fredag 26 februari 2010

Sjuklig arbetsnarkoman

Där har ni anledningen till att jag inte skrivit på ett tag. Var helt utslagen från torsda förra veckan å sen i tisdags då jag började må bättre har jag jobbat jobbat... Inte för att det är annorlunda idag. Kör taxi nu i helgen, men det känns helt ok. Har äntligen fyllt på med nyttig mat hemma så nu är det slut på att inte hitta något i skåpen att äta. Det är ju då jag fuckar upp min diet som allra mest. Har lyckats gå upp 3 kilo av sju så nu är det bara till att skärpa sig! En månad kvar tills åker ju!! Bikiniformen kanske inte riktigt uppnådd. Nåja, vad kan man säga?
Har i allafall fått hem min otroligt snygga bikini! Tillsammans med en klänning... suck.. falsk marknadsföring yrkar jag!! Så mtycket gräsligt å osmickrande så det finns inte, har nog aldrig gjort ett så gravt felköp. Men det är ju svårt att skicka tillbaka då man beställt från usa... Men det går liksom inte att göra så mycket åt den. På mig satt den HEMSKT You have to see it to believe it som anna-sara sa. Jag slänger med en bild på hur jag trodde att den såg ut också så kanske ni inte klandrar mig lika hårt

Som tur är så har jag ju en kompis med en liten bulle i magen, å då blir den ju en ypperlig gravidoklänning! Tur det,så slapp jag känna att ca 1000 spänn var helt bortkastade :P


















Ja... som sagt, vad kan man säga? Den hade inte ens vit bakgrund... var dessutom bra nog mycket längre på bilden...Och hade nån slags jävla form! Håhå jaja, tur att ja vart nöjd med bikinin i allafall, men jag ursäktar bilden, akta er för mardrömmar barn

tisdag 16 februari 2010

Energisk dag

Vaknade och trodde att jag hade sovit bort hela dagen. Solen sken in genom fönstret och jag var utvilad. Blev uppväck av en förnöjt kurrande gissa som mest bara ville mysa.
Det bästa var att klockan bara var 9! och jag hade hela dagen kvar!
Började med förrådsrensning, sen vidare för att hämta papper på prövningen i engelskaB. Efter det upp på Iksu och träna, sen på jysk för att handla lakan, hittade en jättefin matta på rusta dessutom! Sen hem å dusha och betala räkningar, sen upp till farmor på lassa å nu e ja på jobbet! *pjuh*

Jag börjar ha lite ångest å vet inte riktigt vad som ska ge mig energin att kunna bolla med allt. Men jag kommer att försöka!

torsdag 11 februari 2010

Bara ett pass kvar

Sen, då jäklar tar jag helg!
Än så länge är det inte helt spikat hur jag har tänkt styra upp planerna inför helgen. Är marknadshelg hemma i Malå och det skulle vara så mysigt att åka hem, om så bara från fredag till lördag. Men eftersom lilla Gissa ska kastreras imorgon (jag vet, synd om han) så vet jag inte om jag har samvete att lämna honom hemma själv, jag vet inte hur dåliga dom kan bli?! Sen så vet jag inte om han är pigg nog att följa med till malå efteråt... Men jaja, det där löser sig nog imorgon, ska prata med veterinären och se vad hon tror. Har ju planerat att fara hem v.10 annars så hur som haver blir det nog bra.
Skräck nummer två är ju ifall bilen lägger av halvvägs... Jag kan inte lita på min lilla våfflis längre :S det känns lite drygt. Fick brev hem idag från besiktningen, den 1 april ville dom ha in henne på koll! Vad tror vi? Jag vet inte än, men beroende på hur det nu blir med detta omtalade hus så får man väl ta å spana på möjligheten; skaffa ny bil?

Sitter annars å letar bikini på nätet. Måste väl erkänna att det går sådär. Sen så kan jag inte riktigt tänka mig att min blekfeta skepnd ska bli fullt så sexig som dom där lite nättare modellerna. Det är så svårt att lista ut vart jag kommer att bukta ut när dom inte har ett gram fett på kroppen. Men beställa det måste jag nog ändå! Snart åker vi ju! ;)
jaja, vi hörs mer sen, nattinatt.

fredag 5 februari 2010

Inga fler ursäkter.

Jag vet att jag är en fruktansvärt dålig bloggare. Men nu, nu jäklar! Här har ni lite bilder på lägenheten! *HA!* Vardagsrummet med provisoriska lampor och tavlor....
Köket med min fina röda diskmaskin!

Åsså hallen, med helgens pantburkar ;)


Dock så får ni ursäkta mitt köksbord, har hittat ett nytt tidsfördriv... pärlor! Försöker nu lära mig göra armband, halsband örhängen etc. Kan inte påstå att jag har dom allra vackraste alstrena än så länge, men man blir ju bättre hoppas jag! Roligt är det då i allafall, å pengar drar dom! Men bildbevis på det får ni någon annan dag... när jag har någonting värt att ta kort på ;) Inväntar nu en leverans med en massa pärlisar! Har så många ideér!

Har haft inflyttningsfest sen sist å gu se trevlig en kväll de var! Sen så vill man ju hinna prata med alla hela hela tiden, men det går ju inte för då skulle jag behöva klona mig... det skulle vara jättedumt för då skulle jag inte göra nåt annat än bråka med mig själv hela kvällen. Har insett att jag inte alltid skulle vara så jätteförtjust i mig så det är nog bättre om vi inte ses så ofta. Men i allafall, folk fick för lite tid å uppmärksamhet men jag hoppas att alla hade trevligt ändå. Det verkade så i allafall, så jag tror det.

Med husplanerna så skrider det sakta mot nåt slags beslut i allafall, vi vet inte helt säkert än. Sen jag blev dumförklarad av vår elaka mäklare har det stått rätt still, men jag återkommer!

Nu ska jag snart leta mig isäng. Har räknat ut att jag fungerar bäst på 6 timmars sömn (även fast jag helst skulle sova minst 12) och eftersom jag hade tänkt kliva upp 06.45 så börjar det vara läge att ligga. Ner alltså, horisontellt läge, själv... eller med Gissa. Har jag berättat att det visade sig vara en karl! Listiga lilla jävel. Gissa könet. haha... sova?