lördag 30 oktober 2010

Partajj!


Nu är jag påklädd, sminkad och klar, ovanligt för att va mig faktiskt, ja är i tid!
Lilla lisa har 25-års baluns ikväll och det är dit jag är på väg! Denna klänning köpte jag till taxifesten, men den får ut å göra stan ikväll istället! Urringad? ja lite kanske, men jag har haft värre (Jag vet inte om det är nån tröst egentligen) men det går inte att knäppa översta knappen, och om jag har ett linne under blir den för liten! Så det så. Nog om kläderna, kul ska jag ha! Och om jag håller mig i skinnet så slipper jag bli bakis imorgon.
Nu ska jag poppa Swedish house mafia- Miami 2 ibiza och jag råder er andra att göra samma sak, ha en härlig kväll!

torsdag 28 oktober 2010

Nytt å gammalt här hemma!

Ett av mina bästa blocket fynd är nog den här härliga blå skänken med zink ovansida. Det var en kvinna som annonserade bort den för blott 200kr om jag inte minns fel och i sommar har den stått på balkongen med fina pelargoner på. Nu har den fått flytta inomhus för jag vill ju inte att den ska bli förstörd av snö och slask.

Igår kväll roade jag mig med att sy en gardin, det blev i "hiss" modell (har rullat upp den på en gardinstång, och knytt med snören som jag använder till att göra smycken, det ska dock bytas ut mot nåt bredare när jag har tid att köpa band) eftersom jag är nybörjare på det här med sömnad så gav min fina mamma mig det tipset. Jag blev i allafall jättenöjd. Dom känns lagom vintriga, och dagen jag känner att jag kan sy så kan jag göra om dom till två korta gardinlängder.


En bild med och en utan blixt.. I verkligheten är färgen lite jeans-petrol-blå

onsdag 27 oktober 2010

Skönt att slipa frysa!


Har idag handlat vinterjackan inför den kommande kylan. Det har blivit ett väldigt lustigt fenomen, min mamma provar jackor. Hittar dom hon gillar men som inte passar på henne (enligt mamma själv alltså) Sen ger hon mig ett märke, namn pris och butik samt säger att hon tror att jag kommer att bli såååå fin. Förra vinterjackan var en Vila kappa som införskaffades på detta vis, och min sommarjacka var hon också med och hittade åt mig.Denna gången blev det Petra parka. Märket firefly och återfinns på Intersport. Dock så köpte jag en svart inte en lila, och tyget är lite mer glansigt än det på bilden men nu har ni fått en idé om hur jag ser ut.
Det roligaste i hela situationen är att min mamma oftast spanar i Skellefteå och att jag köper dom i Umeå! Vilket utbud vi har i norr ;)

tisdag 26 oktober 2010

Frölligt!


Det här är toppen som jag köpte i helgen, inte riktigt min vanliga stil, en massa fröll uppe vid halsen! Jag brukar inte heller ha hudfärgat... men jag tycker att det funkar tack vare dom svarta prickarna tror jag eller kanske rosetten? Känner mig otroligt söt i den i vart fall och det är väl huvudsaken!

måndag 25 oktober 2010

Spenderar helg

Kostsamt? Ja men åh så trevligt.
Lördagen spenderades med sandra på stan då inhandlade jag två rislampor på indiska, det var rea, så jag fick båda för 29kr Dom ska få sitta på en gren i stugan, ni ska få se hur fint det kommer att bli!


Sen så köpte jag även en tunika, samt topp på h&m. och dom gulligaste små örhägena från gina tricot följde med hem, 29kr där också!


Provade även världesn snyggaste skor, men dom fick jag lämna. 500 pix för ett par partyskor är lite mycket just nu... Dom kanske kommer på rea i framtiden? När man gillar lite speciella skor är den Enda gången det är en fördel att ha stora fötter, hoppas går ju?
Annars så dracks det alkohol och var socailt och trevligt mest hela lördagen! Kan ju nästan vänja mig vid det här mer att vara ledig!
Nu måste jag fortsätta med matten! Wish me luck....

fredag 22 oktober 2010

Den mest fantastiska rotsaken!


Rödbetor. Helt underbara, jag kokar dom helst, en halvtimme- timma beroende på hur stora dom är, sen så äter jag dom ljumma, lite lätt kryddade med salt och peppar, tillsammans med en klick smör. Gott gott gott!!

Nåja, nu är det slut på soffligg och rödbetsmumsande och istället dags för att fara ut och köra lite taxi! Snöar gör det också, huvvaligen. Ni får njuta av fredagkvällen åt mig!

torsdag 21 oktober 2010

Uppdatering


Jag lovade ju en outfit bild på hur jag såg ut i lördags, dock så har jag inte fått tag på några kort än (okey, jag erkänner jag har inte jagat heller) så därför får ni nöja er ett med ett suddigt mobilkort på mig när vi åker hemifrån! Patrik var den strålade fotografen, kanske redan full? ;) Syns inte så väl men håret blev en rufsig sned knut med lite slingor som föll ner, försökte få till nåt med volym och diadem men den idén fick jag ge upp efter andra försöket!

Idag har vi städat i förrådet, inte slängt så mycket men fick mer plats tack vare omorganisering, härligt! Nu ska jag bara stöka ihop krukorna på balkongen, bära ner möblerna och skinnstället, sen så ska nog inte så mycket mer ner inför vintern!

fredag 15 oktober 2010

Vad ska man hitta på med håret då?!

