lördag 22 mars 2014

Projekt #3


Funderade länge vad jag skulle göra med den runda, lite speciella, spegelramen som blev kvar när katterna kraschat själva spegeln. Ett tag tänkte jag bricka. Men såna har jag rätt gott om och en tavla kändes knepigt då ramen är så speciell. Det fick bli en griffeltavla!

Min kompis Anders hjälpte mig såga ut en rundel i Spånskiva och efter några lager färg så var det bara montera in och hänga upp! Mycket enkelt. På panduro har dom dessutom rosa, lime och turkos griffeltavlefärg, men där jag skulle ha min tavla passade det inte riktigt! Men kanske tips till nån annan?

torsdag 20 mars 2014

Det jobbigaste med att vara singel

Jag har inga större problem med att klara saker själv. Jag kan måla ett rum, laga ett fönster och byta däck, jag kan dessutom uppleva saker själv, resa, gå på bio, äta ute. Ja, jag erkänner att det är roligare med sällskap, men ändå, Jag. Me myself and I. Det går bra.

Men (här kommer det)
Jag kan ibland känna mig jävligt ensam. Ibland behöver man en person på sitt lag,   Den som står bakom en när man grälat med familjen eller torkar tårarna när en vän har svikit än en gång. Personen som bara finns där och ger en kram, kanske en puss om man har tur...

Misstolka mig rätt jag har världens bästa familj och vänner men samhället är uppbyggt för tvåsamhet. Resorna jag nämnde tidigare, nästan dubbelt så dyrt om du åker själv. Och tro mig efter många år av att försöka få med mig sällskap så vet jag, folk i förhållanden, dom vill åka med varandra, familjer likaså. Singlar? Ja då ska du helst garantera raggpotentialen vid tilltänkta destination. 

Jag blir bara så trött ibland
Och besviken
Och less.

onsdag 19 mars 2014

Soffa


Fortsätter arbetet med att avsluta mina projekt och den fina kökssoffan fick äntligen ett "tipp-i-kull-vänligt" lock. Spånskiva, skumgummi och en lite kantsliten trasmatta blev det! Jag är mycket nöjd.