tisdag 30 juni 2009

Min nya tjej!


Hon är jättefin, det blev en Suzuki vx800 känns som en helt perfekt första hojj, nu ska jag bara försöka fixa en massa smått så hon ska bli ännu härligare att köra.

Dynan- borde komma upp en bit så jag får ett längre förhållande mellan fotpiggar och dynan, just nu måste mina knän böjjas till tusen och min svanskota får ont för den vill sitta högre upp. Vet inte riktigt hur detta ska fixas dock, tapetserare nästa?

Gasreglaget- hon har en spännande funktion, gasar när man svänger höger!

Sidostödet- måste smörjas, får typ kicka ner det.

Packning till stötdämparen- skulle ha bytt ut, den fuktar lite...

Sen allmänt smörja och spänna och justera. Det ska nog bli bra det här.

Körde hem från lycksele igår å det gick bara fint! Lyckades dock med bedriften att få soppatorsk väst på stan :P jag tror att säljaren lurades lite när han sa att det var halvtank! Men det gick ju bra ändå!Nu ska ja hoppa in i duschen, lite svettig efter dagens åktur, just nu är jag en rätt lycklig människa ;)


torsdag 25 juni 2009

Världens sötaste

Pojke, det har jag ja. Här är anledningen...just nu går jag mest bara och suktar, efter motorcykel, sommar, ledighet skor etc. etc. Men en sak slipper jag sukta efter längre. Min underbara sötnos var och köpte jackan till skinnstället jag hade varit och hängt undan! Så himla fint! Å skönt och underbart, en sak mindre att oroa sig för, så jag for å köpte byxorna och nu så fattas bara skor å motorcykel sen är min tillvaro ganska komplett ;) Å det är så himla fint! Jag är jättenöjjd, får världens bredaste axlar, men det är ok, jag är van att se lite manhaftig ut :P Nu är jag såå peppad på att få komma ut på vägarna å köra!
Det är jobbigt att jobba nu när det är varmt. å inte bara för att jag hellre skulle vilja va ledig, prova jobba i växthus! Ett växthus för guds skull!! Hur kunde jag vara så dum! Jag VET ju att jag inte hanterar värme nå bra. Så nu blire nog till att ligga i soffan en stund, jag är helt slut efter dagens bravader. var tvungen att dusha innan bara, mina fötter hade kunnat användas till biologisk stridsföring men nu luktar dom bara tvål. Det är ju faktiskt lite mysigare
Puss

söndag 21 juni 2009

Mysigt med ledighet

Jag är lugnare än vad jag har varit på länge, haft ledig från allt vad jobb innebär i 3 dagar, så otroligt skönt.Midsommar for jag å sötnosen till mamsen å papsens stuga, där bjöds det på mat i mängder, mygg och framför allt sällskap av klanen Arvidsson.
Hem igen midsommardagen å mötte upp anna för att dricka lite vin och snacka lite skit på invito. Vidare till rex där det fanns fler trevliga folks åsså hem å kollapsa. 2 glas vin och 1 öl räckte alldeles till för min del. Billigt att fylla ner mig nu för tiden, det är tacksamt. och ekonomiskt framför allt.

Spanar efter motorcykel allt vad jag hinner med, det är kul, men svårt. Hur ska man kunna välja och kunna något om den man väljer? Det spelar nog egentligen inte så stor roll eftersom maskinen, med min underbara tur, säkerligen kommer att haverera efter en kvart :P Äsch då. Vi får se, men man är ju sugen på att få börja köra så man får lite rutin även på 2 hjul.

Annars inget nytt, livet e rätt chill
puss å gonatt

onsdag 17 juni 2009

Jag kan inte sova

Men måste, nu kommer både mamma och patrik att skälla på mig :( och jaaa, jag skaaaa gå och lägga mig men mitt inre är liksom i riktig oordning och mitt huvud tänker åt alla möjliga håll å kanter å jag har ont i magen... Det kan i och för sig inte bli värre än att jag får göra om det... Jag vet! men jag vill ju inte.
Håll tummarna för mig nu. Återkommer när jag vet mer... om ca 12-16 timmar skulle jag tro. Nu får jag inte skriva mer, sova då och tänka positiva tankar, glatt humör och positiva tankar....

torsdag 11 juni 2009

Jag är en service-människa

Därför blir jag så fruktansvärt förbannad när vissa människor inom service-yrken verkligen beter sig som idioter.
Jag har full förståelse om man behöver snäsa av nån ibland, när kunderna är otrevliga. Men att börja med ett vidrigt bemötande, det är bara fel.

