onsdag 28 oktober 2009

Dag för röda naglar




Jag gillar nagellack! Å nu har jag äntligen rätt jämna naglar så det går att måla dom utan att det ser fördjävligt ut, så jag passar på! Tog bort mitt mörklila (fast mer svarta) nagellack igår å idag åker det på ett härligt, lite horigt rött ;) Gissa tycker dock att det luktar jätteäckligt det här med lack!

När jag vägde mig igår så blippade vågen upp till 87,2kg Så hör å häpna !Nästan 1kg ner från förra veckan. Platån kanske äntligen är över! Ska fara på bodypump idag, det känns som att man ska passa på medan peppen finns.

Jobbar otroligt mycket kväll å natt just nu så förlåt alla för att jag är så himla osocial. Har en bunt människor som jag har dåligt samvete över att jag inte hinner med. Men jag tänker på er.


tisdag 27 oktober 2009

Ångest avklarat.

Har varit hemma i Malå på den regelbundna tandläkarkontrollen. Mina gaddar mår prima och jag har fortfarande inga hål! Sen gnäller dom som vanligt på mig om att använda tandtråd, men det är ju så jäkla smärtsamt!
Sen har jag även avverkat mitt allra första högskoleprov. Dock så är ju inte det helt klart eftersom svaret inte kommer att dimpa ner i brevlådan förrens om 4 veckor. Men men, det är i allafall på väg.

Som du kanske förstår har jag varit hemma å myst med familjen. Hann äta goda familjemiddagar, gå ut på hotellet med kära syster & co samt hälsa på hos morfar en sväng, så det var inte en tokig helg alls. Väl tillbaka i stan blev jag utkallad att jobba natten till måndagen hos min brukare, så inte har jag hunnit med nå annat sen jag kom hem heller.

Jag vill på ikea och handla saker! Åsså vill jag ha en diskmaskin... Det suger att behöva vänta en massa.

onsdag 21 oktober 2009

Snart helg!

Den här veckan har gått så otroligt fort! Kanske eftersom mamsen var här... Jag vet inte Men det har varit bra i allafall! Jag hade hyrt film som jag tänkte att vi skulle se men det fanns så lite tid för film när vi fastnade vid köksbordet över tekopparna istället och pratade med Gissa och om livet. Det är för himla mysigt att spendera sån tid med varandra. Även fast jag har jobbat har vi dessutom hunnit springa på stan (jag hittade ungefär 100 klänningar som jag inte får köpa), promenerat nere vid älven, lunchat på stan å ätit mammas mat (Det är alltid lyx).
Sista vi gjorde var att svänga förbi min blivande lägenhet! Den var jättefräsch och jag känner mig riktigt peppad på att flytta dit! Men lite vemodigt att lämna min mysiga sne-taks lägenhet. Har ju dessutom helt fel stil på möblernaså måste nog ändra vissa delar!! Går från gammalt trähus, sneda vinklar och vrår, till raka räta fyrkanter typ. Det kommer att bli spännande det här. Men syster blir nog glad i allafall, hon har nog åtminstonde tjingat hörnskåpet ;)

möbler som numera har en oviss framtid. Jag älskar dom men dom kommer inte att rymmas! Hoppas jag har ett stort förråd...

Nu ska jag skriva högskoleprov, bara som övning inte på riktigt, det blir ju först på lördag! Känner mig rätt nervös ändå! (på lördag alltså, inte nu..)

måndag 19 oktober 2009

Gissa

Kanske världens spralligaste kattbäsa, men inte har jag tänkt ge upp hoppet om att få en mysig katt i slutändan! Hon hatar dock när man bestämmer över henne... typ som att bära på henne, gosa med henne när vi ska sova, stänga in henne i bur eller ens rum... stänga dörren runt sig när man går på toan. Hon vill vara med jämt och på enbart hennes egna villkor, det är så gulligt.

Söndag idag å jag är på väg i säng. Har haft en bra helg under omständigheterna. Var hemma å sjuk i torsdags. På jobbet å sjuk i fredags å ledig på lördagen. Dock så blev det inte så mkt ledig utan jag städade å putsade fönster å sånt där. Men jag är nog kanske absolut sämst på att putsa fönster. Randigt värre! Min mamma kom ikväll efter jag slutat jobba för dagen å ska vara här ända tills på tisdag! SÅ mysigt men hon kommer nog att mobba mig för mina fula fönster imorrn. Ajja, kanske bättre än vad dom var innan ändå? Kände bara att om jag ska flytta i januari så kan det ju underlätta om man har tagit dom nu.

Bjuder på lite Gissa bilder i allafall. Lilla pappsen har efterfrågat! Men tyvärr pappa så har jag inte bättre kamera än såhär... bildkvalitén kan man ju diskutera.

Gissa; gillar inte blixten, Mördar sin favorit duntofs, Ser allmänt söt ut.

torsdag 15 oktober 2009

Stackars stackars mig...

Har spenderat hela morgonen/dagen/kvällen i soffan. Mår inte bra alltså. Har feber och ont i halsen. Det känns som att min hjärna ska lämna min kropp genom näsan, det spränger i öronen samt ömmar i hela kroppen... Nu börjar jag dessutom ha hosta också. Jippie.
Jag har ju som vanligt inte tid att vara sjuk. Men nu får jag nog sluta upp med min klagovisa.

Lilla Gissa är i allafall hur söt som helst, gillar att bita på tår, äta på blommor, klösa på mattor å möbler samt att prata. Hon ogillar dock desto mer, men hon ska nog få lära sig. Det enda jag har gjort idag förutom att ligga i soffan är att köpa leksaker till henne, Flera olika sorter! Å när jag kom hem med dom så lekte hon hellre med en smutsig gammal socka... det är tacksamt.

Nu måste jag gå och sova, har tänkt vara i form för att köra taxi imorrn igen.Förlåt för så dåligt med uppdatering. Men det lär väl bli bättre nån gång.

lördag 10 oktober 2009

Dags att byta balkong!

Ska flytta om 2 månader, det är 100% säkert fick jag just veta, då blir jag ålidhemsbo som jag så många gånger sagt att jag ska låta bli... Nåja, det känns bra ändå. Man ska faktiskt aldrig säga aldrig. Har dock inte tittat på den än å det skulle ju kanske behövas om jag ska kunna förbereda vilka möbler som ska få följa med etc... nåja, ännu ett tag kvar. Säga upp denna till att börja med!

Kom just på nåt som kommer att vara jättejobbigt... alla blommisarna! :S Hur ska jag behöva paketera in dom för att dom inte ska frysa ihjäl i en flytt i slutet på december! stackars stackars blommisar...

Men det är inte dags att oroa sig riktig än, nu måste jag nog lugna ner mig lite.

Det är dags att sova, men det snurrar runt en massa massa tankar. Jag har ingen inspiration, men missförstå mig inte, det känns ändå bättre denna veckan än förra...
Jag skulle så gärna vilja hjälpa dom runtomkring mig som jag älskar så mycket. Jag tycker illa om när jag inte kan trolla bort problem, ni vet, dom där som man inte kan strunta i rakt av utan faktiskt måste lösa.

nassinass...

tisdag 6 oktober 2009

Trött

Så otroligt seg, det är inte riktigt rättvist, vet inte vad jag gör med all min energi. Vad som äter upp den... Har varit duktig å tränat ikväll i allafall, först aqua power som jag egentligen inte finner sådär jättegivande... sen blev det lite klättring med anna! Mina underarmar är helt slut! Det är galet. Nu får jag nog vara lite nöjd.
Ska äta nötter å dö av i soffan.

Vägningsdag idag å har bara gått ner 3hg sen förra veckan... Jag är inte förvånad... har inte skött mig. dags för bättring. Väger nu 88.2 å ska ju ner åtminstonde 10kilo till!

söndag 4 oktober 2009

Söndagens snö

Har varit hemma i malå i en dag ungefär, men det känns som en helg i miniatyr ändå. Har hunnit se säsongens, för mig, första snöfall. Planterat litet träd å perenner (samt pussa dom godnatt) Gömt bort motorcykeln, fyllt på bensin, glykol samt plockat bort hennes batteri och satt det i skydd för kylan. Dessutom så baka mamma, moster, syster å jag en massa härliga mjukbröd i bagarstugan, morfar är våran trogna morgoneldare. Jag fick med mig 3 påsar hem så nu har jag go'fika en stund framöver. Var förbi mormor och gav henne en liten rosa cyklamen och sen bjöd pappa på raspeballer.

Jag tänkte bara upplysa den delen av världen som inte visste det än, Jag har världens bästa familj och jag längtar nåt oerhört till v.43 för då har jag tänkt åka hem igen.

Nu ska jag städa för mamma har så fint hemma, och jag vill va som henne.
Puss
(Jag ger dock mig själv ett minus för jag hade missat att stänga balkongdörren när jag for och nu är det ungefär 13 grader varmt i min ,i vanliga fall mysiga, lägenhet.)

fredag 2 oktober 2009

Kyligt i oktober...

Nu är den ju verkligen här, helt och hållet. Det går inte att argumentera emot hösten.
Början av hösten kan ju vara rätt mysig... varm, lövig och färgsprakande. Den är väl i och för sig fortfarande allt utom varm. Nåja ingenting som inte rätt kläder kan avhjälpa. Igår tog jag fram min vinterjacka för första gången. Den var minst lika fin som när jag stoppade bort den i våras. Jag får nog nöta på den en säsong till, även fast jag har hittat en helt underbar kappa av märket only. Nåja nästa år när jag är smal å kappan inte passar längre, då ;)


Det ligger frost på mina grannars tak. Å mammas blivande träd har blivit höstfint

Dags att sätta fart! Ta en liten promenad med Jive, sen laga lite mat, träna, åsså börja jobba igen.
Sen bara lördagen kvar innan jag får åka hem till mamma å pappa.