Försöker ju komma på vad jag ska göra med mitt hopplösa hår i helgen. Det blir nog mest troligt en rufsig/lockig uppsättning eftersom det är så jäkla nött å slitet i topparna så tror jag inte att det blir snyggt om jag plattar eller försöker göra glammiga lockar. håhjaja, då blire till å köpa lite hårnålar för annars e ja ju körd.
Har i allafall tonat det en sväng eftersom den mörkare färgen jag gjorde för några veckor sen börjat mattas av. Det var lite mer rött i den här färgen dock, även fast det stod att det skulle vara brunt, men lite röda pigment har väl ingen dött av.

Någonting jag gick bet på att hitta ett par lila/rosa skor. Det fanns ytterst lite färgglada skor i butikerna nu, bara svart överallt! Tråkigt... dom skor som fanns i färg var på rea och alldeles för små för mig... men det är ju dom flesta skor. För små alltså. Jag undrar när skobranschen kommer att förstå vilken stor marknad dom har i kvinnor med stora fötter! När den dagen kommer lär vi ju vara helt hysteriska konsumenter!

Får försöka komma på nåt kreativt med mina svarta pumps... återkommer på den punkten.

tisdag 12 oktober 2010

Shopping!

Jag har provat ungefär tusen eller i allafall tio klänningar idag! Hittade två som passade. En helt underbar skapelse från Stockh LM som jag fann på MQ. Den var välsydd, vacker men den kändes alldeles för varm eftersom den var fodrad, Därför lämnade jag kvar den med tungt hjärta, men desto nöjdare plånbok (den gick på 799kr) På H&M hittade jag dock en billigare och framför allt tunnare variant av klänningen! Det roliga är att jag nog aldrig ens provat den om det inte vore för att idén fötts inne på MQ. Svart, snygg. Ni får ett smakprov men the real deal blir ju på lördag, taxifest och jag får vara plus ett!



Köpte förutom klänningen ett par strumpbyxor samt hårfärg, tycker ja va jätteduktig! Det finns ju så mycket fint i butikerna och man börjar ju så lätt tro att man behöver mer... måste försöka stå emot. Jobbar ju bara med taxi nu för tiden och det räcker ju inte långt!

måndag 11 oktober 2010

Seeeeegt!


Min dator är så fruktansvärt långsam, det håller på att driva mig till vansinne. Den hittar inte åt telefonens minneskort, där jag har höstbilderna från stugan, och det tar bara alldeles för lång tid att installera. Så därför får ni en bild på en söt snigel, tusen gånger sötare än min dator och säkert hundra gånger snabbare dessutom.

Var i vart fall i stugan i helgen och städade bort lite virke, bäddade ur alla sängar, inspekterade mitt äppelträd och insåg att det är någon lömsk filur som gnagt på varenda kvist!! Rackarns säger jag bara. Blir till att hålla tummarna för att det överlever och om det gör det så sätta upp skydd mot framtida angrepp... annars får jag bara acceptera att jag måste ge upp mina drömmar om fruktträd.

Det enda som jag inte har gjort nu inför hösten är att ta upp bryggan men för det så behöver jag hjälp! Någon?

torsdag 7 oktober 2010

Önskar mig!


Denna fina hyllremsa!
Har ju en vision om hur mitt kök nästa sommar ska fixas till och det hade passat så himla bra med blåbär i skåpen! Dock så har jag alldeles för många meter att sätta det på, sen så ska jag försöka hålla mig från att köpa sånt till projekt som jag inte påbörjat än, man kan ju hinna ändra sig! Men visst var den fin?! hittat på poppel som är en butik som finns i Östersund, men även på nätet. Dom har lite allt möjligt både nyproducerat, omvandlat och second hand.

tisdag 5 oktober 2010

Bebislycka!

I morse fick min allra första barndomsvän en alldeles egen liten kotte! Grim Vilhelm ska han tydligen heta och än så långe har jag bara fått se honom via mms, men snart har jag tänkt träffa lilleman på riktigt och snusa lite, dom luktar ju så himla gott!

Sen har även en kompis i lycksele alldeles nyss fått en liten grabb samt att en annan vän är gravid och ska ha om några veckor. Så himla underbart, då kan man gosa å titta och förundras över dom små händerna och fötterna och öronen... allt sånt där som är smått! Har varit alldeles sprallig över detta faktum hela dagen, så det blir inte mer vettigt från mig.

Nu ska jag gå å sova. Trött som bara den!

måndag 4 oktober 2010

En bra helg.

Helt enkelt. Jobbat lite, varit i stugan och stängt av vattnet samt staplat ved i det mest fantastiska väder. Sen så har jag druckit lite vin och umgåtts med vänner. Himla härligt. Hann plugga lite matte också, har ett prov idag som jag tyvärr känner mig rätt osäker på, fattar inte riktigt allt och så länge jag kan gå tillbaka och se vad jag egentligen pysslat på med så fattar jag i korta stunder, men det håller inte i sig så länge.. håll tummarna för mig!

Det är uschligt väder ute, blåsigt å grått. Hade helst av allt varit hemma hela dan för att ligga i soffan och titta på film eller dylikt, men istället får man sitta i taxin och titta på eländet genom vindrutan. Nåja, det regnar i allafall inte!

nåja tillbaka till arbetet, lunchen över!