Alltså, jag har råkat ut för en KÄRRING JÄVEL i växeln på UMEÅ TAXI. Ska undvika dom till 100% från och med nu, ska börja köra dom enstaka buden från alldeles alldeles själv... Såhär gick det i allafall till

"Hej mitt namn är Paula, jag ringer från blomsterandet och jag skulle vilja beställa en taxi till ett bud imorgon bitti klockan 10."
"jaha....."
"Ja alltså från blomsterlandet, men jag minns inte vårat kundnummer, går det bra ändå?"
"Ja nu är det ju faktiskt inte vårt jobb att hålla koll på sånt (väääääldigt hånfullt tonläge)"
"Nej jag vet, men jag har haft en riktigt dålig dag å jag glömde bort att ringa när jag fortfarande var kvar på jobbet"
"jaaa... ni har skickat blommor tidigare idag också"
"Jajjemen"
Sen rabblade hon ett rummer i telefonen och så vidare, verkade bli fixat, sen undrade jag:
"Om ni kan komma klockan 10 kanske? Den måste vara på röbäcks kapell senast 11.30"
"...alltså jahaa......"
"Ja, jag menar Vi öppnar 10 så då borde dörren vara öppen, annars kan dom kanske ringa?"
"Vadå har ni nån dörrklocka eller?"
"Eh, nej men har ni vårat nummer? annars kan du få det?"
"hahha jaaa men det är ju chaufförernas privata mobiler så jag tror nog INTE att dom är så sugna på att ringa upp Er...."

Allt i ungefär sveriges drygaste ton, det borde vara förbjudet för henne att jobba som telefonist. Då kände jag mig bara tvungen att berätta att jag själv kör taxi, och på mitt bolag hade vi minsann telefoner i bilarna, men tydligen så var det annorlunda för dom...Hela samtalet gjorde mig bara så grymt förbannad. Jag har haft en tuff vecka, en ännu värre dag, Började 6.30 i morse, Har hetsat runt å försökt fixa efter studenten å inför examen, MEn det körde ihop sig värst på eftermiddagen, sååå nära ett hysteriskt sammanbrott (tårarna kom) på grund av strul med textade band och andra bekymmer. Min körlektion för morgondagen blev avbokad så jag var tvungen att hetsa från jobbet, för att hinna med att köra, hade en sorgdekoration med textade band som skulle vara färdig innan kvällen så det hade jag ungefär 40 minuter på mig att fixa, jag hittade ingen fungerande textningspenna...Värdelöst, Tobias tog dock tag i allt å fixade hjälp av linda, en räddande ängel. jag gatt andå fara tillbaka till jobbet igen efter körlektionen för att fixa med det färdigt samt göra morgondagens beställning, hämta dom andra textade kransbanden på rödäng och sedan tillbaka till jobbet för att sätta fast det på dekorationen... Kom hem 21.10, å har varit igång sen 06.10. FÖRLÅT växel-KÄRRING JÄVEL. Jag GLÖMDE Ringa dig nåstans däremellan, och kan inte vårat kundummer utantill. Vilken värdelös människa jag är.... Eller inte. Dra åt helvete

Nu känns det bättre, å nu ska jag sova. tack för att jag fick gnälla av mig lite! ;)

måndag 1 juni 2009

Det känns bra

Har haft en lugn och mycket harmonisk helg, om jag ska använda min kollega mikaels favorit uttryck. Harmoniskt, alternativt känn harmonin. Han gör mig dock så lagomt harmonisk när han mobbar mig idag var det för att jag begick misstaget att berätta att jag hade halv namnsdag, Gun. Mamma heter också gun, jag tycker att det är fint
Var alltså hem till Malå i helgen, mös med min mysiga familj, grattade mamma på morsdag, kramade på vår älskade mormor och spenderade en lördag-söndag i stugan. Helt underbart, soligt, vackert, aningens blåsigt vilket bidrog till att jag brände mig som satan, ja du kan kalla mig kräfta. Lite bildbevis läggs ut, syster har varit den som stått för det mesta av fotandet.

Jobbat idag samt shoppat högtalare till bilen. Min pappa har mekat volvo, underbara pappa. Så nu går hon väl igenom besiktningen för ännu ett händelserikt år på vägarna, och jag står inte ut med att ha endast en högtalare fram. Imorn ska jag köpa ett steg sen så är vi så gott som färdiga med det projektet. Patrik blev nog lite impad av att mina tuktade baselement fortfarande lever, det blev jag med.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med en bra bok. Längesen jag hittade en sån sockersöt liten historia i pocketformat, precis vad jag behöver just nu.