söndag 31 mars 2013

Påskledighet

Vad kan vara bättre än att spendera den med familjen?
Har det så himla bra hemma i Malå, myser med famljen och har festat med Anna-Sara och co!

Idag bad jag min syster snällt om att få rida en sväng med henne, det fick jag! Medtog barnvakt, mummeli och Anton till Aspliden och medans vi var ute för att (än en gång) smörja mina rostiga kunskaper om ridning så mös de andra i blåsten! Galet roligt, men jag tror att jag kommer att få lida för detta imorn!

Stal detta fina kollage från min systers blogg. Men nu tycker jag att det får bli mindre långt mellan gångerna! Då kanske jag kan sluta tappa stigbyglarna i galoppen, eller vad tror du kära syster?



onsdag 27 mars 2013

Trött!

Det har varit en lång men bra dag! Då man kommer hem ashungrig och vill att maten ska va klar på ungefär tio minuter, då passar detta perfekt;
Kasta en näve ruccola på en tallrik, skiva en rödlök och två tomater, häll på vinäger och olja. Stek haloumi till detta, salta och peppra. färdigt, njut!

måndag 25 mars 2013

Vilken helg!

Sol, vänner och dessutom lite nyttigt som städ å tvätt avklarat, inte alls dumt!
Avslutade med middag, film och mys med kära Anna.

Men idag är det skola, jag var advokat i vårt häktningsspel. Målade naglarna röda dagen till ära!





Sen hann jag med lite kattmys!

söndag 17 mars 2013

Skriver PM

Det går ungefär lika bra som vanligt? :S Sista minuten jävla kniven mot strupen psyke man ändå har. USCH.


Roar mig med näthumor mellan varven... och dricker vin, jajjemen rött vin allena på en söndagkväll, de e grejjer de (?!?)

måndag 11 mars 2013

Vinterfix

For ut till stugan igår vi skottade och slungade en massa snö, tog en kort tur med skotern och tittade till i allmänhet... Dessutom frös jag, mycket om fötterna, måste köpa nya vinterkängor!

Känns bra nu, om det blir fint väder nån helg framöver så kan man va dit å mysa i solen i allafall!





fredag 8 mars 2013

Personlig tränare

Gissa kanske anser att han motiverar mig med denna uppsyn? Idag var det i alla fall såhär han spenderade timmen jag spenderade på spinningcykeln, jag kliver inte alls av för att kunna ta denna bild, han är alldeles nära, ganska fin eller hur?
Tog mig alltså inte till IKSU idag, men inget där kändes lockande så att eh...

torsdag 7 mars 2013

Sportlov - lov...

Blir så himla avis på alla sportlovsfirare, vilken fantastisk dag! Nåväl. Trots att jag inte har lov så har jag bestämt mig för att fylla veckan med lite sport utöver studierna!
Har hittills gjort precis som tänkt och klämt in både cykling hemma. Spinning på IKSU, bodypump, stepmuskel och en härlig promenad! Målet är en eller flera aktiviteter per dag, känns gött, kanske kan jag hitta ett bra träningstempo snart.

tisdag 5 mars 2013

Fantastisk start på veckan!

Hade fått tag i biljetter till RAW comedy club on tour, när dom nu besökte Umeå. Fantastiskt roligt, fick med mig bästa jessican och skrattade tills jag nästan grät. Dock måste jag ju säga att de mindre kända komikerna var de som verkligen levererade, grymt bra. Kändes dessutom som att halva Umeå var på plats. Känt folk överallt :)

Himla skönt att starta veckan så positivt, ger som ett fint sken över resterande dagar!