onsdag 26 november 2008

Jag luktar stekt... apa?

Inte för att jag vet hur det nu luktar... men för att förklara så har jag solat solarium alldeles nyligt och ungefär så äckligt luktar jag. Inte mumma. Kände bara att jag behövde lite låstas sol. Kanske får mer energi då eller nåt?

Förutom min odör så är allt väl. Helgen var helt phenomenal. Eller i allafall fredan, Fan vilken kul fest det blev! Aldrig att förglömma "-Då var jag tvungen att hitta någonting annat att dra över henne med." Jag garvade ungefär tills jag dog.Lördagen komplett bakisdag med tillhörande illamående och yrsel. Piggade på mig lite till kvällen, gick förbi annikas 25-års fest sen vidare till schlager klubben, eftersom jag var tvungen att jobba lite på cherry, sen for jag hem å sov.

Körde taxi på söndan (för nu får jag minsann köra extra! Hur bra som helst!) Synd bara att det var storm å man var tvungen att sitta och avlida på flyplatsen.... tur att jag hade Madde att avlida tillsammans med. åååå desutom så här på tal om taxi! Mina stackars kollegor som får höra när jag gnäller vet att jag ogillar att skjutsa skolbarn... mest för att man måste snurra, hämta flera, leta adresser. Jag tycker att det är lite drygt. Men idag. Idag så kanske jag ändrade uppfattning. Jag fick en gull-pojke! En riktigt liten sötnos! Det stod på hans bokning att man var tvungen att följa med honom in och se till att personalen mötte upp. Så jag öppnar grinden och går vid sidan av denna lilla grabb in till skolan. Då tar han min hand!! Min HAND! Och hans hand var en perfekt liten gullig pojkhand och alldeles tyst va han och jag blev bara kär. Jag vill också ha en kotte... Kan jag få en som är rumsren på en sisådär 4-5 år?

Planer inför kommande framtid summeras:Jobb. Nästa gång jag är ledig är julafton+ juldagen. Ibland hatar jag mig. Det är mitt alldeles egna val, varför tar jag på mig så mycket?
Några roliga nyheter är att jag har fått en massa mer lön än vad jag hade räknat med! Mer pengar än jag brukar få ut och jag har dessutom haft 2 veckors semester!! Man ska byta jobb oftare är min slutsats!! Helt underbart! :D
Förresten är det bara jag som gillar att sitta och göra budgetar?! Sååå mycket kul man kan ha! Räknade ihop oktober månads utgifter och har räknat ut att jag borde kunna spara in minst 2000 varje månad om ja bara inte handlar så mycket lunch ute, samt skippar kläder och sprit.... Inte så farligt, väl? Mc kortet är eventuellt inom synhåll...

måndag 17 november 2008

En vecka senare

Som jag har hetsat å sprungit sen sist! Innan helgen var det full huggning på blomsterlandet och jag kände inte att jag alls hann med allt som jag skulle!! Sen blev det en riktigt bra helg, trots ändrade planer och att ingen syster dök upp..

Fredagen visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen,var riktigt nära till att jag bara skulle sitta ensammen i mörkret och må dåligt. Men istället blev det till att spendera en lugn hemma choklad/vin kväll med Sandra och försökte mota bort ångesten, det gick bättre med hennes sällskap.Sen drog vi på stan å shoppade på lördag dag. Jag är ju hennes personliga stylist eller snarare mest bara den som tvingar på henne en massa kläder hon inte vill prova :P
Själv så hade jag ju inte tänkt köpa något. MEN. Den finaste klänningen ever kom in i mitt liv och på mig så jag var bara tvungen. Det var dock 100:- nedsatt pris på alla klänningar på joy den dan så jag sparade ju egentligen mest pengar! En hel hundring för att vara exakt!

Personalförfest på röbäck och middag på invito efter det. Sen skulle blomsterlandet folket iväg på schlager å dit ville inte jag. Så istället ringde jag therese å drog upp henne ur soffan i panik, sen for vi till mariehem å taxifolk!
Där var det trevligt och mycket folk så vi blev kvar rätt länge efter det efterfest hos therese med Tequila :S jag drack öl, mycket bättre!

Bakisdag på söndan med Pizza, cola och sladda bilen på västerslätt. Det var jättekul! Otroligt roligt till och med! jag kan ha så kul på snö.... och snö kan ha så kul med mig. Den fick mig för övrigt att slå mina knän sönder å samman! Man kan åka låtsas skidor med mina halkiga stövlar (nästan)

Idag har jag och linda fått hjälp av Malin från skellefteå att skylta om kylen, den blev så fin så, ta å titta in på "min" affär nån dag vettja ;)
Tvättat oxå idag, när ja kom hem. Ja e så duktig. Nu ska jag däremot sova! G'natt

måndag 10 november 2008

Hej alla barn nu blire barnprogram...

Titta här vad fröken Paula tar fram??
Jag känner mig ju som en pysslande sysslare eller kanske en knåpande klåpare? Jag vet inte men De e Mycke nu... Kan få sammanfatta.

USA resan var Underbar, semester, ge mig mer! Min ekonomi är dock inte riktigt lika stabil som jag skulle vilja att den var, vi får se hur det går helt enkelt. Har dock inte fått min semesterersättning från Taxi. Ska ringa dom snart... Jag är snabb... inte. MEN Jag är ju Upptagen! Har spenderat typ 2(3?) veckor på blomsterlandet i ume, å det går väl bra. Springer benen av mig då jag inte försöker fatta beställningsprogrammen, då sitter jag rätt stilla framför en dator och gnuggar geniknölarna. Men det är faktiskt inte särskilt synd om mig.

Är idag i Skellefteå, är på blomsterlandet här för att lära mig lite om deras rutiner o.s.v. Har fått köra en fin svart underbar bmw 520. Vi har haft så kul tillsammans, tills vi skulle parkera här i källaren på Malmia. Riktigt vidrigt. Jag ser ändå mig själv som en hyffsat bra bilförare men jag kunde bara inte ta mig in mellan två betongstolpar! Försökte gneka in mig mellan bilar, betong etc. Slutade med att jag stod snett emellan två betongpelare med 2cm marginal till bilen på vardera sida. Inte nått man vill när man kör en fin svart bmw. Det blev till att försiktigt backa ut och ge upp. Skakade som ett löv, läskigare än mkt annat.

Helgen var bra, spontanfestade med Tea på fredan (superkul) men jag var trött redan vid 12-tiden. Det gick över lite innan jag tog mig hemrunt 2 hade ont i fötterna så latade mig å tog en taxi från max inte illa alls. Lördagen spenderades i ett lugnare tempo, Peter fyllde år!

Annars så har jag äntligen fått tag i en hörnlampa i min lägenhet! eller rättare sagt byggt! Den blev faktiskt helt okey, även fast jag har ångest över hur jag ska kunna städa den

Nu ska jag skutta ner i badkaret, bastun var upptagen ikväll så jag har bestämt mig för att bada istället. Det var riktigt längesen!