måndag 19 oktober 2009

Gissa

Kanske världens spralligaste kattbäsa, men inte har jag tänkt ge upp hoppet om att få en mysig katt i slutändan! Hon hatar dock när man bestämmer över henne... typ som att bära på henne, gosa med henne när vi ska sova, stänga in henne i bur eller ens rum... stänga dörren runt sig när man går på toan. Hon vill vara med jämt och på enbart hennes egna villkor, det är så gulligt.

Söndag idag å jag är på väg i säng. Har haft en bra helg under omständigheterna. Var hemma å sjuk i torsdags. På jobbet å sjuk i fredags å ledig på lördagen. Dock så blev det inte så mkt ledig utan jag städade å putsade fönster å sånt där. Men jag är nog kanske absolut sämst på att putsa fönster. Randigt värre! Min mamma kom ikväll efter jag slutat jobba för dagen å ska vara här ända tills på tisdag! SÅ mysigt men hon kommer nog att mobba mig för mina fula fönster imorrn. Ajja, kanske bättre än vad dom var innan ändå? Kände bara att om jag ska flytta i januari så kan det ju underlätta om man har tagit dom nu.

Bjuder på lite Gissa bilder i allafall. Lilla pappsen har efterfrågat! Men tyvärr pappa så har jag inte bättre kamera än såhär... bildkvalitén kan man ju diskutera.

Gissa; gillar inte blixten, Mördar sin favorit duntofs, Ser allmänt söt ut.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett tips, blanda vatten å lite t-röd å putsa med de, mycke bättre än vanligt putsmedel!! kram//Ida