onsdag 30 juni 2010

Lycklig Stugägare!



Idag blev köpet färdigt, jag står numera som ägare på mitt sommardrömställe, kan jag säga annat än att det känns underbart? dessutom så har jag fått en jättefin kamera av mina föräldrar så nu blir det till att fota och blogga utav bara den!! Dock så är jag ännu inte van vid att ta med kameran, och har tänkt flertalet gånger att jag ska ta med den, men lämnat stackaren kvar i helgen. Några bilder på stugan har jag i allafall lyckats knäppa, från när mamma och pappa var och hälsade på på midsommardagskvällen. Mer kommer så småningom, ni kom nog att hinna bli less ;)

Idag har jag varit helledig, men ingen ro ändå! Förutom besök på banken för lånfix och grejjer så har jag och Patrik lastat i och ur en massa möbler i den fina skåpbilen vi fick låna av snälla fina pappa! Sen så vidare till byggmax för inköp av virke, detta använde vi för att bygga golv i lilla förrådet på gården, vi hann lägga reglarna samt en tredjedel av råsponten som vi använder som golv, det ser riktigt bra ut tycker jag! Speciellt eftersom varken jag eller patrik någonsin har byggt ett golv tidigare :P Men sen så kände vi väl att vi hade varit igång i 14 timmar å att det var dags att ge sig.
Jag vet inte när jag ska hinna dit igen riktigt , det känns ju sisådär för jag har en massa blommisar som skriker högt efter uppmärksamhet och kärlek, men jag tror att har dom överlevt hittills så överlever dom en stund till!

Jag har en massa mer att skriva om men jag är trött nu och ska sova, börjar 07 imorrn igen! Natti natt!

söndag 13 juni 2010

Sommarstuga?

Har varit å tittat på den flera gånger nu. Är det kanske dags att just min dröm om att skaffa sommarstuga går i uppfyllelse? Det har känts så bra när jag varit där och tittat på den så jag kan inte tro nåt annat just nu. Mitt huvud fylls redan av ideér, vd jag vill ha i trädgården, vilka möbler jag ska ha, hur jag vill måla om, vart mitt framtida potatisland ska va och allt däremellan. Men än så länge är det ju långt bort, min fantasi gillar ju dock att springa iväg med mig.

Har varit ledig hela helge och känner mig ovanligt låg ikväll (stugdrömmarna till trots) Jag har haft för mycket tid att fundera och tänker då lätt på det som passerat och aldrig kommer tillbaka igen. Människor som försvunnit ut ur mitt liv och som jag inte var, eller är redo att släppa. Tider som aldrig mer kommer tillbaka igen. Tragiskt och tråkigt att skriva om så jag tror att jag avslutar här.

Har funderat på om jag verkligen ska ha kvar bloggen... utan kamera så är den ju grymt tråkig och jag har ju som inte riktigt varit bäst på att uppdatera... men kanske köper jag en kamera, och kanske kommer suget tillbaka när jag har något inspirerande att berätta om? Som typ en stuga. Nåja, nu ska jag gå å sussa å hoppas på att när jag vaknar har sötnos kommit hem, han har ju varit borta hela långa helgen, är ju även det en bidragande faktor till depp, har fått alldeles för få pussar.