tisdag 19 januari 2010

Så hade man flyttat färdigt.

Det har varit ruggigt ostrukturerat runt mig ett tag nu men kanske börjar saker å ting så smått falla på plats, äntligen.
Det som känns lite jobbigt är att jag har hittat ett hus. Ett rött hus med vita knutar och potential så att det väller upp över öronen, både på mig och på huset. Nu så är det dock dags att få dit nån besiktningsman så man vet vad det egentligen är i för skick, sådär under ytan. Jag vill inte ha några nasty överraskningar.

Försöker styra upp det här med träning och mat, nu när kaoset har lugnat ner sig å flyttdammet lagt sig så känns det som att jag har tid och ro igen, att ägna mig åt mig själv. Nedräkningen är ju inte nådig, nu är det bara 2 månader kvar tills jag å 3 andra härliga brudar lämnar kalla sverige för att slappa i thailand i 2 veckor. Känns helt sagolikt bra, men bikiniformen har inte riktigt infunnit sig ännu. Det är väl snarare så att jag har lagt på mig en del... Nåja, jag gav mig själv tillåtelse att kickstarta varje dag hela året om jag så ville så nu ska jag inte ha ångest över det mer, utan se till att jag håller mig till vettig mat å träning framöver. Har varit på bopdypump å mina muskler hatar mig. Imorgon så tror jag att det ska gå på ett spinningpass. Annars får det bara bli en sväng på crosstrainern.

Min älskade familj är på mig eftersom jag bloggat så sällan och inte lagt ut bilder och jaaa, jag vet, sorry. Men jag har inte laddat kameran, å nu när jag väl tänker på det så vet jag inte ens vart den är längre. Kaos bland småprylarna eftersom jag har fått ge upp en hel del av dom möblerna. Det är så himla konstigt, lägenheten har mer inbyggd förvaring, fler garderober etc. Men eftersom det ryms färre möbler så har jag ett överskott av prylar och knappt någon plats kvar i förrådet så inte går det att gömma bort heller!! Jag tror att jag måste köpa en under sängen låda på ikea. Nåt annat som borde inhandlas därifrån är en tv-bänk. Men tillbaka till bildbevis; det kommer, jättesnart. Jag lovar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack min lilla flicka att du bara finns!
Är så tacksam att du håller upp morsan o din farmor!

KRAMMM!!!!


PAPPSEN