onsdag 12 december 2012

Gamla nyheter.

Har på grund av brist på tid, inte saker att skriva om, varit dålig på att uppdatera. Men vi kör en snabb genomgång.

Mamma bodde hos mig nästan hela förra veckan! På grund av uppsatskrivande var jag en asocial tråkig liten dotter, men vi hann shoppa nån dag och promenera nån kväll samt pynta, möblera om lite och piffa! Det var i allafall himla lyxigt, någon som fick mig att äta ordentligt dagens alla mål och dessutom städade mamma hela vår lägenhet. Vi avslutade veckan med en fantastisk trerätters middag. Ja, jag vet hur tur jag har.

Jag har fyllt år! inget som är en stor happening egentligen, men fick bästa födelsedagen med de bästa, finaste vänner och trots att de inte behövde: presenter ! Av mamma och pappa en slant och två parfymer (förutom all hjälp med städningen) av Anton en kaffebryggare (med timer!) precis vad jag önskade mig, testkör den nu sårhär en onsdag morgon och den fungerar finfin till detta fick jag även ett paket med godsaker.
Värdelös suddig bild, i know, men ni fattar!
Men en kaffebryggare skulle jag även få av mina fina vänner, Anton hann före... så nu har jag pengar öronmärkta till en wait for it.... Glassmaskin! om nu tomten bestämmer sig för att jag inte behöver en sådan. Vi får se helt enkelt.
Fick även 3 minitavlor av Madde, ett par fina örhängen och glögg av tomas och Annika samt ett hjärta/krans av Frida- Fint helt enkelt!

Hyrde lokalen på kvarteret för lite fest, och det var nog den bästa presenten av alla! Börjde med att A-S och Tobie bjöd på middag sen sprang vi ner till lokalen där vi fikade, glöggade och festade vidare med de som behagade dyka upp, riktigt glad och tacksam för alla som ville/kunde komma, extra glad över att mina bröder ville vara där!
åh Fantastiskt rolig dag/kväll/natt helt enkelt. Men nu börjar ju tant trots allt bli gammal så det blev ingen krog!








 
 
Nu, har jag druckit upp mitt första timer-inställda kaffe och ska flänga iväg på skolan, det kommer att bli en bra dag, I know it!

Inga kommentarer: