onsdag 27 januari 2010

För lite tid!

och för mycket som behöver göras.
Dom utlovade bilderna är tagna, men jag har inte lagt in dom på datorn och nu är jag på jobbet. Det här med bärbara datorer är ju superbt, jag hinner få litegrann gjort i allafall. Glömde dock papperna från studievägledarn också å det är ju lite surt...

Annars så känns livet lite som en uppförsbacke för tillfället. Min Farmor har varit risig rätt länge och för ungefär en vecka sen så fick vi veta att hon har cancer... Cancer. Jag vet inte, hur många gånger jag än skriver det så blir varken ordet eller rädslan mindre. Hon fyllde ju bara 75 igår så hon har ju så mycket tid kvar! (enligt farmor så stämmer det inte alls, hon fyller 57 i maj nån gån ;) ) Idag trodde dom dock att vi skulle få lite provsvar så då kan dom väl förhoppningsvis börja göra någonting, eller åtminstonde besluta om vad som måste göras. Jag älskar min farmor hon är så härlig. En pantertant med ett jäkla driv.

Sen ville min bil inte vara med och leka idag. Någon rem gick av. (om det då var den till fläkten eller generatorn, jag vet inte riktigt) Dock så står den just nu uppe på ok, carlslid/höjd/hem... vet inte riktigt vad stadsdelen heter. Men hon väntar i allafall på en ny rem och bättre tider

Inflyttningsfest på lördag! sen alkoholstopp fram t.o.m den 23 mars! Så om nån vill festa med mig så får den passa på ;)

tisdag 19 januari 2010

Så hade man flyttat färdigt.

Det har varit ruggigt ostrukturerat runt mig ett tag nu men kanske börjar saker å ting så smått falla på plats, äntligen.
Det som känns lite jobbigt är att jag har hittat ett hus. Ett rött hus med vita knutar och potential så att det väller upp över öronen, både på mig och på huset. Nu så är det dock dags att få dit nån besiktningsman så man vet vad det egentligen är i för skick, sådär under ytan. Jag vill inte ha några nasty överraskningar.

Försöker styra upp det här med träning och mat, nu när kaoset har lugnat ner sig å flyttdammet lagt sig så känns det som att jag har tid och ro igen, att ägna mig åt mig själv. Nedräkningen är ju inte nådig, nu är det bara 2 månader kvar tills jag å 3 andra härliga brudar lämnar kalla sverige för att slappa i thailand i 2 veckor. Känns helt sagolikt bra, men bikiniformen har inte riktigt infunnit sig ännu. Det är väl snarare så att jag har lagt på mig en del... Nåja, jag gav mig själv tillåtelse att kickstarta varje dag hela året om jag så ville så nu ska jag inte ha ångest över det mer, utan se till att jag håller mig till vettig mat å träning framöver. Har varit på bopdypump å mina muskler hatar mig. Imorgon så tror jag att det ska gå på ett spinningpass. Annars får det bara bli en sväng på crosstrainern.

Min älskade familj är på mig eftersom jag bloggat så sällan och inte lagt ut bilder och jaaa, jag vet, sorry. Men jag har inte laddat kameran, å nu när jag väl tänker på det så vet jag inte ens vart den är längre. Kaos bland småprylarna eftersom jag har fått ge upp en hel del av dom möblerna. Det är så himla konstigt, lägenheten har mer inbyggd förvaring, fler garderober etc. Men eftersom det ryms färre möbler så har jag ett överskott av prylar och knappt någon plats kvar i förrådet så inte går det att gömma bort heller!! Jag tror att jag måste köpa en under sängen låda på ikea. Nåt annat som borde inhandlas därifrån är en tv-bänk. Men tillbaka till bildbevis; det kommer, jättesnart. Jag lovar.

måndag 4 januari 2010

På väg bort från öst på stan

Känns otroligt kul, men samtidigt vemodigt. Jag har bara knappt 4 dagar kvar i min lägenhet och den känns redan nu inte alls som mitt hem längre. Allt är packat i kartonger, jag använde en spackelspatel till att öppna min sista passionsfrukt och insåg att jag inte hade någon sax när jag skulle göra trasor av en t-shirt... så det blev tänderna. Hur gjorde folk innan man hade alla dessa redskap? Knixigt å knepigt. Gissa blev iallafall tingad av Pernilla under flytten, headhuntad kisse, hon ställer säkert till med en massa problem där borta hos syskonen Sedervall, men hon är ju bara liten!


Nu ska jag gå å sova, har kört taxi från 06.00-15.30 å sen packat/städat resten av kvällen. Har en känsla av att morgondagen inte kommer att vara alltför avslappnande den heller... eller dagen efter det... eller dagen efter...

Nej, sova

Bjuder på en bild från lägenheten, tagen i början av december -07. Flyttade ju in i november om jag inte minns fel... kan inte påstå att det känns som att jag har bott här i lite mer än 2 år.