torsdag 31 mars 2011

Jag gillar insidan


Tulpaner är så vackra när dom slagit ut och nästintill är färdiga. Då visar dom stolt upp insidan som kan vara alltifrån svart/gul med orangea pistiller till denna lite mildare gul/vita. Vackert vackert och jag sörjer att säsongen snart är slut!

onsdag 30 mars 2011

Dyr jävla smink

175 kronor för en mascara, this better be good...


måndag 28 mars 2011

Extrem stuglängtan.




Tänk att man på mindre än ett år kan förälska sig i ett ställe så totalt. Längtar så att jag nästan spricker.

söndag 27 mars 2011

Äntligen söndag!

Jag har längtat till denna dag, ledig.. mmm. Men det är dock mycket som måste göras. Historia att plugga, lägenhet att snygga till, sen skulle ja ha vart å tränat också men får se vad som hinns med. Sen så åkte beemern ut på blocket igår med så ska ut å ta några ytterligare kort på den!

torsdag 24 mars 2011

Bakistroll

Fyfan, here we go again. Hade en riktigt bra kväll igår å har ju brutit mitt nykterhetslöfte, men bara tills på söndag, behöver bara några riktigt trevliga dagar, that's all.

tisdag 22 mars 2011

Veckans tulpaner.




Dessa finaste papegoj tulpaner, en sort som heter rokoko. Lokalt odlade, från Obbola.


måndag 21 mars 2011

Ny lampa.


Lindat en slinga kring stringhyllan på väggen, tyckte det var så himla mörkt innan, och visst vart det fint! Lite ledsen blev jag över att två lampor inte fungerade, men orkar inte trassla ner den igen, köpte lix på rea för 45 kronor. Får kolla om jag kan hitta nya istället!

söndag 20 mars 2011

Blue lips

En kväll som gör sig bra i sällskap med Regina.

Nattjobb.

Fyfan vad nöjd jag är över att veckan är över. EN ledig dag imorgon (eller idag beror på när man somnat) och sen är det arbete igen, men det är en dag jag ska njuta av! Firar redan nu med en bulle som blev bakad tillsammans med flera andra bullar tidigare i veckan samtidigt spanar jag in den spektakulära soluppgången som just nu pågår, en fantastisk färgskiftning, samtidigt som våran Gigantiska måne försvinner bakom hustaken. Inte fy skam att få vara vaken en sådan natt. Det enda jag blir ledsen över är att jag inte kan fånga känslan på bild, så därför bjuder jag på bullar istället!

tisdag 15 mars 2011

Världens vackraste blomma.


I allafall just nu, älskar tulpaner! Dom dubbla är extra fina, tycker jag.

måndag 14 mars 2011

Vinterbilder!

Här är bildbeviset från gårdagens slit! Gert har ju varit så snäll å skottat så jag behövde ju bara plumsa en liten bit. Stugan såg överlag bra ut. Fönstrena har varit lite busiga och släppt in vatten, och tv-antennen är på rymmen men det senare visste jag ju redan, den får plockas ner till sommaren! Men annars så! Här kommer en liten bildkavalkad! Enjoy!


Fick plumsa i Sjukt mycket snö!


Förrådet orkade jag inte ens ge mig på ;)

Väggen vid fönstret som verkar tagit mest stryk :( Naturligtvis rummet där vi målat!

Bra att jag hade lugna snälla fönster också

Parabolen tittade in å sa hej

Ja är överlycklig för att fönstret inte gått sönder! Än i allafall.

Plumsade tillbaka igen

Å åkte hem med Patriks fina bil

Hejdå, Jag kommer snart tillbaka!

Mys

Haft en jättebra dag idag med ett besök i stugan, och så här på kvällen har jag gjort middag till mig och Patrik samt planterat om blommorna. Nu är det dags att sova. Städa köket, som just nu liknar en krigszon, får vänta tills i morgon. Tror till och med att nån fler är trött...


lördag 12 mars 2011

Lördag, kära lördag.

Och jag sitter i taxin, har en av dom vanliga vackra vyerna att spana in. Stan ser dock lite slö ut än så länge. Hoppas på fint väder imorgon, då är planen en visit ut till stugan, håll tummarna för mig!


onsdag 2 mars 2011

Jag har inte dött.

Försöker bara hinna med tillvaron.
Känns som att våren äntligen är på väg men det är nog bara solen som luras med sina strålar. nåja, njuter gör jag.

Jobbar, försöker träna. Leva, plugga och umgås däremellan.
Ont nå så överjävligt i benen ikväll efter träningsvärk från stepmuskel igår (vilket för övrigt var ett fruktansvärt svårfattat pass för mig) samt mitt första Zumba-pass idag! Det var kul så det ska det bli mer av!

Nu ska ja sova, väckarn ringer igen om 6 h, prick.