söndag 16 december 2012

Varning för tant

Igår var det lördag. Jag jobbade på blommis under dagen sen skjutsades Aset å Tobie till flyget (de ska spendera en månad i Thailand jag är bara lite avis) efter detta körde jag raka spåret till Sävar.
Det skrämmande börjar nu. Eftersom jag var bakistrött var Anton snäll och ordnade middagen sen bestämde vi oss för en sparktur till bensinmacken för att lösa in en trisslott. När vi lix va där så fortsatte vi runt typ hela Sävar, vilket tog ungefär en timma. Kom tillbaka till huset, drack glögg, åt saffransglass med kladdkaka tog en varm dusch, efter det sängen. Jag gick, en lördag kväll, och la mig före klockan 23.00.. Hej Paula 70 år. Till mitt försvar så hade vi julbord med slax på fredagen, så det blev inte supermånga timmar sömn, det var med andra ord himla skönt att ha en lugn lördagkväll, även om jag låter nästintill gnällig just nu.

Ska tokplugga nu i 3 dagar till, sen blir det juljobb innan skolan får återta mitt huvud efter nyårsdagen. Om jag inte bloggar, så är det anledningen.

onsdag 12 december 2012

Gamla nyheter.

Har på grund av brist på tid, inte saker att skriva om, varit dålig på att uppdatera. Men vi kör en snabb genomgång.

Mamma bodde hos mig nästan hela förra veckan! På grund av uppsatskrivande var jag en asocial tråkig liten dotter, men vi hann shoppa nån dag och promenera nån kväll samt pynta, möblera om lite och piffa! Det var i allafall himla lyxigt, någon som fick mig att äta ordentligt dagens alla mål och dessutom städade mamma hela vår lägenhet. Vi avslutade veckan med en fantastisk trerätters middag. Ja, jag vet hur tur jag har.

Jag har fyllt år! inget som är en stor happening egentligen, men fick bästa födelsedagen med de bästa, finaste vänner och trots att de inte behövde: presenter ! Av mamma och pappa en slant och två parfymer (förutom all hjälp med städningen) av Anton en kaffebryggare (med timer!) precis vad jag önskade mig, testkör den nu sårhär en onsdag morgon och den fungerar finfin till detta fick jag även ett paket med godsaker.
Värdelös suddig bild, i know, men ni fattar!
Men en kaffebryggare skulle jag även få av mina fina vänner, Anton hann före... så nu har jag pengar öronmärkta till en wait for it.... Glassmaskin! om nu tomten bestämmer sig för att jag inte behöver en sådan. Vi får se helt enkelt.
Fick även 3 minitavlor av Madde, ett par fina örhängen och glögg av tomas och Annika samt ett hjärta/krans av Frida- Fint helt enkelt!

Hyrde lokalen på kvarteret för lite fest, och det var nog den bästa presenten av alla! Börjde med att A-S och Tobie bjöd på middag sen sprang vi ner till lokalen där vi fikade, glöggade och festade vidare med de som behagade dyka upp, riktigt glad och tacksam för alla som ville/kunde komma, extra glad över att mina bröder ville vara där!
åh Fantastiskt rolig dag/kväll/natt helt enkelt. Men nu börjar ju tant trots allt bli gammal så det blev ingen krog!








 
 
Nu, har jag druckit upp mitt första timer-inställda kaffe och ska flänga iväg på skolan, det kommer att bli en bra dag, I know it!

tisdag 4 december 2012

Så fin!

Jag har blivit lite lätt kär i denna pall från Kartell. La bohème heter den och finns i andra färger också (samt en till modell) men åh denna bulliga fina form helst inte i nån färg utan transparent. Det skulle göra mig lycklig(are) ....helt fantastiskt. Synd bara att priset blir därefter också! Finns här! men säkerligen på en massa andra ställen också.

Är sjuuukt sugen på att shoppa! Det är inte okey när man är student...

måndag 3 december 2012

...

Hole- Violet
Ibland behövs lite arg musik.

söndag 2 december 2012

Tomt

 
Jag lämnade Penny i Skellefteå i lördags.. söta lilla nalleskallen, det känns galet tomt. Sjukt hur fort man vänjer sig vid tassar som följer en hack i häl. Men det var så här det skulle bli, det visste jag ju redan från början. Nästa hund jag skaffar den ska kunna stanna hos mig i alla sina dar. Har fått löfte om att få hälsa på och lämnat en inbjudan till besök, så förhoppningsvis får jag träffa henne igen.