måndag 22 november 2010

Det blir nåt radikalt!

Eller ja... Hoppas i alla fall på en liten förändring. Ska klippa mig på torsdag, det behövs verkligen! Har trist och torrt hår, speciellt i topparna och även fast jag alltid säger att dom får klippa upp det lite mer och gärna förändra så brukar jag se ungefär likadan ut efter som innan jag är färdig hos frisören. Vi får se om det blir annorlunda denna gången. På torsdag bär det iväg. Hade hoppats att jag skulle hittat nån bild å hur jag vill ha det tills dess, men har ju så knepigt hår som är lite halvlockigt, men mest bara när det vill. Får kanske passa på och köpa nå nya produkter. Har inte gjort det på evigheter mest bara för att jag inte blev nöjd med dom senaste. Alltid bittert att lägga pengar på sånt när det inte fungerar.
Nu ska jag verkligen försöka somna. Har snott till dygnet alldeles för tokigt i helgen!

lördag 20 november 2010

Åh, vill inte jobba ikväll!

Hade en dålig dag igår med alldeles för gamla, alldeles för fulla, alldeles för kladdiga kunder. Jag Vill inte att folk ska sitta och ta på mig när jag kör taxi och jag vill inte lämna ut mitt telefonnummer till 50-taggare. Jag tycker att det är obekvämt när dom pratar om att dom inte kommer att få knulla ikväll och allt ovanstående tycker jag att dom ska fatta själva, vuxna karlar, Så nu var det sagt. Usch.
Ska jobba ikväll också och känner inte peppen. Men det är bara att bita ihop. Sista kvällen sen ledig söndag och måndag.

Våra gäster har åkt hem i allafall och Gissa kurrar som aldrig förr. Totalnöjd över att ha all uppmärksamhet själv. Sara hämtar vi hem i morgon. Hon verkar må så himla bra på semester hos Anna-Sara så det känns nästan elakt att ta hem henne till mobbar-Gissa men jag hoppas att djurskyddet hör av sig snart...

onsdag 17 november 2010

Fyra killar i sängen


Himla mysigt, Albin, Enok och Gissa kommer bra överens så när Patrik jag lägger oss för att vila så får vi sällskap. Devon rex katter är otroligt sociala och vill helst va med och på en hela tiden. Det blir lite intensivt i vår lilla lägenhet på ca 40 kvm men snart så åker ju våra gäster hem igen :)

tisdag 16 november 2010

En fix idé


Fick jag i söndags!
Hittade dom perfekta 50-tals möblerna till stugan på blocket (som vanligt) och hämtade dom på dagen med hjälp av snälla Anders för att sen köra ut dom till stugan mitt i natten, där var det ett par decimeter snö och jag är otroligt lycklig över att det inte är så långt från vägen till stugan för där plumsade vi med möbler! Blev himla många gulliga spår överallt i snön.
Lastade mest bara av dom för att sedan åka tillbaka in mot stan, jag längtar så till våren!

söndag 14 november 2010

Inte varje dag













Som man är så fruktansvärt opoppis! Har kammat och badat mina små odjur, men vi får ju finbesök av Aron och hans grabbar, så då ville jag ju att dom skulle va fina! Sen så ska anna-sara vara kattvakt åt sara och för att hon ska vara ordentligt kammad och inte tappa allt för mycket hår så går vi igenom detta.

Helgen har för övrigt spenderats otroligt stilla. Har varit så trött! Men idag blir det ett par timmars jobb tii kvällen, känns helt ok!

torsdag 11 november 2010

En ny favorit.

Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)

Löve it

onsdag 10 november 2010

Ville inte kliva upp i morse

Hade huvudvärk, kände mig trött och seg men släpade mig upp i allafall. Det ångrade man ju sekunden jag kommit ner genom trapphuset och såg ovädret ute... Men när man väl är uppe så är det ju bara att fortsätta. Imorgon V¨vete tusiken om man ens kommer att komma loss med bilen, men det får jag väl se då.
Ikväll har jag varit duktig. Vi åkte på jysk och inhandlade såna under sängen lådor för förvaring så nu har jag stoppat bort mina sommarkläder och jackor där, så då kunde jag sortera i garderoben och få lite mer plats i allafall! Fortfarande full men, ja, bättre. Sorterade även mina pysselgrejjer och la dom i en stor plastlåda, vet dock inte vart jag ska ställa den, men det kanske jag kan lista ut imorrn. Prylar överallt...

Har köpt fina röda pärlor och är supersugen på att göra juliga metallblommor. Men jag måste hålla mig tills jag har en pysslig plats att hålla till på!

tisdag 9 november 2010

Handla upp hela lönen?

Risken finns ju när man jobbar på blomsterlandet.... Jobbade ett par timmar på eftermiddagen och hittade ju som vanligt hur mycket som helst! Mer än hälften fick stanna i butiken, man kan ju inte köpa allt! Men dessa söta tomtar fick följa med hem, så nu har jag uppnått min tomtekvot för i år.


Bjuder även på en bild på mina nya gardiner. Den plus 2 stora dukar till inhandlade jag i malå på secondhand affären som finns där. Bara 30kr, jag är jättenöjd! Hittade även en skinnjacka till patrik för 30kr det var ett riktigt fynd, synd att inte jag kunde ha jackan bara ;)

måndag 8 november 2010

Hemma bra men hemma bäst!

Underbart att ha två hem. Ett är mitt alldeles egna hem och det andra är min familjs och därmed fortfarande mitt. Har spenderat nästan en hel vecka i Malå och det kan jag tala om, var inte igår!
Fick kanske inte gjort riktigt allt som var planerat men hann i allafall med det viktigaste, umgås med nära och kära. Synd att lilla pappa var borta på jobb bara...
Vi har i allafall roat oss med promenader, kattbus, stallsnickrande, hästpjollrande, garderobsstädning och även lite skattjakt i morfars källare!
Det finns inte en pinal han äger som han inte anser borde tillhöra någon annan så man får vara försiktig med vad man ber om, man kan faktiskt få det och det är inte alltid man ens behöver be! Denna gång fick jag en fenomenal liten bänk, med en fastbyggd karda. Jag älskar den! Råkade även se ett par otroligt gulliga, lite trasiga men ändå, väckarklockor! Den blå har tillhört min mamma när hon var liten och den stora är i precis den gröna nyansen som jag vill ha i köket i stugan!