onsdag 23 februari 2011

Ny tele!


Har köpt en HTC Wildfire. Jag är väl nöjd, den är fin, men jag har ju så svårt att använda den! Mina kontakter är alldeles fuckade och jag skriver ett meddelande på samma tid som det tog mig att skriva 10 på den gamla hederliga. Telefonen har ju förbaske mig knappt några knappar, bara en touch skärm som inte är fullt så enkel att manövrera som man kanske tror! Kanske lär jag mig, kanske inte det är väl egentligen inte ett alternativ att inte ens prova? Men visst vore det väl bra om jag kunde blogga från den? Blir tyvärr snabbt rätt glest för mig på bloggfronten, jag har inte alltid tid inspiration och ork när jag kommer hem. på tal om det, dags att avrunda nu, soffan lockar.

fredag 18 februari 2011

Beravning.

Har idag varit på begravningen för kära lilla mormor, det är aldrig roligt, men det gick ändå bra. Kallt och klart ute med världens vackraste sol som dock busade lite i våra ögon där vi satt på rad i kyrkan. håhjaja Fint var det, sorgligt, men fint.

Sjuk får jag vara också, hemma från jobbet både onsdag torsdag och jag är inte frisk än. otroligt tröttsamt, men nu ska jag göra nåt åt det och bädda ner mig!

tisdag 15 februari 2011

Kallt nå så fruktansvärt.

Enligt yr är det nu 27 grader kallt ute, jag vet inte för vi har ingen termometer, men det är säkerligen nå djävulskt kallt. Å jag ska ut å cykla mest troligt... tror ni ja ångrar att jag sa ja till att jobba på hemtjänsten 4 dagar? Ja det gör ja. Somliga straffar han direkt.

söndag 6 februari 2011

Full fart

Helgen har varit underbar. Spenderade gårdagen i Bygdsiljums skidbacke, sedan titta vi till stugan innan vi åkte vidare hem för att fira Patriks födelsedag som var i fredags!
En fin kväll med nära vänner så jag klagar inte. Det enda tråkiga är väl möjligtvis att vi är som trötta pensionärer och bäddade ner oss vid ett-snåret!

Mina fina möbler har också kommit i helgen! Nu inväntar jag bara barstolarna som jag ska köpa av Anna-sara, sen så ska jag bjuda på en bild av resultatet! Jag är i alla fall jättenöjd, det känns som att vi fått mer plats, trots att det är större bordsyta.

torsdag 3 februari 2011

Önsketing

Fy vad det känns som att man bara vill ha hela tiden! Patrik kallar mig för packrat eftersom jag hela tiden vill göra om, variera mig, köpa saker (om det så är gamla second hand fynd eller ny producerat så inhandlas dom ju i allafall)
Imorgon kommer min köksö! Ja, jag kunde inte hålla mig utan inhandlade möblerna jag nämnde för några inlägg sedan och notan landade, med frakt, på strax under 4000:-. Inte så himla farligt tycker jag men då hittade jag ju denna Tänk, för liiite mer pengar så hade jag haft en badkar i zink!! Så högt på min önskelista, men då tänker du kanske "Paula...vad ska du med ett zinkbadkar till?" Mamma undrade det hon också, men vad ska man inte med ett badkar till? Det kan ju bo i ... stugan!

Föreställ dig karet i mitten av en syrenberså, med mig, varmt vatten och en god bok. Kommer säkert att använda det en hel gång! Sen kan det ju få vara en kruka modell större, eller kanske en liten plaskdamm.

Nåja, jag har tänkt försöka rensa ut och skänka lite saker till myrornas i helgen, det känns bra att mina felköp kan komma någon annan till nytta och så får jag plats för allt som står å trängs här hemma.

tisdag 1 februari 2011

Blommor


Har köpt två fina botaniska gamla skolplanscher. Den ena av lingon den andra av åkersenap, jag är mycket glad! Dom ska få flytta ut till... vad tror du? Stugan så klart! Kommer att bli hur fint som helst, sen har jag ju sån otrolig tur att jag fått fyra (!) virkade överkast av Sandra, varav ett är gult och det andra rosa. Hur bra passar inte det?!