onsdag 25 maj 2011

Tröttis

Jobbar fm i veckan och då hinner jag aldrig sova som jag ska. Det känns rätt sugigt.
Har iallafall hunnit ut till stugan en kväll, med jocke som ska hjälpa mig med vattnet, det kommer att bli hur bra som helst! Sen så spring en snabbis på stan med Sandra igår å efter det promenad med Jenny. Nu ikväll har ja haft sällskap av Jiven, så himla längesen, inte ok. Anna-sara å Cissi kom också förbi, åsså har ja plockat ihop en kartong med grejjer som ska ut till stugan. Pjuh, en social och trevlig vecka helt enkelt! Imorgon blir det kanske en bio, sen så fredag åker jag hemåt. Det ska bli så himla mysigt!





Sånt man saknar när man bor för långt bort (bilden tagen nån gång när jag för 100-år sedan kom hem från staterna.)

måndag 23 maj 2011

Stughelg och kattliv!

Har spenderat helgen med att jobba och vara ute i stugan, mina otroligt snälla föräldrar kom förbi för att lämna mig en bil (snälla lillebror lånar ut den till mig över sommaren, tack) Sen så fick jag ju även en utomordentligt fin "inflyttningspresent" som dom kallade det, en grill! Samt 2 loungestolar att ha på altanen, det blev superbra! Förutom allt det materiella så gav dom mig även en hel del hjälp! Så grillen är hopmonterad, möbler är omkringflyttade, mattor är utlagda och överflödigt bortstoppat på vinden. Tack snälla. Har haft en helt fantastisk helg, och ja ville inte åka hem igår. Nu dröjer det väl i och för sig inte så länge innan jag åker dit igen (kanske redan ikväll) men ändå ;)

Albin flyttade in igår också så nu är jag "One step closer towards becoming...." the Crazy cat lady. Gissa och Albin leker mest hela tiden, medans Silver håller sig på sin kant, fräser och attackerar så fort nån går förbi, gillar inte den lilla vita råttan!








ser ni silver?

torsdag 19 maj 2011

Bättre

Nu har det gått över! Bra va?

Tänk vad lite renoveringsplaner och gott sällskap kan göra!




Hjärtat är det enda instrument som kan krossas men ändå ticka vidare.

Tvättar!

Har ju haft det eminenta systemet att jag sparat tvätten i stugan, för att sen ta hem till stan å tvätta det här (har ju världens bästa tvättstuga) Hann aldrig tvätta sista helgens grejjer utan det har legat över vintern. Trodde att det bara var sängkläder och handdukar, men tji fick jag när ett par favvisbrallor samt linnen dök upp, det kallas för bonus.
Annars regnar det idag och jag känner mig lite ledsen, förhoppningsvis går det över snart.

onsdag 18 maj 2011

Fattigt.

Ligger lite sämre till än vad jag brukar. 400 kr kvar att leva på tills lönen kommer (jaaa, lite har ja på sparkontot, men det är inte levnadspengar!) Så nu är det bara att begränsa sig. Det känns ju såklart inge kul speciellt eftersom ja vet att nästa månadslön kommer att vara knapp... Hur i helskotta ska jag klara av att bli student? Men å andra sidan så har ja ju bästa möjliga träning, man lever inte särskilt fett på taxi heller...



tisdag 17 maj 2011

Nya ögon!

















Det var många år sen jag hade glasögon sist, därför känns det extra spännande! Hoppas bara att jag gör det till en vana att alltid vila ett par på näsan! Köpte ett par striktare och ett par som kan kallas lite "trendigare" vad nu det ska innebära! Väldigt sköna att ha på sig i allafall!




måndag 16 maj 2011

Mest bara stuga

Har det så himla mysigt därute så hinner ju knappt med nåt annat! I veckan har jag åkt dit i två omgångar, en med Ida. Då fick vi med oss en massa skrot tillbaka till stan, såsom gamla bokhyllor och soffa, glas från växthuset etc.


Sen i helgen var ja inte alls lika produktiv, haft trevligt sällskap å gick ner till stuggrannarna för att basta å bada badtunna, det är helt fantastiskt att ha så härliga grannar! Sen så kom antennen äntligen ner från sitt vanskliga fäste och det gick utan fönsterkras! Ska ut till veckan å lasta den bara så att den också kommer sig till skroten :)





Bye bye bolen.

tisdag 10 maj 2011

Vilken helg!

Det blev otäckt drama i fredags, somliga ska inte dricka alkohol helt enkelt. men annars har helgen varit kanon! 30-års fest på lördagen och sedan ut till stugan :D Solade, eldade bort en massa skräp och tömde dasset, vilket inte var det allra trevligaste, men nu är det gjort!
Andre och frida kom på besök med lilla Grim, sicken sötsak! Madde blev lite förälskad tror jag ;)
Sen på kvällen mös vi med chirrisar och eld i köksspisen!

torsdag 5 maj 2011

Önsketapet

Detta är tapeten jag skulle vilja ha i mitt kök... Tycker den är helt underbar, dock kostar den 590kr per rulle och jag måste tydligen ha 3 :S Känns inte som att jag har råd tyvärr? Vill nån sponsra? ;) Eller kanske ge mig ett förslag på en liknande? Tar tacksamt emot tips, det är en tapetdjungel där ute!



Här hittar du den, fler fina och återförsäljare!intrade

onsdag 4 maj 2011

Ny kompis.



Denna grabb har flyttat in här hos oss. Gissa behöver en lekkompis å vi har tagit honom tillfälligt för att se hur det går, han verkar trivas ganska bra, är den kurrigaste lilla kissen om man bara kliar honom lite på huvudet eller hakan. Dock lossar han nå djääävulskt med hår! Snobben hette han visst, nån mer än jag som tycker att det är lite opassande för en katt?

Gissa får också vara med på ett hörn, ser ni hur lika dom är i teckningen? Inte till färgen dock!

tisdag 3 maj 2011

Fint fynd

Har i veckan fått låna en bil för att köra ut saker till stugan, sen så lastade jag den full med möbler och sånt som skulle slängas. Idag tog jag det till återvinningen, kunde dock inte nöja mig med att bara kasta bort gammalt skräp, utan som den packrat jag är så gick jag in på returbutiken och hittade något vackert.


Det är ett cigarett skrin av något slag tror jag, i tenn med något slags trä på insidan. Det är stämplat men inte daterat så jag vet inte hur gammalt det är. Jättefint hur som haver, dock vet jag inte riktigt vad jag ska ha i det? Inte för att det spelar så stor roll. Betalade 80kr, å det tycker jag är ett fynd!

söndag 1 maj 2011

Deklarerat

Kan man bli mer deprimerad? Där står det svart på vitt. Såhär mycket pengar har du haft i din ägo under året. Hur mycket har du kvar? Just det, din idiot, inte mycket alls!!!
Men ååådå... Skyller på hojjen, stugan å lägenheten... Livet helt enkelt!

Annars har jag haft en toppen valborg, i gott sällskap med god mat och dryck, men nu måste ja sova! Upp igen om 6 timmar :S