söndag 27 maj 2012

Hejdårå!

Nu, om ett par timmar, drar jag iväg till mitt sommarparadis.Var och startade vattnet i fredags och tyvärr hade min pump frusit så det är ju aningens drygt... Har lite vatten ändå, självtryck men det är inte så bra sprutt som det egentligen ska va. Hoppas att det inte kostar multum att laga, men det är väl att hoppas på mycket! Ska i allafall barrikadera mig därute och begrava mig själv i ett berg av juridisk litteratur det gäller att göra sitt bästa för att pränta in kunskapen i huvudet.
Helgen har jag spenderat med finaste Ida och Anna-Sara plus en del andra sköna människor, det är en perfekt start på tentaplugget tänker jag!

Dessutom sommarvärme nu, åååh om det ändå håller i sig!

onsdag 23 maj 2012

Jag kunde inte låta bli...

Jag borde inte shoppa just nu egentligen, men har varit så himla sugen på en pärlkrage ända sen jag såg en på Lindex, då jag inte hade råd. nu är den ju slut precis överallt och när jag hittade en ersättare på Asos så kunde jag inte låta bli! Fråga mig inte vad jag ska ha den till riktigt, det ger sig kanske? Om inte annat kan den få hänga å vara fin på min vägg.
Eftersom jag lix beställde fick även en topp följa med (den var på rea, så egentligen sparade jag ju pengar!) den visar jag upp en annan dag... om den passar :P

lördag 19 maj 2012

Look your best when you feel your worst.


Mitt allra bästa tips till mig själv. När man inte vill nått.
Inte ens gotta ner sig i soffan med dom finaste katterna i hela världen, då kan man bara göra en sak
På med snygga kläder, höga klackar och det tjockaste lagret smink. Du kan med fördel även fixa håret.
För om du så känner dig ett uns snyggare än när du låg där i soffan, i gamla slitna underkläder och morgonrocken, så ska du se att allt känns lättare.
Nu ska jag ut på stan, å träffa mina underbara människor och om jag fortfarande känner mig såsom jag ser ut nedan, ja då är det bara till å hoppas på en bättre morgondag

onsdag 16 maj 2012

Svårfotad färg

Före
Efter
efter












Jag har spenderat hela förmiddagen hos frisören! Det tog från kl 9-12 och kostade mig 1800 och jag tror att jag är nöjd? Man måste ju känna in sig ett par dagar men det första intrycket är positivt. Vi visste ju alla att det var en massa röda pigment i mitt hår och efter den värsta morotsfasen var avklarad så fick jag nåt sånt här! Ska ev köra silverschampo, men det blir isåfall efter 2-3 veckor. Det brukar ju alltid fara lite färg när man tvättar de första gångerna så jag vill veta vart jag står "på riktigt" Jag har inget emot att ha lite varma toner i håret.

Dock så var denna färg väldigt svår att fotografera, jag tycker inte att den ser ut så som den gör när jag tittar mig i spegeln? Men ni får ett hum i allafall. Den är inte fullt lika "orange" som på mitten bilden... och ni får bortse från att jag ser ut som en sömnig mupp till höger.
Jag Är en sömnig mupp, hinner inte sova! på tal om det så var de dags nu, natti!

lördag 12 maj 2012

Nervarvningen

Det känns som att det var hundra år sen jag jobbade natt sist, jag har med andra ord inte vanan inne. Nu börjar fåglarna kvittra ute och det är helt ljust. Konstig känsla att gå å lägga sig då.
Det jävligaste är att trots att man för en timma sen suttit i taxin och knappt kunnat hålla ögonen öppna så är man, när man kommit hem, inte alls lika trött. Det måste vara att det händer nåt på vägen, man måste tänka lite när man avslutar, byter bil, plockar ihop, kör hem åsså vips. Helt plötsligt så krävs nervarvning innan man kan somna. Det är det jag pysslar med nu.
Det har i allafall gått bra att jobba, har inte behövt vara arg alls. Dock så är det ju inte samma sak längre, så många kollegor som slutat, man jobbar för lite för att lära känna de nya så helt plötsligt är det ett mer ensamt yrke än vad jag upplevt det tidigare. En helgkväll gör då väl de inte så mycket, då brukar man ändå inte ha tid att sitta å snacka skit med kollegorna, men ändå, jag kan minnas och sakna lite.
Penny ligger på golvet nedanför och snarkar, jag ska försöka följa hennes exempel, men i sängen, golvet ser inte alltför bekvämt ut... ska skjutsa lillebror till bussen 07.30 så det blir en kort stund till att börja med. Får bara hoppas att jag kan somna om sen, men det brukar ju inte vara några problem. Nassi

torsdag 3 maj 2012

Åh nej.

Efter många långa funderingar och ångest över "tänk om" scenarion så provade jag starta en glasyrugn idag. Det har tydligen gått lite sisådär. Ungnen lämnar nu felmeddelande "F1" och det står tydligen för "ej önskad temperaturutveckling" så nu har jag provat starta om den, inte för att det stod vilka åtgärder man skulle vidta, jag tryckte bara av och på igen. Det skulle ju vara riktigt surt om jag inte kunde få sista bränningen till att funka, vad ska jag då hitta på med leran...
Saknar tiden på skola och kurs då detta inte var saker jag behövde oroa mig över. Nåja, ska sluta vara bitter nu, har ju trots allt tillgång till en lokal. Resten måste ju ordna sig.

onsdag 2 maj 2012

En långhelg senare

Jag har haft en helt fantastisk helg, som aldrig riktigt ville ta slut, det var ju helt lovely, mer sånt!
Ute blåser vårvindarna och jag sörjer lite att jag inte fick njuta av "vårvindar friska" på valborg, Vi tog oss nämligen aldrig så långt som till en kör, eller en majbrasa men sällskapet på kvarterslokalen var alldeles alldeles underbart, jag går i den finaste klassen.

Visst håller ni med om att den är fin?
Jag kämpar med att lära mig denna på gitarr, kusin Ulrika har inspirerat mig (som vanligt) tror att det kan bli lovely pretty.