lördag 11 juni 2011

Fina dagar

Men varma, idag står tempmätaren på mer än 30 plusgrader, å ja som fungerar så dåligt i värme! Var tvungen att bada igår, började med ett dopp i Nydalasjön där ja solade med lillebror på förmiddagen sen blev det ett eftermiddags dopp med Aset på böleshomlarna också! Skulle gärna fara iväg en sväng idag med men det hinns inte med, så snart blire en kall dush, sen vila några timmar och lite taxi på det.
Har sedan sist hunnit vara ute i stugan en dag å målat det sista grå varvet, om allt går planenligt så blir det att tapetsera imorgon och kanske sätta tillbaka elen i det "gröna" rummet.
Var till återvinningscentralen med nå gammalt bord å grejjer igår, förhoppningsvis inte så mycket skräp kvar att slänga snart, jag tror det var fjärde eller femte rundan, men vi får väl se!
Ett annat ställe som måste rensas från rat är min garderob! Har så otroligt dålig koll på kläderna där inne å hälften är urtvättat, trasigt eller för litet! Något att ta tag i till veckan, hört att det ska va sämre väder då!

Inga kommentarer: