tisdag 27 september 2011

Stängt och bommat igen

Nu är vattnet tömt och elen avstängd för hösten, dock hann jag inte klart utan det ligger kvar ved som inte hann staplas, sen lite mer som inte ens hann klyvas! Men min jättehög med skräp vart i allafall uppeldad och båten värdelös tog sig ut på sihgtseeing med den nya motorn! Vi hade ett litet äventyr där vi tog oss via en liten kanal (?) till en annan sjö, mycket spännande! Det gick faktiskt, dock kan vi nog dra slutsatsen att en kajak hade varit lämpligare eftersom Värdelös var aningens för svårmanövrerad där det blev strömt och vi bröt en åra... yepp yepp. Lite deppad blev jag också när jag hittade murket trä i en av fönsterbågarna på övervåningen, känns som att det är väldigt svårt att byta sånt. Nu har ja ju dock vintern på mig att klura ut en bra metod samt införskaffa allt som krävs.
Nu äre dags att åka till Iksu, vår basgrupp har lite sovmorgon idag, så jag tänkte hinna med lite träning!

tisdag 13 september 2011

Det regnar

å regnar, å regnar, å regnar.... Det känns som att det aldrig vill ta slut, jag gillar ju egentligen denna tid på året, klara dagar då luften är hög och det prasslar blad på backen. Man köper pennor och ryggsäck och bokpapper och går tillbaka till gamla trevliga rutiner, eller i allafall var det så när man var barn och sommarlovet var slut... Jag har längtat efter att få köpa skolgrejjer igen men då, helt plötsligt så är det nån som snyltar mig på det kalla vackra höstvädret! Istället är det konstant blött; blöta löv, blöta skor, blöta sockar, blött hår, blöta kläder, smink som rinner all världens väg... Usch. Tänkt att ja ska cykla till skolan men näe, av detta vädret blir man ju inte peppad att göra något alls!


Spenderat denna kvällen på café göteborg med en trevlig klasskollega, det var inspirerande så nu har jag klickat hem ungefär en tredjedel av min kurslitteratur inför denna termin, det gick på 1400... inget man tänkte på när man gick grundskolan, att skolböcker kostar satansjävlaskitmycket! Hur detta ska gå ihop vet ja inte än, men ja måste nog försöka ta på mig mer extrajobb å hålla tummarna för att ja inte passerar csn:s maxgräns!
Dags att sova då tror ja minsann, vi har studentsportardag och är lediga från skolan imorrn, men jag ska försöka sätta mig på bibblan ett par timmar ändå, å försöka bli lite klokare, sen ska vi ses i vår basgrupp också!

Min nya bästa kompis om jag ska tro våra lärare ;)

torsdag 8 september 2011

Börjar få rätsida på det här.

Med studierna, eller i allafall alla kårer, avgifter, papper, ansökningar, passerkort etc... Har fortfarande inte köpt alla böcker men hade nog tänkt lösa en del av det idag eller imorgon. Sjukt mycket pengar som ska ut just nu!



Håller även på med nollning och det är ju himla trevligt, dock har vi inte jättemånga aktiva nollor i vår grupp men men, det kanske ger sig? Peppade faddrar har vi då i allafall!


Min sommar avslutades med ett bröllop på Björkö. Vackert var det å jag bjuder på en lite bild på brudparet.