söndag 18 juli 2010

Jobbarhelg.

Det börjar ta på, jag längtar till stugan och ledighet, ska ha en mysdag på tisdag och då blir det till å va hemma i stan men sen till helgen dååå!! Då ska jag ut till stugan, har en massa saker jag skulle vilja göra men behöver köpa färg å grejjer för att kunna ta mig framåt... och för sånt behövs tydligen pengar har jag märkt! Ska gå igenom min ekonomi! :D

Förutom att jobba så har jag hunnit dricka en flaska vin och umgås med min härliga f.d kollega Anna! Hittade även Jenny men hann inte prata med henne så mycket jag var kanske lite för påverkad och drog mig hemåt!

Men nu måste jag ju visa lite bilder på allt som min mamma styrde upp! (varning till er stughatare, här kommer det en massa massa stug-prat!)

Vi inredde det målade utedasset! saknas fortfarande matta å lite annat jox, men annars kommer det att se ut ungefär typ såhär!

Sen bar hon ut, staplade och sorterade en massa ved så att allt detta fina utrymmet under trappen blev användbart igen! notera dom fina oljelamporna i fönstret, dom ropade min syster in åt mig på auktion för blott en 50-lapp!
Mamma putsade även fönster samt rensade ogräs! Jag har världens bästa mamma. Men det tror jag att jag nämnt redan!


Nu ska jag sova. Natti!

Inga kommentarer: