tisdag 23 mars 2010

Thailand, Här kommmer vi!

Nu sitter jag på flygplatsen i Luleå. Vi har checkat in våra väskor och jag har köpt ett par fina nya örhängen, trist nog så hittade jag inte nån parfym som jag föll för vid första anblicken, men jag ska prova en sväng till. Annars så tror jag väl inte att jag kommer att få några större problem med att bränna pengar på nåt annat ;)
Fick ett väldigt välkommet bidrag av min farmor, som tyckte att jag kunde köpa med mig en thailändare till henne för pengarna, hon är så himla härlig min farmor, det känns tungt att lämna henne när hon är mindre kry å ligger på lassa.

Nåväl, nu kommer jag att ha två härliga veckor och försöka fokusera på det och allt roligt vi kommer att ha. Jag har packat 4 bikinis och när vi landar imorgon så kommer klockan att vara 06.00 lokal tid. Det blir incheckning på hotellet och sen direkt ner till poolen för att somna under ett parasoll. Tänk på mig imorgon vid den här tiden, då befinner jag mig i värmen med första bästa paraplydrink i handen ;)

Jag ska försöka vara duktig å uppdatera. Men annars får vi ses när jag kommer hem.
Hoppas att ni här hemma får njuta av ett par riktigt fina veckor av vårvinter!

torsdag 4 mars 2010

Roligt med shopping

Mötte upp min vän Anna på stan idag för lunch, jag hade inte alls tänkt handla nåt egentligen, men det började med att jag frös å hittade ett par tunna fingervantar samt en sjal på åhlens. Sen så åt vi på Plaza. Så himla roligt att träffas å prata av sig lite, det är så långt mellan gångerna vi ses, speciellt nu när hon bor i stockholm.
Vidare från mat så hmnade vi iallfall på kii. Och bara av en händelse så råkade jag se en svart klänning från object. Hittade inget pris å ingen storlek, men provade å den satt så fint! Lite klockad kjol å så, enda nackdelen är att den är axelbandslös men man kan ju ta på sig en bolero eller dylikt. Det bästa var när jag gick till kassan. Tänkte efter hur mycket jag hade på kortet å om jag skulle kunna komma å köpa den på kvällen med taxin om jag inte kunde betala den på en gång. Men tjejen i kassan bara log å sa "100 kronor" Så vad kunde jag göra? Mer än att handla! Sen vidare på monki. Tänkte inte handla nåt där heller, tji fick jag. Rea skorna stod där på rad och det fanns kvar 3 par i min storlek. Köpte ett par helsvarta med rosetter bak, passar alldeles ypperligt till den nya klänningen! Hela 54 kronor betalade jag för dom. Så alltså, en outfit för under 200, det jämna väl ut sig med den gräsliga klänningen i tidigare inlägg ;)




Nu ska jag sova. Ville bara lämna en liten uppdatering så att min mamma ska få se vad jag har handlat idag. Jag saknar min mamma, hela familjen faktiskt. Ska hem nästa helg och mysa å jag längtar.