torsdag 23 juni 2011

På med nattmössan

Och in i dimman! Det grå vädret som mötte mig i morse kändes overkligt, som att köra in i en vägg



tisdag 21 juni 2011

Svensk sommar...

Visst känns det underbart att det är sisådär en 14 grader varmt snålblåst och regn midsommarveckan? Suck, jag hoppas att det blir i allafall uppehåll till helgen så att inte midsommarfesten misstas för en stugsista!

Har lite ångest över vad jag ska ha på mig, om vädret fortsätter vara såhär uschligt och tror ja inte ja vill ha nån slags klänning på mig alls...

Men det ser ju ut som att det kan bli liiite bättre på SMHI i allafall?
Prognos Lidsjön SMHI

söndag 19 juni 2011

Blommigt!

Så himla härlig helg jag har haft! Jobbade en bra kväll på fredagen, sen så spenderades lördagen i sikeå hamn, på kajen i umeå samt på trevliga fester för att avlsutas på Olearys, Rosé vin är min nya bästa vän och Lottas tips på Lord Zinclair var klockrent! Ja, det var en otroligt fjantig etikett på flaskan men oj oj så lättdrucket!

Sen vaknade man väl halverst opigg idag för att bege sig ut till stugan men Madde, duktiga tjejer va vi som satte tillbaka elen å möblerade en massa, titta!









Den svarta Rusta tapeten blev helt ok ändå tycker jag!

tisdag 14 juni 2011

Inte jättebra.

Försökte äta en matlåda jag hade i kylen, en med pasta och sås av kassler... Den kan ha vart för gammal, smakade lite funky så till slut så gav jag upp å åt ett äpple istället, men nu mår jag illa. Håller tummarna för att jag ska slippa kräkas upp min dumhet.


Förutom det så jobbar ja på å längtar till helgen, ska bli skönt att få två dagar ledigt! Om ingen vill umgås med mig så brassar jag ut till stugan.


Albin är supersöt förresten

lördag 11 juni 2011

Fina dagar

Men varma, idag står tempmätaren på mer än 30 plusgrader, å ja som fungerar så dåligt i värme! Var tvungen att bada igår, började med ett dopp i Nydalasjön där ja solade med lillebror på förmiddagen sen blev det ett eftermiddags dopp med Aset på böleshomlarna också! Skulle gärna fara iväg en sväng idag med men det hinns inte med, så snart blire en kall dush, sen vila några timmar och lite taxi på det.
Har sedan sist hunnit vara ute i stugan en dag å målat det sista grå varvet, om allt går planenligt så blir det att tapetsera imorgon och kanske sätta tillbaka elen i det "gröna" rummet.
Var till återvinningscentralen med nå gammalt bord å grejjer igår, förhoppningsvis inte så mycket skräp kvar att slänga snart, jag tror det var fjärde eller femte rundan, men vi får väl se!
Ett annat ställe som måste rensas från rat är min garderob! Har så otroligt dålig koll på kläderna där inne å hälften är urtvättat, trasigt eller för litet! Något att ta tag i till veckan, hört att det ska va sämre väder då!

tisdag 7 juni 2011

Bortkopplad från omvärlden!

Har spenderat några underbara dagar i stugan, trots viss feber och förkylningshuvudvärk så har det blivit en hel del gjort! Allt tack vare mina kära små arbetare, både mamsen, pappsen och snälla Magnus har hjälpt mig nåt otroligt mycket!





Vi har hunnit ( utan någon vidare uppdelning, bara ett kollektivt Vi) : Tvättat och målat 3 innertak, slipat 2 golv, ,målat 2 golv, klippt en stor gräsmatta, målat 2 rum, tapetserat 1 fondvägg, svärtat 1 vedspis, slipat 1 bord, huggit ner 1 björk. Samt däremellan haft himla trevligt, badat badtunna och ätit årets första svenska jordgubbar! Denna helgen blir tammetusiken svårslagen!