handlar om att Jag anser helt enkelt att jag borde få ha min parkering i fred eftersom jag betalar nästan 400:- i månaden för min bilplats. Men (det finns alltid ett "men" eller hur?) det står alltid cyklar där! Idag var första dagen jag var tillräckligt irriterad för att faktiskt konfrontera dom, ansikte mot ansikte (tidigare har jag skrivit arga lappar, flyttat på cyklar, fler arga lappar, pratat med hyresvärden). Deras reaktion var följande:
"Va? oj ... är de en bilplats vi står på.... hum.... du e verkligen upprörd? På riktigt. Jag har inte hört nåt om det här tidigare....Blah blah blah"
Kryddat med en lite irriterad och dumförklarande ton. Dom tyckte nämligen att jag var fjantig som var så arg.... ojojojojojojojoj.
Snart börjar jag ta cyklar och gömma dom i skogen mellan umeå och vindeln, sen ska jag lämna en skattkarta istället så får dom hämta sina cyklar bäst fan dom vill. Alternativt öppna en cykelaffär.. jag har inte bestämt mig än.

Nä nu ska jag äta min lunch sen ut å jobba igen, känner att jag fortfarande kokar, håll er till trafikreglerna idag kära medtrafikanter så slipper ni ge mig en ursäkt för att köra över er.

torsdag 17 september 2009

Shoes... pretty pretty shoesies


Hittat en artikel som förklarar världsordningen för mig, det är ju naturligtvis Därför det är så himla inne med högklackat! Se här:

"Höga klackar ger starkare orgasmer
Höga klackar är både klädsamt och kvinnligt. Och känner du dig vacker och sensuell är det givetvis enklare att njuta av aktiviteterna i sovrummet. Men högklackade skor har andra bieffekter som hjälper njutningen på traven.
Enligt en amerikansk studie ger högklackade skor starkare bäckenbottenmuskler. Genom att höften tvingas fram under pumpspromenaden stärks både bäcken, rumpa och mage.Knip lite extra nästa gång du bär högklackat för att maximera träningen så får du både bättre sexliv och säkrar en framtid från urinläckage och andra otrevligheter."
(Källa: Glamour)

Det låter ju naturligtvis väldigt logiskt för mig och här har jag alltså ännu en bra anledning att fortsätta köpa mina fina skor, sen så kan jag ju bara hänvisa till detta när folk tycker att jag är lång nog och inte behöver extra centimetrar, "Men förtjänar inte Jag bättre sex och en framtid utan inkontinensproblem?!?"

Alltså e jag nu på jakt efter höga fina overkneestövlar.. (som faktiskt når över knät på mig...)
Mår för övrigt lite bättre, jag har fått ceula levererat hem, I am spoiled.

Fördjävvla äckligt

Det är faktiskt otroligt synd om mig.
Jag är sjuk idag, har mått halvrisigt hela morgonen och sen så fick jag kräkas. Det är aldrig kul, men det var inte så mycket att göra åt förutom att fara hem å försöka lugna magen. Dock har det inte gått över än. Jag har inte tid att va sjuk!

Å nu efter att ha varit hemma i 4 timmar å mått illa så har jag tråkigt, men orkar inte göra så mycket annat förutom att ligga i soffan eller sängen... Har sovit en stund också men är rädd att om jag sover mer så vänder jag på dygnet, det går inte för sig eftersom jag jobbar fm på taxi i helgen. Vilka problem jag har!
Tror det får bli till å duscha en sväng nu i allafall. Kanske känns bättre sen?

Sen borde jag diska... som vanligt. Right?

tisdag 15 september 2009

Tråkig morgon

Känner mig omotvierad och slö... dessutom har jag stått helt still från förra veckans vägning... Jag vet att det beror på den förbaskade mensen men det stör mig ändå. Soligt väder ute i allafall, vilket gör att en cykeltur känns mycket mer lockande än att gå på en maskin på Iksu... men där vet jag ju att jag tar ut mig på ett helt annat sätt. Äsch, cykel får det bli, ska ändå köra ett pass på Iksu ikväll.

Luften har gått ur mig litegrann, dessutom hänger huvudvärken från igår ilsket kvar. Mycket ovanligt för att vara mig. Nåväl. Jag kommer väl snart tillbaka.
puss

lördag 12 september 2009

Jag ber om ursäkt

I förväg till alla som råkar hamna i min väg i dag.
Jag känner mig som en stor, fet, uppsvullen och blödande gris, vilket inte är lång ifrån sanningen eftersom jag just fick mens.
I vanliga fall så vill jag krypa ner i soffan, äta ett kilo choklad, tycka grymt synd om mig själv och knapra ipren. Nu däremot, har jag fått äta min grapefrukt, just kommit hem från en timmas promenad och ska fara iväg och jobba ungefär heeela dagen.
This is not going to be pretty.
Kontakta mig tidigast imorgon klockan 13.00 då jag kanske sovit ut.


p.s dessutom fick jag meddelande från halens att mina skor är restade till oktober... det gör inte saken bättre... dom kan gå å dö d.s

fredag 11 september 2009

Man ska inte ropa hej

Innan man har hunnit över den där berömda ån eller hur var det nu?
Jag har fått årets herpis, och den var liten, tinsy-tiny -pytte-ytte liten, och jag var glad! För när jag får dom så brukar dom blomma ut över större delen av överläppen. Jag har gått och vart rånöjjd över detta faktum eftersom det dessutom läkt ihop så trodde jag att jag var rätt klar... Men inte. Idag när jag vaknade så har jag ju naturligtvis ett munsårshelvete som är ungefär lika stort som det brukar. Huvva
Nästan så man är sugen på att sjukskriva sig å gömma ansiktet i en kudde men av nån anledning tror jag inte att det är ett giltigt skäl.

Nåt bra hände igår i allfall, fick tillbaka mitt körkort från min bortsupna plånbok!! Vilken tur att jagi nte hunnit fixa nåt nytt än! Själva börsen fortfarande borta dock och det må då väl va, hade inget mer av värde, åsså får jag ju köpa en ny det var längesen!

Nu har jag ätit min grape å ska sätta fart mot gymmet... idag går det inte snabbt för mig kan jag lätt erkänna...puss

onsdag 9 september 2009

Jag omfamnar mina svettdemoner

Det finns väl ingen som gillar att svettas egentligen... inte direkt förknippat med sexig, söt å väldoftande. Jag orkar nog inte ha så mycket ångest över det längre. Tidigare så köpte jag alltid svarta träningskläder för då syntes det ju minst, men va fasiken, jag vill ha peppande färger på mina kläder! Och då syns det ju som mer... speciellt eftersom jag svettas som en karl. Dom andra töserna på gymmet är ju knappt blanka i pannan, well well. Här får ni ett smakprov på hur jag kan se ut efter en timma på gymmet!















Riktigt gosigt, eller hur? *hehehe* Det är ju lite jobbigt nu när jag ska träna varje dag, måste köpa mer träningskläder! Att återanvända till två tillfällen är inte ens att tänka på så nu får jag ju tvätta stup i kvarten!

Nåja, nu ska jag äta lite frulle å sen springa lite ärenden på stan.

Puss.

tisdag 8 september 2009

Vägningsdags!

Visst är det kul att se att det går åt rätt håll! 1½ kilo ner sen förra veckan, nu väger jag alltså 90, hade varit skönt att ta sig under det stora stecket om så bara till 89,9 men jag tar det nästa vecka, ska va nöjd det har ju ändå gått över förväntan.
Målet känns fortfarande avlägset så jag hoppas att jag kan hålla mig motiverad. Det är bra det här med att jobba på helgerna, då kan man ju inte dricka i allafall.

I övrigt så fortsätter jag väl vara en häxhora... Tror dessutom att jag har fått ett herpeshelvete på läppen Och mina skor har fortfarande inte kommit. Kind of makes me sad.

Dags att höpp in i duschen (är toksvettig i vanlig ordning efter ett timmespass på crosstrainern) Sen ska jag skynda på jobbet.

söndag 6 september 2009

Lars Winnerbäck-Tal av fröken svår

Kändes passande idag, nu ska jag ut å cykla med min nya ipod shuffle, sen ska jag äta frukost!

"De djävlar, som förändrat mig
ska jag för alltid hämnas
Vems öde det än ämnas"
sjöng hennes vackra röst."

De bugar sig för myten
och vänder kappan efter vinden.
Och de kysser mig på kinden
och jag spyr på deras tröst.

De lägger sig och vilar tryggt
och barnsligt vid mitt bröst.
Och när de fått sin glädje går de ut.

För de får allt ett slut,
och deras sorger tidvis domnar.
Det blir vår och det blir sommar
men här vilar en förbannelse av höst.

De ler åt allt och inget och ger fan i besvären,
och de skrattar åt misären
för den har de sett förut.

Och den kärlek som jag ger
är blott en del av den jag saknar
varje morgon när jag vaknar,
var sekund och var minut.

Har någon nånsin sagt till mig
hur kärleken ser ut?
Eller varför den kan lämna sånna hål?

Den sticker som en nål,
och förvandlar mina nerver
till stoft och sot och skärvor,
och förvandlar varje amorpil till krut.

De sover gott om natten
när de klarat sina läxor.
Själv sover jag med häxor
som ingen bjudit hit.

Ingen tycks förstå det sår
som svider i mitt hjärta.
För deras sår av smärta
kan man badda lätt med sprit.

Men de djävlar som förändrat mig
de dödar bit för bit.
Och glädjen har försvunnit liksom jag.

Men jag hittar den en dag
och jag är envis kan man tycka,
men jag skall finna all min lycka,
om så Döden ska bli den som tar mig dit!"

tisdag 1 september 2009

Nu längtar jag!

Har klickat hem världens finaste å underbara skor på haléns. Inte helt fel, dom är höga som fasiken men har det någonsin hindrat mig förut? Det är farligt detta med internet handel. Igår blev det en Ipod shuffle (svettas nå så jävulskt att mobilen kommer att få fuktskador), Nya fina höstgardiner (på rea!) ny sportbh och som jag sa tidigare, dessa underbara saker!

Jag hoppas bara att storlekarna stämmer så jag slipper skicka tillbaka dom, det är kanske det mest deprimerande som finns...

Annars så försökte jag va duktig igår, va ut å rörde på fläsket en stund, tvättade å städa lite här hemma, dock inte färdig än. Kastade nå blommor å tog min äntligen för att kasta en gammal dendrobium orkide som har sett alldeles för anskrämlig ut i evigheter, bara nå rackarns pinnar. Så jag slet upp den å knöla ned den i sopkorgen. När jag sen skulle kasta nå övrigt skräp så insåg jag ju att denna stackars lilla blomma har kämpat fram 4 små knoppar, ovänlig behandling till trots. Så det var ju inte mycket mer att göra än att plocka upp den igen å sätta ner den i sin gamla kruka. Stackars lilla varelse.

Är ju även vägningsdag idag å vågen pekade på 91,5 så man får väl säga att det har funkat då. Bara att fortsätta med andra ord, nu ska jag ut å jogga/gå.