Har haft en sjukt mysig kväll tillsammans med mina fina tjejer Anna, Linnea och Ida. Bjöd på trerätters och såhär såg min norrlandsinspirerade meny ut!
|
Förrätt: minipaltmuffins med citrongravad röding. tillbehör; rödlök, västerbottensostcréme och rom Vin: Saint Clair (sauvignon blanc- 11)
|
)
|
Varmrätt: Älgstek med potatismos och kantarellsås Vin: Jeanneret (Cabernet sauvignon -10)
|
|
Efterrätt: Citronsorbet med hjortronsås Vin: Merlot. |
Helt fantastisk trevligt, jag rekommenderar alla att köra på samma koncept. Känner man inte att man har tid att köra en "äkta" halvåtta hos mig, med 4 dar i veckan uppbokat, gör som oss och mys en veckodag fyra veckor på raken. Sätter guldkant på vilken tillvaro som helst! Jag har fått pröva en massa roliga recept och skulle med glädje göra om varenda rätt igen!
Nu äre tack för ikväll och god natt.
4 kommentarer:
Gud vad du är duktig! Ser ju hur lyxigt ut som helst=)
Huur blev köttet?!?/Julia
Tack Suzanne! :)
Det blev superbt kära syster, tack så mycket!
No vissst ja he skull val super hon släkt ju på moooo nä farsgubben
Skicka en kommentar