söndag 28 augusti 2011

LilyLolo






Fått hem mitt mineralsmink från LilyLolo och är sjukt nöjd, har visserligen inget annat mineralsmink att jämföra med men på mig blev det en alldeles lagom täckning, jag hade tur och lyckades på första försöket rätt bra med att hitta foundation pudret i rätt nyans. Om nån annan vill prova ett billigare mineralsmink men inte vågar beställa hela stora förpackningar så erbjuder dom dessutom möjligheten att beställa mindre samples för en sisådär 20 kr st. Beställ från deras engelska hemsida dock, på eleven.se blir inte pris-skillnaden mot andra märken lika stor! För en foundation, puder, concealer, rouge och mini-buki borste samt frakt så betalade jag strax under 600kr och det tog bara 4-5 dagar. Gött


fredag 26 augusti 2011

Trist

Förlåt, jag känner mig oinspirerad och har inte några bilder att lägga upp detta tillsammans gör ju min blogg till en rätt tråkig sådan, what more can I say, ja e en periodare..
Förra veckan då ja va i stugan gick de sisådär, några projekt genomfördes, men inte alla sängen är fortfarande ett kaos av pinnar och tyg samt att det spöregnade hela tiden medan jag var där så det blev inga förrådsväggar heller. Däremot blev lite möbler slipade å målade bland annat, ska ställa dom på plats å ta bilder sen så får ni se. Äppelträdet planterades (igen) å krusbärsbusken fick flytta ut från blomrabatten!
Denna veckan e ja hemma i Malå. Har hjälpt syster att tapetsera och det gick väl hyffsat i allafall. Hoppas bara att dom sista våderna satt kvar och att bubblorna försvann, vi hade en annan typ av lim där, alltid lite spännande.
Ikväll ska vi äta surströmming, önska mig lycka till! :D

onsdag 17 augusti 2011

Nu bär det av!

Till stugan off i go, har en triljard saker som jag skulle vilja hinna göra där ute, men vi får väl se vad som är realistiskt och genomförbart. Här kommer en liten kom-ihåg lista.
*Sätta ihop himmelsängsstommen, måla den samt sy "himlen"
*Måla skohyllan, pallarna och skrivbordet.
*Snickra väggar till förrådet
*Gräva ner äppelträdet på ett nytt ställe.
*Flytta på krusbärsbusken
*Gräva ner pallkragarna

Som sagt... Det är inte särskilt realistiskt, men håll tummarna för mig ändå kanske?

onsdag 10 augusti 2011

Har haft en massa feber

Nu har ja mest bara kvar det onda i kroppen, inte helt roligt det heller men det går väl då åt rätt håll?!
Lägenheten ser ut som ett bombnedslag och det behövs både dammsugas golv och torka av skåpluckor. Energi nivån ligger dock inte på topp, tvättat 6 maskiner och det sög verlkligen musten ur mig, ska hänga upp de sista blöta kläderna, sen får vi se om det kanske blir en svängom med dammsugarn, innan nästa powernap. Kissarna är nöjda i allafall, jag ligger mest hela tiden i soffan eller sängen och det är ruggigt uppskattat!
Ne, sätta lite fart igen kanske, återkommer en roligare dag!