fredag 27 augusti 2010

Vilken tur jag har!

När min familj känns alldeles för långt bort, och inte kan hjälpa till på grund av det elaka avståndet, tänk då vilken tur att man har vänner som ställer upp! Fick igår låna Fredriks fina crossbuss, Sandra och Patrik hjälpte mig bära och köra en massa möbler! Passade på att köpa ett par 90cm sängar hade tur och fick dom för blott 200:- paret. Sen så lastade vi in både skrivbord, kista och stringhyllor, samt den omtalade kaminen! Har hittat namnet på den nu! Det är tydligen en Jøtul 220 och var inte alls så billig för bara några år sen! Har haft tur och hittat både bruksanvisning och annat så inte är det särskilt synd om mig. Den väger på papperet blott 101kg så det är ju en nätt liten pjäs! Pappa ska hjälpa mig å se om golvet håller, men det borde det tycker jag... jag väger ju nästan hundra pannor och travar ju runt på övervåningen utan större rädsla eller besvär.

Sängarna ska ju blir till en himmelsäng! Jag har en idé i huvudet om hur jag ska göra men det finns det inga bilder på ;) Det här är en modell som är långt mer komplicerad än min, men principen är densamma nästan, det ska hänga från taket istället för att vara en stomme från golvet. Jag tror att det kommer att gå bra.
Denna bild är stulen härifrån

Igår kväll var jag på trevlig stugfest och förmodligen sommarens sista grillning i Jontes fina stuga. Himla trevligt var det men som vanligt blir jag trött tidigt och begav mig hemåt vid strax innan midnatt. Kanske berodde på möblerna vi släpat? jag vet inte, men jag är ingen party-Paula längre. Kanske var lika bra ändå, ska snart iväg å jobba några timmar på blomsterlandet och det är ganska skönt att inte vara supertrött å bakis... oj vad jag känner mig gammal!

Kräftkalas i stugan ikväll i alla fall! Hoppas att det blir uppehåll och inte snorjävla kallt å regn! Det ska nog bli himla trevligt ändå. Men jag tror att jag aktar mig för alkoholen, den ska ju bara ha mig till att sova hela tiden!

Inga kommentarer: