onsdag 29 september 2010

Fler armband!

Måste ha blivit nåt galet för det förra inlägget publicerades inte som det skulle, därför blir det dubbelt upp nu! Bjuder på lite närbilder på mina alster. Många kompisar har gjort beställningar så vill man ha ett så kan man alltid mäta runt handleden eller halsen och bestämma hur långt man vill ha, välja färg, om man vill ha nån text på ringen, då kan jag fixa!







Patrik har nött på sitt rätt mycket (typ varje dag i över 2 månader) så då börjar det komma fram lite kopparnyans. Det är ju tyvärr inte äkta silver, men det ska i allafall vara nickelfritt enl. leverantören.

Terapiarbete

Flätat smycken i mängder, lagomt att pysslas med nu då jag inte har varit rörligast i hela världen...












Man kan ha dom på olika sätt! Antingen några varv runt handleden, kort runt halsen, eller om man har ett långt, dubbla varv eller hängande. Tycker själv att det är himla kul att kunna variera ett smycke, men själv gillar jag armbands-varianten bäst!
Försöker lära mig nya flätor! Men dom på bilden är enkla sexbandsflätor :)

Får väl se när man har tid att pyssla nästa gång, jag är inte helt hundra men klarar i allafall av att jobba, tur man inte har det mest fysiskt krävande jobbet i hela världen :)

fredag 24 september 2010

Lugnt och stilla





Hemmavid och tar det lilla lugna... en liten ändring i planerna leder till att jag nog inte kommer att jobba förrens på måndag.
Det kan ju va rätt mysigt om det inte vore för att jag typ inte kan göra nånting och blir fruktansvärt rastlös.
Tur att jag har kissekatterna att mysa med. Gissa blir väldigt lugn och harmonisk, så länge man tar det lugnt själv och Sara ja.. hon tar det ju lugnt typ jämt.

fredag 17 september 2010

Åker hem i helgen

Det ska bli hemskt skönt. Bilen är tankad, jar är packad och klar, väntar bara på att Patrik ska sluta så vi kan sätta fart hemåt, det känns som det var längesen och jag längtar.

Planen är väl att mest hinna umgås, men jag måste även räkna lite matte.
Gissa och lilla Sara får också hänga med. Sara är numera steriliserad så vi vill inte att hon ska vara ensam och slita i stygnen alldeles för mycket. Synd bara att jag inte kunde få tag på någon åksjuke medicin för jag tror att det är det som fattas när Gissa åker bil. Han mår sjukt dåligt av det.
Nåja, Off I go, Ska försöka fota nåt fint i helgen så att inte nästa inlägg blir så tråkigt ;)

torsdag 9 september 2010

Höstpyssla.

På hösten blir jag alltid sugen på att förändra, både hemmet och garderoben. Jag vet inte riktigt varför det är så men värre problem kan man ju ha.
Just denna höst försöker jag i allafall hålla mig från att shoppa kläder, men hemma så förändrar jag! Har köpt ett litet fint brickbord till vardagsrummet och en matta till bordet för att det inte skulle se så pluttigt ut.


Sen beställde jag även nya handdukar och en matta till badrummet, det var något som verkligen behövdes! Brukar alltid vara så tråkig och köpa vitt, det är ju så fräscht. Men nu blev det färg! Cerise rosa! Allt nytt tyg tillsammans med ett par sidenblommor (världens finaste körsbärskvistar från blomsterlandet) det blev alldeles perfekt. Jag gillar i normala fall inte låtsas blommor men inne i badrummet funkar inget annat. Orkiden som står där nu bor där ytterst tillfälligt, eftersom det är så mörkt dör dom små stackarna.

Bloggar tyvärr lite kort just nu för jag försöker hinna med att komma ikapp med matten, det börjar ta sig!

måndag 6 september 2010

Jobba hela veckan lång

Och nu börjar det om igen! Hade sett framemot en ledig dag, men nåja, jag får vara ledig på söndag. Då ska det målas i stugan!

har LCHF:at i veckan och måste säga att det gått rätt bra ändå. Nu har jag inte kunnat träna tyvärr eftersom jag inte haft tid, och jag har väl inte ätit jättestrikt, men ganska. Men har i alla fall gått ner ett par hekton och nu i veckan så blir det allvar. Ska åka och storhandla idag, det går ju onekligen lättare att laga nyttig mat när man har nåt hemma...
Nåja, Off I go, ville bara lämna ett livstecken.